Napsat recenzi

Odpočinková dovča :)

Recenze hotelu Hotel Topkapi Beach Mahdia *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 347x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 7

Byla jsem tu s kamarádkou a její dcerkou (5 let) a náramně jsme si to užily. Pravda, hotel už je staršího data, ale bylo čisto a personál se nám zdál velmi vlídný a ochotný. Nemohu souhlasit s tím, že se na něco dlouho čekalo nebo že by nám nechtěli vyhovět. Když přijdete s úsměvem a pěkně poprosíte, nemusíte za to platit a dostanete to - i bez dlouhého čekání :).

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Příjezd v pohodě, ubytovali nás rychle a bez bakšiše, pokoj byl uklizený. Sice nám hůř odtékala vana, ale vzhledem k těm kvantům písku, co jsme do ní každý den spláchly z pláže, se není čemu divit :). Uklizeno bylo vzorně každý den, ručníky vyměněné. Vybavení pokoje standardní, spíš starší, ale všechno funkční. Stejně jsme tam chodily jen do sprchy a vyspat se :D.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo bylo opravdu jednotvárné, ale každý den se dalo něco dobrého vybrat. Na snídaně byly i 2 x týdně palačinky a 2 x týdně omelety - i když s frontou (logicky, jedna paní, která dělá palačinky nestihne bez čekání uspokojit všechny nedočkavce - obzvlášť, když někteří odcházeli i s 4 ks palačinek na talíři). Měli výborné zákusky, zmrzlinu i meloun. Nikdy jsme neměly problém se špinavým stolem ani že bychom neměly příbory. Byly jsme na personál vlídné a usměvavé a stejnou mincí nám to vraceli.

Občas jim sice došla cola v postmixu, ale jinak bez problémů - vždycky jsme dostaly, o co jsme si řekly a bez jakýchkoliv úplatků.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

O zábavu bylo postaráno po celý den až do nočních hodin - je tam fajn animátorský tým. Nesouhlasím s tím, že se jenom starali o mladý holky. Každý z nich přesně věděl co má dělat a taky to dělal (mají dost přísná pravidla a musí šlapat brázdu, ať se jim to líbí nebo ne). Pokud někdo o jejich služby nestál, nevtírali se - jen se zeptali, oznámili, co se bude dít a šli zase dál. Pro děti je tu 2 x denně miniclub, což je v podstatě hlídání s českou delegátkou (pokud zrovna není na letišti) - úžasná věc, kdy si děti vyhrají mezi sebou, malují si, hrají hry, staví hrady a dospělí mají čas si v klidu užít třeba pláže :). Byly jsme naprosto spokojené, nejvíc se nám líbily společné tanečky přes den u bazénu i večer, které jsme kvůli malé nemohly ani jednou vynechat :). Užívala si to z nás nejvíc. Tolik vzdušných pusinek, co dostala tam, neposbírá doma ani za rok :D.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Píseček krásný, bílý - i když pláž uklizená od chaluh a jiných naplavenin nebyla.. Nám to výrazněji nevadilo, projít k moři se dalo a potom už byl jen příjemný písek, na kterém se děti vyřádili - mohli tam stavět hrady, přehrady, studánky - a hned bylo zase o zábavu postaráno. Domů jsme si dovezly několik kilo mušliček, které tam byly na každém kroku, jen si vybrat. O lehátka jsme nouzi nepoznaly, i když jsme přišly během dne. "Beach boy" nás sledoval už od příchodu a přinesl lehátka i matrace k vybranému slunečníku - a opět, peníze jsme nepotřebovaly, platily jsme úsměvem ;). Jednou za dovolenou jsme drobas přidaly, ale nebylo to vůbec potřeba - dokonce se zdráhali si to od nás vzít.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Jak vypadalo okolí hotelu ani moc nevíme - byla jsem z hotelu venku jen jednou, abych se šla podívat do jejich vyhlášené čajovny. Tyhle země znám, tudíž nemám problém s tím, že je tam na ulicích nepořádek - prostě tak žijí. Ale rozhodně nesouhlasím s tím, že by tam bylo nebezpečno a že se tam večer nedá vyjít ven. My jsme prostě jen neměly kdy - měly jsme celé dny nabité nějakými akcemi, že jsme z hotelu ven nepotřebovaly jít. Drobné suvenýry jsme nakoupily v hotelových obchůdcích nebo na letišti.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nejsme náročné a tak jsme neměly na co si stěžovat. Všichni se k nám chovali hezky, užily jsme si parádní dovolenou, na které jsme se skvěle bavily. Byla to pohodová akce plná sluníčka, moře, koupání, tanečků a jiné zábavy.. Nenudily jsme se ani my dospělé, ani malá - ta měla co dělat, aby stihla všechny aktivity, které chtěla. Animátoři se starali vzorně, hlavně o děti - to bylo naprosto ukázkové. A večerní programy byly až na dva večery (kdy se volila miss hotelu a dělali scénky - to se nám zdálo trapné a nezajímavé) skvělé a zábavné - např. ohňová show, irské tance atd.. Nebylo to profi, ale ti kluci dělali co mohli a dávali do toho všechno.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 44 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: Děkuji za recenzi - 17. 7. 2013 16:07

Dobrý den, děkuji za Váš názor. Hltám každou recenzi, protože tam letím 23.7.2013. Jedu tam s mamčou a věřím, že si to užijeme tak, jako vy. Moc se těšíme.. :-) reagovat

ltuci: Re: Děkuji za recenzi - 17. 7. 2013 18:57

Dobrý den, rádo se stalo :). Normálně bych asi recenzi nepsala, ale nemohla jsem se dívat na to, kolik lidí to hanělo. Samozřejmě kdybychom chtěly prudit, našly bychom proč.. Ale byly jsme na dovolené a chtěly jsem ji prožít v pohodě. Což se nám povedlo :). Nenechte se těmi negativními rozhodit, kdo chce, vždycky si bude stěžovat - stěžujících lidí jsme potkávaly docela dost (jen jsme si jich nevšímaly).. A je potřeba si uvědomit, že je to 3* hotel, takže žádný velký luxus.. Přeji Vám Hanko, abyste si to s mamčou užily aspoň tak jako my. Když na to půjdete s úsměvem a v pohodě, budou k Vám přistupovat stejně a nic nebude problém :). A když budete chtít, budou se s Vámi bavit - když o ně nebudete stát, vnucovat se nebudou :). Tak ať se Vám dovolená vydaří :). Máte se na co těšit :) reagovat

Alena: Re: Děkuji za recenzi - 18. 7. 2013 7:27

Dobrý den,reaguji na Váš příspěvek. Vloni jsme v tomto hotelu byli - recenzi tam také máme pod názvem Dovolená 2012-spokojenost, můžete nahlédnout. Nevím, jak dovolená v letošním roce v tomto hotelu probíhá, protože letos jsme byli v hotelu Primasol El-Mehdi, kousek vedle - také skvělá dovolená. Ale vloni jsme se měli v Topkapi úžasně, nádherné moře, personál milý, vždy vycházel vstříc, žádný problém. Pokud zůstal stejný majitel, myslím, že se není čeho obávat. Pěknou dovolenou Vám přeji, ať si užijete sluníčka a krásného moře. Alena reagovat

Hanka: Děkuji za recenzi - 18. 7. 2013 19:24

Dobrý den, Aleno, děkuji za Váš příspěvek. :-) Věřím, že se nám tam bude líbit, nenecháme se odradit. Všechno je to o lidech a my víme, že jedeme za krásným mořem, relaxací a sem tam zaskotačení si při animačních programech.. :-) Jako holky nás jídlo rozhodně trápit nebude a na pokoj se taky jedeme jen vyspat.. takže nějaké tahanice a přidávání Eura navíc nejspíš nehrozí. Věřím, že tak, jak se budeme my slušně chovat k personálu, budou nám to oplácet. Škoda, že již máte vy a druhá přispěvovatelka dovolenou za sebou.. vypadáte na moc fajn lidi a snad tam nějakou pohodovou partičku taky potkáme? Ráda bych se ještě zeptala, jestli jste podnikli nějaký výlet, jak je to tam s pitnou vodou? Mějte hezký zbytek dne. :-) Hanka reagovat

Alena: Re: Děkuji za recenzi - 18. 7. 2013 21:01

Dobrý den, Hanko, vodu, která teče z kohoutků nepoužíváme na pití vůbec, na čištění zubů také ne...na pití zásadně minerální, tu dostanete v jídelně u "baru"v pet lahvích bez problémů kolik za den požadujete, není to nijak omezeno. Tu používáme i na zubní hygienu, určitě. Nikdy bych nepoužila do nápoje led a mám obavu i ze zmrzliny... Co se týká výletů, vzhledem k tomu, že jsme byli během dne dost často zaměstnáni programy, které organizovali animátoři, moc volného prostoru nebylo.Byli jsme v Tunisku sedmkrát, hodně jsme toho v minulosti viděli. V Mahdii jsme navštívili Medinu, ta za návštěvu určitě stojí, jejich trhy také, výlet pirátskou lodí snad také. Známí navštívili dvoudenní výlet na Saharu a byli nadšení.Byl tam výlet na karavanu, nabízeli jízdu na čtyřkolkách, jízdu vláčkem okolím Mahdie .A nabídku výletů má k dispozici průvodce, který mívá pravidelné schůzky v hotelu. Byli jsme vloni na dvanáct dní a teploty se pohybovaly kolem 35 stupňů, takže osvěžující moře a stín na pláži pod deštníkem byl také bezva. Letos bychom se rádi do Mahdie podívali ještě jednou, v září, tak snad nám to časově vyjde. Přeji Vám Hanko hodně příjemných zážitků,ty budete mít určitě, nádherné teplé a čisté moře, to také bude určitě. Věřím, že budete spokojená, tak jako jsme byli vloni my. Odjížděli jsme domů velmi neradi,opravdu se nám tam líbilo velmi...Byla bych moc ráda, kdybyste se po návratu podělila o své zážitky. Ještě jednou příjemný let a krásnou dovolenou. reagovat

Alena: Re: Děkuji za recenzi - 24. 8. 2013 8:28

Dobrý den, Hanko, jak jste si užila dovolenou v Topkapi, líbilo se vám tam? děkuji za zprávu reagovat

ltuci: Re: Děkuji za recenzi - 18. 7. 2013 21:24

Dobrý večer Hanko, určitě si dovolenou užijete :). Postavila jste se k tomu správně - už se těším na Vaši recenzi, která rozšíří řady těch spokojených.. A rozhodně tam budou i fajn lidi i prudilové :). A co se týče výletů, tam bohužel neporadím - my jsme na žádný výlet neměly čas :D. Pitná voda tam byla bez problémů k dostání - na baru dávali na požádání litrovku minerálky (kdykoliv během dne, nejčastěji si ji lidi brali večer). A pak tam je k dispozici kdykoliv během dne barel s vodou, ze kterého si můžete načepovat do kelímku nebo jakékoliv lahve, kterou budete mít s sebou - nikdo Vám tam nebude za to "nadávat" ani se na Vás škaredě dívat. My jsme s sebou měly pouze 1 lahev neperlivé vody, kterou jsme používaly na čištění zubů :D. Jinak jsme vůbec nic nepotřebovaly... Ať máte krásné dny a dovča se vydaří. Lucka reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání