Napsat recenzi

Úžasná dovolená

Recenze hotelu Sirena Beach Resort & Spa ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 16 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velká spokojenost. Hotel je nový, vše pěkné a moderně zařízené, všude čisto, personál milý. Hotel je umístěný přímo na pláži s dostatkem lehátek i slunečníků. V Egyptě jsem byla potřetí, obecně cestuji poměrně často - mám s čím srovnávat, tento hotel je top. Zdůrazňuji ale, že hotel je klidný, zaměřený spíše na dospělou klientelu. Nenajdete zde skluzavky, nehraje tu hlasitá hudba, neviděla jsem žádný animační program. Toto je kompenzováno možností volného vstupu do sousedního hotelu Fantazia, kde to v tomhle směru žije. Lidem, kteří mají rádi živo, animační programy apod. by se tam asi moc nelíbilo. Pokud ale toužíte po klidu, pak je to hotel pro vás.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Ubytování moderní, prostorné, čisté. Hotel je rozdělen na 2 části - větší část hotelu a bazénů je v běžné zóně, druhá menší část hotelu je pouze 16+. My jsme byli ubytovaní právě v zóně 16+ v prostorném apartmánu, s vlastním bazénem a kousek od hlavní restaurace a pláže. Ubytovaní v jednotlivých částech jsou rozděleni barevnými náramky, ubytování v zóně 16+ můžou všude, ostatní do zóny 16+ nemůžou. Uvítali jsme, že personál toto hlídal.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Nejlepší jakou jsem kde zažila. Velký výběr - od snídaně po večeře si mohl každý vybrat z mnoha druhů jídel. Vše neustále doplňováno. I když někdo přišel na jídlo na poslední chvíli, nemusel se obávat menšího výběru. Moc jsme si pochvalovali dostatek ryb a mořských plodů, to jsme jinde nezažili. Na jídle jde vidět šmrncnutí Itálií, těstoviny na různé způsoby byly každý večer. Pokud nebyl někdo spokojen se stravou v tomto hotelu, pak by mě moc zajímalo, co by si ještě představoval. Když někdo napíše, že každý den stejné, pak já říkám, že jinak to v tom množství jídel ani nejde. Každý den jinak si to na talíř musíte nakombinovat sami. Malinkaté mínus dávám za míchané nápoje, ale na druhou stranu se barmani snažili namíchat vše dle přání. Drink z umělohmotného kelímku nikdy nebude chutnat, jak by měl...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Super. Ve spa jsme nebyli, ale možnost je. Personál ochotný a milý. U bazénu služba obcházela, sbírala kelímky, popadané květy z keřů. Čistoty si hleděli, to bylo vidět na každém kroku. Co hodnotím velmi kladně je, že personál byl nevtíravý, vždy milý a snažil se. Překvapilo mě i odmítnutí bakšiše s tím, že to je v pořádku a rádo se stalo. Jinde v Egyptě nám neustále někdo něco nabízel - výlety, fotky, masáže... tady pouze ojediněle a pokud jsme naznačili nezájem, okamžitě odešli. Ve vstupní hale zpívala každý večer zpěvačka. Příjemná hudba k poslechu, pro některé i k tanci ;-) Velmi příjemné, žádná divočina.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře pěkné. Pláž čistá s dostatkem slunečníků i lehátek. Plavčík ochotně přisouval lehátka, nachystal ručníky, popřípadě hledal volný slunečník. Ubytovaní v zóně 16+ měli i svoji vlastní pláž s vlastním molem. Jinak byla možnost i z mola na hlavní pláži nebo přímo z pláže před sousedním hotelem Fantazia. V Egyptě už jsem viděla živější korál, tady je živého korálu pomálu a ryb méně, ale viděli jsme rejnoka a barevných rybiček spoustu. Šnorchl je tam slabší, ale moře jako takové krásné. V lagunách mezi korály jsem si připadala jak v Karibiku.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel obklopuje dobře udržovaná zahrada. Protože je Sirena nový hotel, nejsou tam žádné vzrostlé palmy, pouze malé nízké a rozkvetlé keře. Pokud si chcete vychutnat kávu s výhledem na moře a ve stínu palem, pak stačí zajít do sousední Fantazie.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Super relax. Nemám co vytknout. Prožili jsme velmi příjemnou dovolenou a doufám, že se tam ještě někdy vrátím.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání