Napsat recenzi

Opravdu nedoporučuji

Recenze hotelu Sirocco Beach *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 197x
Recenze se líbila: 484 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Za tyto peníze pořídíte daleko lepší dovolenou, hlavně někdě jinde. Věděli jsme, že jedeme do hotelu se třemi hvězdy, ale to to bylo moc. A nároční turisté opravdu nejsme.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Starší hotel, zařízení má již něco za sebou. Což by nám vůbec nevadilo. Ale v bazénu odlupující dlaždičky, způsobují nepříjemé řezné rány.Během dne vždy někdo odcházel s krvácejícím prstem u nohy. I to by dospělý nějak zkousl ale když se naše děti, takto během dovolené pořezali několikrát.....to už opravdu naštve.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Tak ta byla z pobytu to nejhorší. Začínalo to frontou, nejlépe stát půl či čtvrt hoďky před otevřením dveří do jídelny. Pak máte na výběr z kostí s masem, někdy ryba, pálivé těstoviny, třikrát za pobyt klasické maso dušené, jako přílohy brambory, rýže, zeleninové saláty, jako zákusek přeslazený dort. Strava není vůbec vhodná pro malé děti. Maso často nahrazováno salámem (pokud se to salámem dá nazvat). Ráno studený, v poledne v salátu a večer opečený. Pokud nebudete včasní v čekání fronty, nemáte moc na výběr. Můžete si dát přílohu a zase přílohu....brambory, rýže, mrkev. Protože potraviny tu jsou doplňováni velmi pomalu a poté již vůbec. Další kapitolou jsou tekutiny. Samoobslužný automat cola, fanta, sprajt.....buď již neteče, nebo pokud máte štěstí .....pění a naplnění 2 dcl kelímku máte na třikrát. A co se týče dopoledního a odpolední občerstvení.To obnáší talíř buchet (něco jako náš překynutý perník) od snídaně. . Ale opravdu jen talíř, tak že vyzbyde jen na pár šťastlivců. Jinak není nic.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Hotel to musel být kdysi krásný. Ale již bohužel nyní? Tenisové hřiště nefunguje, golf nefunguje, dětské hřiště není, miniclub není, bar na pláži nefunguje. V ceně jsme měli mít pivo a víno. Víno jen u večere a oběda, což musíte vystát frontu, páč pak již víno není. Pivo znamená jedna sklenice na osobu. Pokud chcete vzít druhému, tak vám nedají. Což bych vše oželila. Ale když mi nechtěli načepovat pití do plastové láhve (klasické lahvičky od Jupíka) pro mého 1,5 roční syna. To už byl vrchol. Jinak personál je s úsměvem na tváři, nechci ho obviňovat, spíše jsme měli pocit, že mají dané pokyny a příkazy od vedení a musí je bohužel plnit. A pocit z dovolené? hlavně na nás šetřit a šetřit ,což potvrdily i slova delegáta při našem pohovoru a četných stížnostech - "Co by jsme za ty peníze chtěli - v čechách by jsme prý za tyto peníze nic nesahnali"

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře nádherné, průzračné. Takové jsme jinde v Tunisku ještě neměli, ale což se nedá říci o pláži. Za celý náš týdení pobyt pláž nikdo nečistil. Když opomenu přírodní naplaveniny z moře, naleznete zde spoustu nedopalků, cihlu i sklo. Z pláže jsme si též odvezli památku pořezané nohy.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí není vhodné na procházky. Žádné promenády, jen nám všem známý tuniský nepořádek. Ale nám by to ani nevadilo, jen kdyby bylo zázemí v hotelu jinačí.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Nikdy bych se do hotelu nevrátila a opravdu nikomu nedoporučuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lukáš: souhlas - 6. 8. 2013 11:22

vše co tady pani Iveta napsala můžu potvrdit. reagovat

I.J.: Souhlasíme, bohužel.. - 12. 7. 2014 12:39

Ano, také souhlasíme s recenzí paní Ivety. Bohužel... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání