Napsat recenzi

Drahá dovolená/ nevím jestli to stálo za to

Recenze hotelu Azul Beach Resort Montenegro Karisma **** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 16 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kolem a kolem to byla zbytečně drahá dovolená vlastně nakonec jen za 6 dní, kde 3 dny jsme strávili pouze na pokoji (děti chytily virus - zřejmě z bazénu, viz níže).

Důležíté - doprava z letiště (Tivat) do hotelu trvá v srpnu min. 3,5 hodiny !!!

Není výjImkou i 4 hodiny (my přiletěli odpoledne, Brno dokonce v noci 20.00 a jeli právě 4 hodiny!!!) podle recepčních v hotelu je to STANDARDNÍ STAV...

Takže pro Prahu přílet večer, ráno v 6.15 odjezd na letiště.

Letiště při odletu - KATASTROFA - 2,5 hodiny stojíte frointu, na check i na pak na naprosto přetížený a nestíhající pasport control. Nakonec vyhlašovali Prahu a my se museli tlačit dopředu, aby nám neuletělo letadlo. V hale vedro, vydýcháno, stovky lidí a celkem 6 sedaček na sezení!

Toalety zapáchající, špinavé.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

My jsme si připlatili ubytování PREMIUM, které má nové ineriéry - hezké, čisté, moderní, velká koupelna, 2x tv (pokoj pro 4), lednička, blízko ke všemu. Dokonce velký bazén + ovoce, zákusky, dezerty, které nikdo jiný, krom lidí ubytovaných na tomto místě z komplexu nesměl využívat. K tomu současně neomezené využívání jiných restaurací + 1x vstup na aquapark (soustava nafukovacích hradů na moři) zdarma. Standardní pokoje mají tuto nabídku omezenou....jak jsme zjistili na místě...

Ale - klimatizace moc nefungovala, pořád se to zhoršovalo, opravili na x urgencí až poslední den! Bydleli jsme v přízemí - každý večer staršný zápach z koupelny - urgováno první den, vyčištěno předposlední.

A samozřejmě - množství komárů.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Bohužel využili jsme pouze hlavní restauraci na snídaně, obědy, večeře.

Jídlo ok, hodně se opakuje,ale hodně druhů, takže pokud nemáte omezený jídelníček, vždy si vyberete. + vždy ryba, byli i slávky, krevety.

Trošku nesmyslně uspořádáno, na začátku vás vždy zdrží fronta u hranolek (nejmenší prostor).

Pokud už jste hodně nároční pak hodnotím 7 z 10. Slušně velká nabídka ovoce.

K pití soft + pivo v plechovce, víno čepované bílé, červené, nebo za poplatek.

Restaurce na pláží - dlouhé čekání na číšníka, kolem obědu velká obsazenost - pochopitelné, ale pizza i burger dobrý.

Absolutní absence lžiček, musíte si o ní říci, nikde není.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál (vzledem k tomu, že jsem neustále něco potřebovala), celkem ok, slušná aj.

Působí ne moc ochotně, ale v jádru jsou dobří, takže jen vytrvat.

Ručníky na pokoji mění každý den, úklid také, povlečení vyměnili na žádost (děti hodně zvracely) - nebyl problém. Chyběla ramínka.

Voda není pitelná, takže voda pouze v pet lahvi - to je ekologie....

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Nejprve bazény - velice oceňuji adult bazén - čistý, tichý, málo lidí, příjemně teplý vždy volná lehátka.

Velky bazén pro všechny - hodně plný, není citit chlór, což byl ten problém, děti hodně skákaly, nalokaly se, večer již byla dětská část zakalená. Dokonce tam plaval exkrement!

Bohužel děti chytily virus - zvracení+ průjem, horečky - syn skončil na kapačce (příhody 20x za 24 hodin), a navíc jsme ještě volali pediatričku na pokoj. Děti byly 3 dny naprosto vyřízené, byli jsme rádi, že jsme odjeli. Více děti mělo problém, víme min. o 4 českých rodinách, které měli stejný problém - v té době, co jsme tam byli my!

Pláž - písčitá, opravdu široká, možná až zbytečně, lehátka 20 m od moře (kvalitní lehátka), horký písek - nezpomeňte si obuv. Pouze 2 sprchy na celou pláž a to cca 50 - 100 m od lehátek.

Zákaz bookovat si ručník na lehátku - max 45 min. Pláž není jen pro hotel, lehátka si může pronajmout kdokoliv, přesto, vždy byly nějaké k dispozici.

Pláž je zprava i zleva obsazena - je veřejná, takže je v okolí neuvěřitelné množství lidí.

Žádný klid, za bojkami pořád hučí skůtry, čluny a něco jak skůtr pro 25 lidí + v dálce tlampač, který láká na tyto aktrakce.

Každé odpoledne strašně fouká, až to zvedá písek, je to nepříjemné. Většina lidí se přesouvá k bazénům...

Moře - je hodně pozvolné, až tak, že k bojkám máte vodu po pás.

Odpoledně moře zakalené. Hodně fouká, celý týden byla žlutá vlajka - koupání s nebezpečím. Písek je šedý/tmavy (není hezká barva moře - jen detail). Sem tam malé bílé mušličky. Na druhou stranu můžete dovádět ve vlnách, bez obavy, že na něco stoupnete.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Na pláži stovky lidí vpavo vlevo - soukromá pláž pro všechny návštěvníky.

Když vyrazíte před hotel - na nákup do markteru - cesta 25 min. tam svižnou chůzí přes most kolem rušnější silnice) - jinak nic....

Když dojdete až k výběžku po pláži (cca 20 min), tak jsou tam 3 minimarkety - ale raději dojděte až do města - market Franco.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Hotel se snaží, všude uklizeno. Vysoké stromy, slušná zeleň, zavlažované trávníky.

Bary měli originální lahve s lakoholem, sirupy Monin, ikdyž jsem si všimla, že si někdo stěžoval, že odpo došla cola i fanta - tak nemohli dělat všechny koktejly. Fronty menší nebo skoro žádné.

Super byl animační program, téměř každý den k zabavení dětí.

Hned při příjezdu vás uvitají, tak se informujte.

Katka a Michal byli moc příjemní a snaživí. Velice jsme ocenili večeři jen s manželem. Děti měly večerní zábavu bez nás. Těšili jsme se i na snídani, bohužel nevyšla...

Pracují každý den, mimo pondělí.

Dokonce nás oslovili z animačního týmu od konkurence (byly tam šikovné dvě Slovenky) a tak si naše děti mohly pohrát i s nimi.

Pokud seženete last minute tak ano, jinak nevím... (my se vracet nebudeme)...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání