Napsat recenzi

Hotel v pořádku, neochotný personál

Recenze hotelu El Ksar Resort & Thalasso **** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 162x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Personál kazí dojem z celého hotelu a dovolené. Hotel je jinak moc pěkný, čistý, stejně tak i pláž je čistá, bez odpadků a naplavené trávy.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytování odpovídá kategorii hotelu, pokoje čisté. Denně nám pokojská měnila ručníky a osušky, během 8 denního pobytu 1x převlékla postele.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Strava jednotvárná, stále se opakující - jako na AI. Co zbylo od oběda, bylo k večeři zapečené s vajíčkem. Co zbylo od večeře, bylo druhý den zapečené k obědu. Ale celý týden si vybírat z nevábně vypadajících zeleninových nákypů ve čtyřech variantách ... ? Každý den byla kuřata, ovšem nasekaná na tak malé porce, že už to byly jen kosti. Ryby moc hezky nevoněly, moc o ně zájem nebyl. Dvakrát během týdne byly kalamáry, dušené se zeleninou. Mile překvapil obrovský tuňák, který byl vystavený u bazénu a k večeři z něj grilovali steaky. To bylo nejlepší jídlo z celého týdne. Druhý den pak byl ještě k obědu a k večeři, další den z něj byl nákyp a další den polévka ... Překvapilo mě, že kuskus se objevil jen dvakrát a že v Tunisku, kde se prodává koření na každém rohu, bylo jídlo fádní, bez chuti.

Co nás však zarazilo bylo špinavé nádobí v jídelně, špatně umyté nejen talíře, ale i hrnky na kávu. Dost často chyběly i příbory. Byli jsme na dovolené s rodiči (cca 80 let) a dost jsme se naběhali, abych jim vše zajistili ... Zřejmě bude chyba v managementu hotelu a špatné organizaci. O tom svědčí i skutečnost, že v jednom dni došlo pivo, které přivezli až odpoledne v 17 hodin, následně i růžové víno a gin. A to nebyl hotel plně obsazený!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Jak jsem již uvedla výše - protivný, neochotný, arogantní personál. Pokud požádám slušně o příbor (o který si již dvakrát říkal manžel), pak je nanejvýš nevhodné, aby obsluhující číšník obracel oči v sloup a po dalších cca 5 minutách ho donesl. Kdyby příbory byly volně přístupné, obsloužíme se sami.

Nejpříjemnější z celého personálu byly pokojské a uklízečky ve společných prostorách.

Animačních programů jsme se neúčastnili, takže nemohu posoudit, animátoři však byli příjemní, nevtíraví, usměvaví.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Prošli jsme se po pláži asi 1 km na obě strany od hotelu. El Ksar měl absolutně nejlepší pláž, udržovanou, čistou, žádné odpadky, tráva ... Lehátka s matracemi zdarma, na pláži je bar a malá jídelna. Od druhého dne už jsme na oběd do hlavní jídelny nechodili.

Moře je mělké, jemný píseček. Voda měla 28,2 stupně (měřeno hodinkami pro potápění). Žádné medúzy, takže jsme se vykoupali opravdu dosytosti.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Klasické Tunisko, ale s tím člověk počítá. Dá se dojít pěšky do Sousse, kousek od hotelu začínají obchody s Fix Price. Na nákupy se dá zajet taxíkem za 10 TND do Port El Kantaoui.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

V podstatě to ušlo. Hotel byl v pořádku, moře teplé a čisté. Měli jsme s sebou rodiče 78 a 80 let, které jsme bez úhony přivezli zpátky domů - a na všechno ostatní už jsem zapomněla :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání