Napsat recenzi

Recenze hotelu Sirocco Beach *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Recenze hotelu Sirocco Beach *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 408x
Recenze se líbila: 406 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená pro naprosto nenáročné klienty. Byla jsem zklamaná, i když jsem věděla, že to žádný luxus nebude.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování bylo dostatečné, pro nenáročné lidi. Nepříjemné bylo, že nefungovala klimatizace (snad nikde), voda netekla proudem, nevyměňovali ručníky. Při informativní schůzce jsme zjistili, že jsme na tom ještě dobře. Lidem netekla teplá voda, měli špinavé pokoje, nepřevlečené.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Hlad jsme neměli, ale s jídlem jsem spokojená nebyla. Podávali stále stejná jídla každý den dokola: ryze, brambory, kureci maso,salaty ke snidani dzemy,jogurt,salaty, stejné buchty, bageta, jeden druh salamu takovy ten nejlevnejší šunkáček,pečená zelenina, jeden druh těstovin s šíleně pálivou omáčkou, občas malé rybičky, odpoledni a dopolední buchty jako na snídani, každý den to samé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personál hotelu byl velmi vstřícný a příjemný. Animátoři se starali o zábavu výborně. Volejbal, vodní polo,šipky, aerobik, večerní programy.

Vybavení je zastaralejší. Plážový servis byl v ceně. Lehátka odřená, matrace špinavé.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž a výhled na moře krásné, ale hrát volejbal a říznout se o tašku ze střechy mě překvapilo. Písečná pláž nebyla udržovaná. Moře vypadalo na první pohled nádherně ale dobré dva metry bylo špinavé od řas, což se dalo přeplavat ale dál jsme stejně naráželi na igelitové pytlíky a další odpad.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel se nachází blízko městečka kam se dá dojít po chodníku lemovaném palmamy podél moře na místní trh a do obchodů. Město je neudržované, polorozpadlé, všude jsou odpadky.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Celkově jsem s dovolenou nebyla spokojena. Na last minute jsem už byla a tenhle byl tedy nejhorší jak stravování, ubytování i pláž a moře. I když jsme ho koupili s 40% slevou tak toto jsem nečekala, platit plnou cenu za tuhle úroveň bych opravdu nechtěla.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání