Napsat recenzi

Krásný hotel, skvělé služby

Recenze hotelu Amarina Jannah Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 16 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme v Egyptě již po osmé a musím říct, že tento hotel byla sázka do loterie, protože hotel je nový. Ovšem byla to trefa do černého. Jednoznačně nejlepší dovolená. Takové služby, jaké jsou v tomto hotelu jsme ještě neměli. Za celou desetidenní dovolenou jsme nepotkali nikoho, kdo by neměl úsměv na tváři. Stále se zajímají, jestli je vše v pořádku a jakékoliv problém byl okamžitě vyřešen. Obzvlášť musím poukázat na plavčíky. Jsou neuveřitelně komunikativní a ochotní. Od druhého dne jsme měli každý den nachystaná lehátka, osušky i slunečník.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování je v menších domcích. Pokoje jsou prostorné, čisté, každý den uklizené, včetně výměny ručníku a doplnění balené vody. Poprvé jsme měli klimatizaci, která byla tichá, tak nebyl problém při ní spát. Výjměčně i pohodlná přistýlka. Nahlásili jsme nefunkční ledničku a do hodiny byl problém vyřešen.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Klasika jako v Egyptě. Neurazí ani nenadchne. Každý si tu vybere. Doplňování jídla bez problému. Dostatek ryb, každý den hranolky, špagety, kuřecí maso na všechny způsoby, zelenina čerstvá i tepelně zpracovaná. Velké množství zákusků a dortů, ovoce. Jen červený meloun pouze 1x za dovolenou. U snídaně nechybělo vůbec nic. Dále jsou tu 3 restarace À la carte.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

V tomto hotelu je vše. Posilovna, aquapark, loby bar, dětský koutek, 3 bazény, pár obchůdků, lékárna, každý večer animační programy. Polovina animátorů byla česky mluvící.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Pláž písečná, dostatek lehátek a slunečníků i v sezóně. Doporučuji boty do vody, vstup přes menší kameny. Po korály je vody celkem málo, nejvíc po pas. Pokud si chcete zaplavat, musíte přes molo, které je cca 100m dlouhé. Asi 4x za pobyt se nám stalo, že byla červená vlajka a z mola se do moře nemohlo, protože jsou velké vlny. Na pláži není nabídka vodních sportu (jízda na banánu, kruhu ...).

Okolí hotelu  průměrně (1,5/5)

V okolí hotelu nic není, jen poušť. Nejbližší město je Port Galib cca 5km. Dokonce i cesta k hotelu je v podstatě přes písek v poušti, ale transfer s letiště trval 10 min, což považuji za velký benefit.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Vždy jjsme si říkali, že nepojedeme dvakrát do stejného hotelu. Tak do tohoto hotelu se určitě ještě vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání