Napsat recenzi

Varuji před tímto hotelem

Recenze hotelu Astor Beach Hotel *** (Turecko - Alanya - Kargicak)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 213x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeden z nejhorších zážitků. Po této dovolené si připadám jako méně cenná.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Jedno z nejhorších, které jsem kdy zažila. Pokoj vybavený jen opravdu tím nejnutnějším. Koupelna hrůza sama sprchový kout nešel zavírat - po kažném sprchování teklo půl koupelny, dlaždičky do metru plesnivé sprchová vanička oblepená něčím jako by spárovačkou - plesnivá po celém obvodu. Při pokusu o výměnu nám na recepci arogantní manažerka řekla " co byste chtěli koupili jste se standart". Nejste-li Rus či Němec nemáte šanci. Poslední den už nebylo ani uklizeno. Minibar neexistoval, lednice snad z minulého století.

Strava a stravování  průměrně (1,9/5)

Co si kdo urve. Maso převážně mražené, mleté - kostky, placky...., Ovoce jeden druh a když jste zaváhal tak žádné. Fronty na vše, To co nandavali číšníci - jste nemusel mít strach, že stloustnete, jako by to dávali ze svého. Opět protekce pro určité národnosti. Číšník u baru zásadně naléval jen poloviční skleničky, naučili jsme si brát hned dvě půl skleničky. Nepochopila jsem tuto logiku. Neochota, arogance.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

personál arogantní,

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž písečná - kaménky, moře krásné. Lehádka - madrace víc než použité. slunečníky nejsou, jen natažené plachty. Jak se obrací sluníčko musíte si různě popotahovat léhátko.

Občerstevní čistá voda donesená v barelu z hotelu.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Celkový dojem je ten nejhorší a kdybych nezažila Turecko i před tím asi bych na něj zanevřela. Také jsme bydleli ve 3 hvězdě, ale to byl proti tomuto luxus.

Byla jsem ráda, že jedu domu.

Pro koho je tento hotel vhodný? Určitě né pro ČECHY. Vyhněte se mu!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání