Napsat recenzi

Hotel Drita cerven 2014

Recenze hotelu Drita Hotel Resort & Spa ***** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 025x
Recenze se líbila: 500 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Drita all inclusive je idealni pro seniory nebo snad rodiny s detmi. Jinak nema smysl mit dojezd z letiste dalsi tri hodiny. Cenove rozumne, jidlo na vyssi urovni. Relativne klidny hotel. More teple, nejsou problem kameny, ale prudsi vstup. Obcas vlny. Plaz hruby pisek/oblazky - neda se nic stavet (pro deti). Jeden z poslednich hotelu na riviere - vice na vychod uz dalsi hotely/resorty nenajdete. V textu dale mam uvedene spise negativa, coz neznamena, ze hodnotim spatne, jen upozornuju na drobnosti, ktere by nam pomohly v rozhodovani.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Byli jsme 2 dospeli+2deti. Ubytovani "doubleroom superior" je udajne i podle delegata celosetove oznaceni pro jeden pokoj s dvouluzkem (?) a k tomu byla dvouposchodovka. Osobne bych nemel zadny problem, kdybych toto vedel dopredu... Problem u malych deti - poschodovka, kde chteji neustale splhat nahoru. A taky riziko balkon, kde bohuzel nesmyslne maji "zebrikove" zabradli s velkyma mezerama. Balkon jen na kliku (otvirala se nastesti nahoru), takze jsme si neodpocinuli =nervozni, kdy nam dite/deti vlezou na balkon s lakadlem splhani.

Mista dost, toaleta a sprcha v nasem pokoji ok. Chybel ventilator. V pokoji klimatizace automaticky, ale fungovala jen, kdyz jsme byli v pokoji (zasunuta karta)

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Prekvapive malo bylo "daru more". Obcas ryba, ktera spise pripominala filety z velkoobchodu. Casto kureci, veprove a skopove. Prilohy: ryze, brambory a samozrejme hranokly. Hodne ruznych priloh s omackou, nebo zeleniny s omackou, ktere se v prubehu tydne zopakovaly, ale ne casto. Neco na zpusob pizzy, testoviny byly taky v nabidce- ale spis zaklad. Ovoce - melouny hlavne, obcas i jine druhy. Obvykle ohromna spousta sladkosti -vetsinou "susenky v medu". Ale podle me zeny i deti to bylo dobre. A klasika- krome snidani byly od otevreni restaurace fronty a kazdy mel na stole deset taliru, aniz by cokoliv dojedl.. takze se mohlo stat, ze ne vse na zaver "otviracky" zbylo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

bazen hlubokytak 160cm, ve kterem koncil tobogan/skluzavka. Moc lidi neplavalo, jinak by byl maly. Detsky bazinek tak 40 cm, tam bylo relativne plno.

Hlidani jsme nevyuzili, cesky neumeli a priznam se, ze jsem nevidel, ze by tam nekdo deti dal. Animace se zvlastne dely a nedely. Zadne cviceni nebylo v bazenu, nejake probihalo jen u bazenu. Relativne pravidelne byl plazovy volejbal (oblibeny) a strelba ze vzduchovky. Kazdy vecer nejaky zpusob animacni zabavy.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Plaz byla hruby pisek, takze nechte babovicky doma. Mozna kyblik a lopatka se hodi. Na plazi jsem si myslel, ze je dost lehatek, ale klasika, jednou, kdyz asi prijel novy zajezd senioru, byly lehatka kompletne rozebrany lezicimi rucniky, aniz by se tam za cele dopoledne objevila alespon polovina vlastniku .. Nikdo moc neresil vlajku na plazi - rano vlny a odpoledne uplny klid, stejne vlala cervena, pokud tedy neco vlalo, krome turecke vlajky. Vstup do more pres oble kameny, nekde i bez kamenu. Problem nejsou kameny ale vlny a rychly prechod do hloubky. Par babicek se tam vyvracelo, jak kuzelky, protoze je porazily vlny (nevlala vlajka...) Ale jinak zdarma lehatka, slunecniky, bar a snackbar formou udelej si sam hamburger.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Moc jsme neprozkoumali - blizko byly obchudky a pres rusnou cestu par cvicebnich verejne pristupnych zarizeni (rotace, beh,..). Dale je tam benzinka a toulavi psi.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Hotel splnil ocekavani. Spise klidny, 50% jsou rusky mluvici hoste, ale nemalo je nas Cechu. A bohuzel jsem se vice stydel za Cechy nez nadaval na Rusy. Dovolena byla prijemna pokud pocitate s tim, ze budete u bazenu / na plazi a pak ve frontach na jidlo. Vyletu pro rodiny s malymi detmi neni moc. Musim doporucit vylet na piratske lodi z nedaleke Alanye - pristav, piratska lod, zabava byla pro deti vyborna. Doprava z/na letiste se da zvladnout v autobuse za 3 hodiny a to urcite zahrnte ve svem rozhodovani.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání