Napsat recenzi

Krásná dovolená v krásném hotelu!!! ***** 30.9. - 7.10. 2014

Recenze hotelu Drita Hotel Resort & Spa ***** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 872x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

v Turecku jsme byli prvně, takže nemohu hodnotit tak jako ti zběhlí. Byly jsme čtyři ženy a musíme říct, že díky Dritě jsme na Turecko nezanevřeli a doufáme že se sem ještě podíváme, i když třeba do jiného hotelu (který snad bude tak skvělý jako Drita).

Co se týče dětí, tak jich tam bylo dost v předškolním věku. Užívaly si vlny a také večerní animace. Je pravda že jsou zde velké vlny a kamínková pláž, proto každý musí zvážit co chce, jestli písek pro děti (což zde není), klidnou zátoku (což Drita také neposkytne), nebo,tak jako my, jedete k moři za vlnami, teplým mořem, pláží a sluníčkem. A co se týče seniorů, nebo méně pohyblivých lidí (hůlky, bolavé klouby atd.) tak pro ně to zde moc není, protože je těžké z moře vyjít - postavit se do bořících se kamínků. Naše babi seděla na kameni a nechávala na sebe vodu jen šplouchat ( ale byla ráda že je u moře). No já myslím že lepší dovolenou jsme nemohli chtít :)

a ještě dodám, že díky poloze dále od města, zde byl klid (když nepočítám hotelovou diskotéku do rána) a lepší než když jsme viděly ty "nasardinkované" hotely v Alanyi

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Krásné, čisté, vše funkční, pokoj pro dva s přistýlkou, spaly jsme dvě na pokoji a myslím že tři by bylo hodně, pokoj nebyl moc prostorný. Jedna skříň, menší, ale hezká koupelna, výhled do hory, balkon zděný, proto myslím že by nebyl problém s dětmi (balkony na moře mají "šprušle" jako na žebříku). Za týden jsme si nechaly uklidit dvakrát a nechali jsme dohromady 4 eura na "bakšiš". Ručníky krásně nazdobené, voňavé, převlečené postele a když jsme uklízející potkaly, tak nás oslovovaly "madam" a snažily se, aby byly rychle hotovy a neobtěžovaly. Nevýhoda: nevyspaly jsme se, kvůli neustálému provozu, nočním příjezdům turistů (hotel má hlavní vstup situovaný právě na vedlejší komunikaci), možná by neškodila lepší okna proti hluku...myslím že celkově turci jsou hluční, telefonovali a křičeli večer, bylo jim jedno že se snažíme spát a vždy okolo páté ráno ječel rozhlas svolání k modlitbě (co už, to je jejich zvyk)...

ale celkově jsme spokojené

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

pestré, zelenina, ovoce, maso, dorty, zákusky, nejlepší chléb a rýže jakou jsem kdy jedla, kuchaři slušní, usměvaví...

nevýhody: k snídani nebylo ovoce- jen meloun, na oběd chodilo méně lidí než na večeři- asi proto byla večeře pestřejší, steaky, kebab, spousta všeho, a také to co zbylo z oběda, jen jinak upravené (různé variace, které vám po týdnu začnou všednět) ne vše se dalo jíst, proto nejdříve zkusit méně, někteří si totiž nabrali mnoho a vyhazovali spoustu jídla...

no nám chutnalo a vždy jsme si vybraly, často až moc :( :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

personál neuměl česky, ale snažili se, my jsme se domluvily anglicky ale někteří češi měli problém, jinak hlavně ruština a němčina. Všichni byli milí a veselí :)

plážový snack a bar super, místo obědu se dalo jíst tady, zelenina, maso, hranolky, těstoviny atd. (ale já jsem chodila do restaurace)

nevýhoda: do bazénu po žebříku- senioři měli problém, voda slaná, ale studená..

jinak nic moc zlého, nám se líbilo

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

krásná, čistá, kamínky nevadily, moře teplé, průzračné, vlez super, nemusíte mít boty, sluníčko svítilo, nebe bez mráčku, tuto roční dobu doporučuji, protože se venku dalo být i přes poledne a sluníčko zapadalo asi v 18 hod.

nevýhoda: senioři měli problém s bořícími se kamínky, výstup z moře prudký, vlny větší,ale my jsme si to užívaly..

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

banánovníky, krávy, foliovníky, trochu nepořádek, nejbližší trh tak 500m, nepotřebovaly jsme se mimo resort procházet, takže nic negativního bych neviděla, jen jsme byly na trhu a místní si na nás nic špatného nedovolili, takže fajn

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

myslím, že je to sázka na super dovču a klidně bychom se zde vrátily

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání