Napsat recenzi

Nespokojenost

Recenze hotelu El Ksar Resort & Thalasso **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 206x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V tomto htl.nečekejte vstřícné,ochotné jednání a usměvavý personál.Strava během pobytu(29.8 - 5.9.2014 s *********) stále stejná až nestravitelná,jen pro odvážné.Pokoje jsou vymalované ale nábytek starý,postele vrzají,nová TV a lednice.V koupelně je vana,fén,obrovské zrcadlo a celkem čisto.Krásný výhled do zahrady a na moře z balkonu.Do tohotu hotelu již nikdy a nedoporučuji klientům,kteří jsou náročnější a mají rádi dobré jídlo,pořádek a dobré služby.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Hotel je postaven ve stylu tvrze(recepce a vstup).Krásná zahrada.Ubytování je skromější.Nábytek už něco pamatuje a je starší,nová TV a lednice.Postele vrzající.Televizní ovladač za vratnou zálohu 20 TD.V koupelně je odřená vana,fén a velké zrcadlo.Celkem čistota ale jen za předpokladu,že necháte uklízečce "bakšíš" a dá vám i čisté ručníky.A klidně i tři.Slyšel jsem tam,že někteří je měli vyměněné ale špinavé.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Strava je špatná!Stále stejné jídlo bez chutí,nápadu a opravdu pro odvážné kteří se nebojí zažívacích potíží.Jídelna ne moc uklizena a opět, bez "bakšiše"nemáte ani příbory a donesené nápoje.Venku koček víc než v zoo,ktré jsou schopné vám vyskočit i na stůl pro jídlo.Bar na pláži by byl docela pěkný,kdyby tam personál občas uklidil a utřel otřesně ulepené a špinavé stoly.Neochota až línost a ještě si myslí,že jsme za to rádi.Celkově špatný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Hotelová recepce a vstup do hotelu,přilehlá zahrada je super.Až na ten personál(opět).Na recepci jsou arogantní,neochotní něco řešit.Pokud nedáte "bakšiš"do pasu,odměnou je nevšímavost a nechají vás čekat na ubytování.Snad nejhorší.Hlídání dětí je ale slyšel jen italštinu.Animační programy jsou stejné i pro děti.V bazénu není tak čistá voda jak by asi měla být.V hotelovém baru si vás obluha nevšímá,nejlépe si pro pití zajít sám.Nepřejíte se a nepřepijete se.Diskotéka (cca do 2h)která otřásá polovinou hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pokud máte to štěstí a výhled z balkonu na moře a zahradu je krásný.Na pláž z hotelu je to 5min.Pláž je pěkná ale je škoda že ji moc neuklízí.Papírky a nedopalky ale to je i v lidech.Lehátka a matrace se dají za malý úplatek rezervovat a osušky jsou za vratnou zálohu.2 osušky 20 TD.Vstup do moře je pozvolný a vhodný pro děti a neplavce..Moře čisté bez chaluh láká na dlouhé procházky po pláži.Teplota moře v prvním týdnu září bylo 28st.Skvelé.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Pěkná rozsáhlá udržovaná zahrada s lavičkama.Není problém si taxíkem zajet do centra Sousse a nebo se projít po hlavní silnici,kde je pár obchůdků.Jen před setměním,varovali nás,že po setmění okrádají turisty.V hotelu je velká terasa s posezením ale s pomalou obsluhou.Jinak posezení s výhledem na moře s dobrým pitím, taky není k zahození.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Cestujeme docela hodně a jsou hotely do kterých se rádi vrátíme, ale tento hotel mezi ně patřit nebude.Sem už nikdy!Jeli jsme si na týden užít sluníčko a moře a to vyšlo.delegátku z ********** jsme viděli jednou a když se s ní potřebujete telefonicky spojit,odpoví vám,že na to nemá prostředky a pomoz si sám občane.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

nespokojený klient: nespokojenost - 8. 10. 2014 18:03

Četla jsem pozorně všechny recenze na tento hotel.Bohužel byla jsem také v tomto hotelu ve stejném termínu.Velká nespokojenost.Proč se cestuje přes Ck když delegát SE O vás stará pouze v autobuse.Pokud nemáváte eurama hned u dveří nedostanete ani klíč od pokoje. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání