Napsat recenzi

Astor Beach Hotel- recenze

Recenze hotelu Astor Beach Hotel *** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 88x
Recenze se líbila: 304 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nedávno (19.6. - 30.6.2018) jsme byli na dovolené v tomto hotelu. Bazén byl teplý a vyhřátý, ale moc chlorovaný. Pláž byla ze začátku písčitá, ale při vstupu do moře byly velké kameny. Jsou tam moc velké vlny takže nedoporučuju pro matky s dětmi nebo pro nemocné lidi po operaci kolene nebo kyčle. Pokoje obyčejné. Strava hrozná. Okolí hotelu vypadalo dobře.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Co se týče pokojů, tak to není žádný luxus. Jsou to obyčejné pokoje. Záleží jaký pokoj dostanete, ale skoro všude na tomto hotelu je to stejné. My jsme dostali pokoj úplně v přízemí a připomínalo to sklepní místnost. Hygienické potřeby (mýdlo, toaletní papír, ručníky a osušky) tam jsou, je tam obyčejný sprchový kout, WC, zdi byly mokré až nažloutlé. Jenom jedna skříň, kam si můžete dát svoje oblečení a věci, protože na pokojích není trezor. Televize, lednička která ani nefungovala a klimatizace, která se zapíná automaticky v určitých intervalech (buď poledne nebo noc) a minimum je 16 stupňů, méně to nejde. Elektrika jde jen pokud dáte klíč od pokoje do čtečky. Jsou tam dvě postele s možností přistýlky. Na posteli jsem se nádherně vyspal i když byly trochu prohlé. Ale vcelku to ubytování ještě ušlo.

Strava a stravování  průměrně (1,9/5)

Strava příšerná, byla převážně z mražených polotovarů, které se tam dováží. Za celou dobu našeho pobytu (11 dní) byl vždycky jeden druh masa (2x kuřecí 4x masové kuličky 1x ryba....atd). Jako příloha byla rýže, brambory nebo kolínka. Co mě nejvíc vadilo bylo, že tam byly furt těstoviny nebo saláty. Na hlavní jídlo (i včetně masa) se navíc musela vyčkat fronta jak na nádraží. Obědy i večeře jedna velká katastrofa. Snídaně ještě jakž takž, ale taky tam nebyl výběr. Musíte brzo vstávat aby na Vás něco zbylo. Na snídani byly 3 druhy salámu, 2x čokoládové kuličky a musli, mléko byla vlastně ředěná voda a jako pečivo byla veka. Polévky jsem zažil jen hrachovou, fazolovou a rajskou. Žádné pomazánky, sýry ani vajíčka ve formě volského oka. Jenom margaríny a džemy na snídani. Tato strava je pro vegetariány, nikoliv pro jedlíky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Co se týče služeb personálu, tak to nebyla taky žádná hitparáda. Vždycky něco nejelo nebo nebylo, buď nejel kávový automat, kde si můžete načepovat kávu i s mlékem, horkou čokoládu, kakao nebo horkou vodu. Potom vedle je bar kde je obsluha a jsou tam převážně alkoholické nápoje a cola, sprite nebo džusy. Ale ty byly nedoslazené, takže si to musíte ještě docukrovat. A některé nápoje taky chyběly. Když jste řekl jednu colu tak Vám číšník řekl Coly niet! Co se týče sportovních aktivit, tak bych je chtěl pochválit, je tam možnost hrát stolní tenis, cvičit aerobik, hrát šipky, volejbal nebo vodní pólo. Večer je tam potom diskotéka pro děti a pak i pro dospělé. Personál byl příjemný hlavně na recepci kdy se na Vás i usmívali. Ale pokud neumíte rusky, turecky či německy tak se nedomluvíte. Zkoušel jsem na ně mluvit anglicky, ale oni mi nerozuměli. Je tam hodně Rusáků.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Vzdálenost od hotelu k moři je asi 500 m. Musíte jít přes dvouproudovou silnici a přes přechod. Jak už jsem psal v úvodním shrnutí, pláž je písčitá a při vstupu do moře kamenitá. A musíte odchytit interval kdy nejsou tak moc velké vlny, což se mi podařilo za celý pobyt jen jednou. Rozhodně nechodit do moře s čepicí nebo dokonce i s mobilem či tabletem kvůli fotkám, protože Vám to vlna smete raz dva a vy už to nenajdete. U bazénu a u moře jsou lehátka a slunečníky s rozdílem, že u bazénu jsou matrace na lehátka ale u moře ne.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu krásné. Přímo u bazénu je obchod, kde jsou suvenýry, pití a různé drobnosti. Což je výhoda pro ty, co se neradi procházejí. Jinak v blízkosti hotelu jsou markety a další hotely (např. Bone club). Ale nikde nenajdete poštovní schránku! Nejbližší je 300 km daleko v centru a to byste museli jet autobusem.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Na to, že to bylo All Inclusive tak nejsem moc nadšený, štve mě nejvíce strava a trochu i pokoje. Nedoporučuju pro ty co se chtějí najíst a ochutnat tureckou stravu, pro matky s malými dětmi a pro staré lidi s nemocemi. Je to hlavně pro ty co si chtějí užít trochu klidu a vyspat se. Rozhodně nedoporučuju!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání