Napsat recenzi

Hotel Lilia

Recenze hotelu Lilia Hotel **** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 15 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsem absolvovala s dcerou na přelomu července a srpna. Zájezd jsem kupovala na poslední chvíli. Odlet z Brna, doba letu 1,5 hodiny. Transfer od letiště k hotelu cca 35-40 minut, záleží kolik klientů se rozváží a kolik je zastávek. Na letišti čekají delegáti, pokud cestujete přes CK, kteří Vás nasměřují k danému busu.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Měly jsme PROMO pokoj, manželská postel, balkon, lednice, TV, klima, fén. Pokoj umístěný v přízemí nedaleko recepce. Dostačující. Wifi na pokoji není, pouze v lobby baru.

Strava a stravování  průměrně (1,6/5)

Vždy bylo z čeho si vybrat. Bohatě stačí a doporučuji polopenzi. Ke snídani sladké, slané, ovoce, nápoje, káva, čaj. Na večeři nápoje nejsou v ceně, ale když jsme si napustili čistou vodu z nachystané nádoby, tak nikdo nic neřešil. Na jídlo bývaly řady, ale byli jsme na dovolené, tak jsme nikam nespěchali a nevadilo nám to. Veškeré jídlo bylo formou samoobslužného bufetu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,8/5)

Celkově hotel starší i co se týká vybavení. V hotelu není žádný animační program. Hotel má bazén, kde je potřeba si brzy ráno chytit místo, po snídani téměř bez šance. Za poplatek 15 Leva na den je bazén i na střeše hotelu-pozitivum asi jenom v klidu a výhledu. Pokud máte zaplaceno all inclusive, nemůžete si tam vzít ani žádné nápoje.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře čisté, slunečníky a lehátka za poplatek 30 Leva. Dá se, ale lehnout přímo k moři na ručník třeba. Vzdálenost přímo u hotelu pouze přes promenádní cestu. Pláž písečná, příjemná.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Spousta obchůdků, restaurací, kaváren. Pro děti hodně atrakcí. Přímo naproti vchodu do hotelu stánek, kde dělají tortily, kerbab boxy, hranolky...vedle hned supermarket, kde nakoupíte vody a další základní potraviny. Atrakcí a zábavy hlavně teda pro děti hodně.

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

Musím dovolenou hodnotit velmi pozitivně a byla jsme s dcerou velmi spokojená. Cena odpovídala kvalitě. Samozřejmě kdo jedenkrát zkusí all inclusive v Turecku či Egyptě, tak nelze srovnávat, ale vše co jsme potřebovaly jsme měly. Kupovala jsme zájezd na poslední chvíli. Opravdu jsme neměly žádné výhrady a dovolenou jsme si užily. Ceny se pohybují asi jako u nás. Vody kolem 1,4 Leva, sladkosti od 2 do 9 Leva, káva kolem 4 a míchané nápoje v restauracích taky kolem 9 Leva, Pizza 14, tortily 12 Leva. Počítejte, ale, že je problém se domluvit, angličtině neholdují, takže pokud oprášíte azbuku, domluvíte se úplně super.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání