10.8.-17.8
Recenze hotelu Holiday Village Elenite Hotel Villas **** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Karla |
Vloženo: | 17. 8. 2018 |
Pobyt: | srpen 2018 |
Přečteno: | 281x |
Recenze se líbila: | 332 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
Hned v uvodu bych chtela napsat ,aby si lide zaplatili trezor ,protoze uklizecky vam nejen pokoj uklid,i ale okamzite zjisti jak na tom jste ....ve stredu mi z penezenky zmizelo 50 € a to jsem ji mela schovanou ve skrini mezi vecmi a delegatka mi rekla, ze bohuzel s tim nemuze nic delat moje chyba mela jsem si zaplatit trezor....a nikdy nenechavat penize na stole berou to jako spropitne za sve sluzby... panove co rozvazi kufry si sami rikaji o penize ....a vsichni bulhari co vas obsluhuji se tvari tak otravene jako kdyby je to obtezovalo ...nikdy vic uz bych sem nejela ...
Ubytování
Chatka pekna ale kdyz se v ni krade ....
Strava a stravování
Furt to same dokola cely tyden obedy i vecere
Vybavení, služby a personál hotelu
Snidanove balicky jsme nedostali nikdo na recepci nebyl v dobe odjezdu
Pláž a moře
Okolí hotelu
Celkový dojem
Uz nikdy bych nejela na toto misto, nebyla jsem jedina okradena, vedle v hotelu take resili kradez bohuzel a kdyz pani chtela videt kamerovy zaznam bylo ji zdeleno ,ze uz je premazany ,vse se snazi ututlat ....
Tento hotel nedoporučuji | doporučuje 18 z 42 recenzentů |
Hotel je vhodný pro:
- Pro rodiny s dětmi
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »