Napsat recenzi

Úžasný relax

Recenze hotelu Sirena Beach Resort & Spa ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 17 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nádherný nový hotel, výborný, ochotný a milý personál, skvělé jídlo, klid a nádherné moře s korály.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Krásné, velké a světlé pokoje, plně a skvěle fungující klima. Boční výhled na moře znamená, že se díváte přes poušť na vedlejší rozestavěný hotel, ale moře je vidět také. Na pokoj stejně chodíte až za tmy, takže je to vlastně jedno. Úklid každý den. Vždy vše řádně doplněno, ustláno a uklizeno. Jen jedna drobná připomínka. Jedna 1,5l lahev vody na den pro dva lidi je opravdu málo. Ideálně by bylo super ještě jednu lahev přidat.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Tady není co vytknout. Restaurace do evropského stylu, vše doplňováno, šéf kuchyně je neustále na place a vše si kontroluje. Jídlo rozmanité, velmi chutné, dostatek všeho. Ani jednou se nám nestalo, že by něco chybělo, nebo nebylo doplněno. Číšníci velmi příjemní a milí. Nevtírají se. Dokonce mnozí obsluhují s rukou za zády, což se dnes už skoro nikde nevidí. Mořské plody, kuřecí a hovězí maso, zelenina ovoce, saláty, pečivo, polévky, přílohy, pizza i těstoviny. Na co jste pomysleli, to bylo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel je nový. Je luxusní a velmi elegantně vybavený. Přitom není " přeplácaný ", jak to někdy u hotelů v Egyptě bývá. Vše působí nesmírně příjemně, vzdušně a přitom luxusně. Dostatek vnitřních bazénů, bary u bazénů, u pláže, na recepci, fitness, konferenční místnost, na každém rohu voda z barelů a dostatek kelímků, všude pořádek, nádherná zeleň a vše v top stavu. A hlavně klid. Rodiny s dětmi chodí do sesterské Fantazie, kde mají větší vyžití. Animační programy byly hlavně ve Fantazii, kde a i tady je většina hostů z Itálie. Takže v Italštině. Velmi příjemné bylo, že nás hned po příjezdu dopoledne a po vyplnění vstupních karet odvedli na snídani a chvilku po příchodu ze snídaně asi v 10h. jsme už byli na pokojích. Jaký rozdíl proti Hiltonu v Abú - Dabab, kde jsme čekali opravdu až do 14h...

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Po celou dobu jsme chodili na pláž přímo u hotelu, která je jen pro dospělé. Nádherný klad a relax. Dokonce sem nedosáhne wifi z hotelu, tak tady ani nikdo neruší nějakými hovory přes net. Masivní dřevěná lehátka, masivní slunečníky, dost prostoru i lehátek. Vstup do moře je z krátkého asi 30m mola. Ale už když jdete po mole, vidíte na útesu rybičky. Moře je krásně čisté, Ale u mola je hned hloubka, takže neplavci ne. Šnorchlování je pěkné. Můžete tady plavat nad útesy a dívat se, Nestoupat, to je zakázáno. My jsme každý den plavali k druhému většímu molu u Fantazie a je velmi krásný zážitek. nad korálem plavete tak v 60-80cm, takže se vlastně spíš necháváte unášet větrem a proudem. Rybiček a všeho je tu dost a dost. Zpět potom po pláži, protože bez ploutví je to zpět velká dřina. V každém případě je potřeba mít boty do vody. Osušky na pláž zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Příjezd od silnice je překrásný. Okolí co jsme viděli je vlastně jen poušť a vše za hranicemi hotelu je jeden nepořádek. Ale za to hotel nemůže. Stejně tam ale z resortu nejdete. Jediné trochu mínus je možnost nakupování. V hotelu i ve vedlejší Fantazii je několik krámků, které zjevně patří k sobě a jiné nákupní možnosti tu ani v širokém okolí nejsou. Hotel je relativně daleko od všeho. Z letiště jedete skoro 2 hodiny.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Překrásná klidná dovolená, byli jsme nadšeni a určitě se sem zase vrátíme. Tak za rok Sirena Beach. Budeme se těšit

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 20
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání