Napsat recenzi

Krásné moře, ale klid tady nehledejte

Recenze hotelu Galeri Resort Hotel ***** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 575x
Recenze se líbila: 398 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel - ubytování v pohodě, personál ochotný a příjemný, jídla velký výběr, pláž šílená, moře čisté, animační programy příšerně hlučné.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pokoj jsme první den dostali junior suite, byl perfektní, všechno nové, dá se říct luxusní. Na další dny jsme již byli ve "svém" standardním pokoji, ale nemůžeme si stěžovat, byl čistý, sice nebyl nejnovější, ale vybavení v pořádku, každý den uklizeno, bar doplněný, klimatizace fungovala a výhled na moře jak jsme si přáli byl nádherný. Postelové matrace nebyly proležené tak jako na minulé dovolené v Bulharsku a až na hluk z vedlejšího pokoje (jsou velmi tenké zdi :-o) si na ubytování nemůžeme stěžovat.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Měli jsme ultra all inclusive, takže jídla a pití bylo víc než dostatek. Všechno jídlo bylo vynikající, Pořád se doplňovalo, takže nikde nic nechybělo. Vše bylo čerstvé a šéf kuchař stále chodil mezi "regály" a kontroloval jednotlivé potraviny, aby nebyly nahnilé nebo zvadlé atd. Perfektní servis a chuťově se také nedá co vytknout, pouze chválit :-) Na co se však nedalo spolehnout jsou místní džusy a alkoholické nápoje. Džusy byly všechny z prášku - příšerně sladké a "umělé" už od pohledu. Alkoholické nápoje bych řekla bez alkoholu...ale vzhledem k místní kultuře jsme to tolik neřešili. Pivo měli dobré a víno se se zavřenýma očima také dalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel má krásný, velký a udržovaný bazén, posilovnu i vnitřní bazén - vše jsme využili a bylo to perfektní. Navštívili jsme také turecké lázně hamman - placeno navíc. Byl to pěkný zážitek-doporučujeme. Lehátek je u bazénu dostatek, slunečníku také a vše je zdarma. Personál velmi příjemný, a to jak na recepci, tak v restauraci, pouze na levém baru u bazénu byli dva barmani, kterým úsměv jaksi chyběl... Co nám vadilo nejvíc byly animační programy, nejenže se opakovaly během dne stejné "akce", ale většinu lidí dotěrní animátoři přemlouvali, a to se nám nelíbilo. Horší bylo, když se chtěli z vedlejšího hotelu "hecnout" a večer co večer přeřvávala hudba a hulákání animátorů skupinu u našeho hotelu.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Toto hodnocení uvádím půl na půl, protože moře bylo úžasné, čisté, voda teploučká a bez mořských potvor, takže shrnuto moře bylo to nejlepší na celém pobytu.

Ale na rozdíl toho pláž byla příšerná, je z malých kamínků a také hlavně z větších oblázků, které příšerně tlačí při chůzï, takže doporučujeme boty do vody. Při nejhorším tam mají molo, které vede až do moře, z mola se dá sejít do vody, aniž byste museli přes kameny ;-) Lehátek na pláži a slunečníků - clon je dost a zdarma, takže s tím problém nebyl. Jen na některých si převážně důchodci nechávají ručníky i přes noc, takže není problém je odhodit a lehátko si vzít - lidé si totiž stále neuvědomují, že žádná rezervace lehátek není povolená!

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu hodnotit nemůžeme, protože kolem jsou pouze další hotely a před hotelem silnice, takže nic dalšího jsme neobjevili.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Po příjezdu na hotel jsme byli nadšení, ubytování, strava i personál super, pouze jak jsem uvedla nejhorší byly animační programy a pláž. Na obojí však upozorňují i cestovní kanceláře, takže člověk ví do čeho jde. Ještě musíme pochválit delegátku Katku, která nás čekala na letišti a poté i na letišti při odletu vyprovázela. Byla skvělá a o Turecku nám povykládala všechny zajímavosti při cestě autobusem na hotel :-) Profesionální přístup :-) Hotel doporučujeme lidem, kteří se chtějí pobavit, ale nehledají romantiku a klid.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání