Napsat recenzi

Pouze pro silné žaludky

Recenze hotelu Raymar Hotels & Resorts ***** (Turecko - Side - Kizilot)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 174x
Recenze se líbila: 82 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu je (srpen 2022) zásadní zdravotní problém, který nikdo neřeší a CK vás na něj dopředu neupozorní ani když zájezd objednáváte jako last minute. Všichni na místě o něm ví, delegátka to zmiňuje hned na úvodní schůzce.

Hotel tvrdí že problém není způsoben jídlem, na druhou stranu nejsou ze strany hotelu nastavena žádná dodatečná hygienická opatření, pokud se jedná o něco infektčního.

Velká část hostů se během pobytu potýká s různě silnými žaludečními a střevními problémy. Bohužel nezanedbatelná část končí u lékaře, případně na kapačkách v nemocnici (především malé děti). Sanitka u hotelu se objevovala i několikrát denně.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokud pojedete s dětmi ve třech nebo ve čtyřech a nemáte zaplacený pokoj s vyhledem na moře, je prakticky jisté, že budete ubytování s okny směrem k frekventované autostrádě (tyto větší pokoje s možností dvou přistýlek prakticky jinde v hotelu nejsou). Autostráda je velice blízko hotelu, frekventovaná ve dne i v noci a hluk je hodně silný a nepříjemný. Ani zavřená okna příliš nepomohou.

Čistota a úklid na místní poměry bez problémů. Vybavení pokoje v dobrém stavu, nic nebylo rozbitého.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Kapacita restaurace je při plném hotelu docela poddimenzovaná a při večeři je problém najít stůl. Snídaně a obědy jsou s místem bez problémů.

Výběr jídel v hlavní restauraci na Turecké poměry a 5* spíš průměr. Ne že byste se nenajedli, ale nečekejte nějaký kulinářský zážitek. Většina jídel je každý den podobná.

Na oběd část hostů využívá snack bar u moře - hamburgery, grilované maso, nugetky, hranolky atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Dobré pokrytí wifi je pouze ve společných prostorách. Na našem pokoji se již na wifi připojit nedalo. V lobby je dostatek pohovek a míst na sezení v dosahu signálu.

Tobogány pro děti super, prakticky bez čekání. Funkční dopoledne i odpoledne.

Animační program je určený primárně pro dospělé a ne pro děti - aquagym, vodní polo, střílení ze vzduchovky, beach volleybal, zumba atd. Děti můžete pouze odložit do klubíku, kde se o ně postarají české animátorky. Pro nás to bylo trochu zklamání. Spíš bychom využili, kdyby byly pro děti nějaké animační aktivity pro zpestření dne venku. Večer dětské disko od 21:00.

Lehátka u bazénů je případně potřeba včas zabrat, později už volná nenajdete, ale to je asi stejné jako všude jinde.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Vstup do moře kameny a poměrně strmý. Dál od moře na pláži je i písek. U moře je lehátek dostatek. Ať jsme přisli kdykoliv, nebyl proslém najít volná místo.

Na vykoupání a zaplavání si je to bez problémů, na hraní s dětmi při břehu nic moc pokud jsou trochu vlny.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V okolé hotelu není prakticky nic jiného než další hotelové areály a silnice. K romantickým procházkám okolí rozhodně nevybízí. Autostráda vede cca 50m od hotelu a je značně frekventovaná ve dne i v noci.

Fotografie hotelu na internetu a stránkách CK mohou být docela zavádějící. V těsně blízkosti vyrostl další hotel, který není na fotografiích vidět a myslím že může minimálně dost ovlivňovat výhled z některých pokojů směrem k moři (aktuální stav je nejlépe vidět když si najdete fotky hotelu "Hotel Alarcha Hotels & Resort").

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Bohužel náš pobyt byl silně ovlivněn zdravotními problémy, které se v hotelu vyskytují. Dost rodin se již v průběhu pobytu těšilo domů a to není rozhodně dobrá vizitka.

Vracet se sem zcela určitě nebudeme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání