Napsat recenzi

Již, ne!

Recenze hotelu Hotel Topkapi Beach Mahdia *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 453x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 9

Bylo to jedno velké zklamání. Při příjezdu na hotel, dostanou přivítací drink pouze ruští hosté. Každý dává od 5 do 20 eur, aby dostal lepší pokoj. Nen při příjezduí k dispozici ani balená voda. Náš pokoj byl velmi špatné připravený i přesto, že recepční dotal 5 eur. Nejvíce nám vadilo, že se v hotelu pohybují místí lidé, někteří se i koupali v bazénu a dostali k dispozici zezadu lehátko, ač pro nás žádné nebylo. Poté si dokonce šli i pro večeři, na kterou určitě neměli nárok.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Žádná hitparáda, když necháte na posteli dinár, uklízečka Vám nechá na prostěradle i květ ibišku. Jinak je velmi cítit toaleta a do vany pouze sprchovat. Výměna ručníku byla každý den, prostěradlo bylo vyměněno 1x za dva dny. Někteří zjistili, že mají vymačkané zubní pasty či krémy, nám se nic taového nestalo. Mobil celý týden zůstal netknut.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Pečivo - bageta, saláty jedny a ty samé každý den, marmelády, lupínky, dietní salám atd. každá snídaně to samé. Obědy - nasekané kosti s trochou masa, když se zadařilo, tak i nějaká placička, zapečený lilek, nebo tapečené rajče. Na odpolední svačinu jsem neměla sílu, dostanete 2 kousky pizzy, které vám moc nesednou. Někteří byli ve frontě 2x, protože jim více slečna na papírový ubrousek nedala. Pije se z plastových kelímků jako na Mácháči. Ubrusy hrozně špinavé Prostě ostuda hotelu. Doporučuji si vzít svůj z domova příbor a buďte si jistí, že nebudete čekat jak pitomci až vám ho milostivě donesou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Slibované restaurace tam vůbec nejsou, u bazénu je bar, kde většinou vysedávají místní chlapci a tam si to platíte. Vedle hotelu je pouze tenis, který stejně v tom vedru moc nehrajete. Jinak nic! Animace trapná, spíše se někteří animátoři zajímají o mladé ruské či české slečny.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Zpočátku moře špinavé, pláže neuklizené. Ale teplé. Na lehátka se vstávalo již v 7 hodin, aby člověk pak neležel na hadrech či neseděl na židli. K dispozici na pláži byl borec, kterého někdy spíše zajímala muzika ve sluchátkách, než to, že by vám měl dát lehátko, kam vy právě potřebujete. Takže jsme si lehátka i s podložkou tahali sami.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Špína, splašky, smrad. Nikdo takhle v okolí nebyl cítat, tak jako hotel Topkapi. Ostuda a raději jsme dělali, že v tomto hotelu nejsme ubytovaní. Opravdu se bylo za co stydět.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Ten kdo má již nějaké zkušenosti ze zahraniční dovolenou a s tímto typem stravování, bude velmi, ale velmi zklamán. Opravdu je to závodní jídelna, ale s jedním a tím samým. Je divné, že nebylo skoro vůbec žádné ovoce. Jablka, která tam byla, se u ná v ČR nedávají snad ani koním. Do tohoto hotelu, již neeeeee!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 44 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: Dotaz - 14. 7. 2013 21:35

Dobrý den, letím do hotelu Topkapi Beach 23.7. z Ostravy. Četla jsem si Vaši recenzi a je mi z toho dost smutno.. Vím, že z tříhvězdíčkového hotelu v oblasti severní Afriky nemám nic extra očekávat.. ale až tak? Prosím, můžete mi napsat přes jakou cestovku jste měla tento zájezd? P.S. A díky za tip na příbory.. :-) Hanka reagovat

Radka: Re: Dotaz - 15. 7. 2013 13:31

Letěla jsem od Invie, ale cestovka byla Azur reizen. Ty služby, jsou ale naprosto stejné, ať jedeme od kohokoli, protože nás tam bylo více namíchaných z jiných cestovek. Někteří měli problém s odletem a to právě ostraváci, že odletěli do Prahy a pak se museli nějak dostat do Ostravy, protože neměli pro ně let. O příbory tam neustále škemráte, nebo na ně čekáte až je umyjí. Proto z vlastní zkušenosti doporučuji si vzít svoje, ale je to pouze moje rada. Samozřejmě záleží na vás. reagovat

Iveta: pro pani Radku - 1. 8. 2013 9:20

Dobry den pani Radko,plne s vami se vsim souhlasim co jste psala.Napsala jsem svou recenzi a uz se lide do me pousti,ze to neni pravda.Jsem rada,ze nejsem sama.Dekuji za vasi recenzi.Iveta reagovat

Radka: Re: pro pani Radku - 1. 8. 2013 9:30

Paní Iveto, jsem velmi ráda, že jste to viděla úplně stejně. Ti, kteří se do Vás pouštějí a tvrdí opak, jsou zřejmě lidé, kteří byli za zahranicemi našeho státu asi poprvé a nebo byli nejdále v Chorvatsku, kde měli paštiky, řízky apod., tudíž nemohou s ničím jiným srovnávat. Odpusťme jim to :-) Přeji hezký zbytek léta. reagovat

iveta: Re: Re: pro pani Radku - 1. 8. 2013 10:24

Presne tak.Take Vam preji hezky zbytek leta.Iveta reagovat

Hana Plattner: Re: pro pani Radku - 18. 8. 2013 22:40

Paní Radko ,ztotožnuji se s Vámi a celá naše skupina ,která byla v hotelu okolo 6.8.-13.8.2013 sepsala stížnost na tento hotel.Byla to nejhorší dovolená,bohužel vyhozené peníze .S pozdravem Hanka reagovat

Radka: Re: Re: pro pani Radku - 19. 8. 2013 7:19

Paní Hanko, jsem ráda, že jste to také viděla na vlastní oči, protože paní Iveta napsala podobnou rezenzi a byla za to skoro pranýřovaná. Je škoda, že management tohoto hotelu jetě nepřišel na to, že je to opravdu katastrofa. Třeba si myslí, že nám čechům to stačí ( za ty prachy ). To máme pro příště, že si musíme vybírat hotel o 4*. No nic, hlavně, že jsme přijeli více opálení, než dopálení, i když v našem případě je to asi nastejno, že? reagovat

Patricie: .. - 22. 8. 2013 22:45

Jak tak čtu tyto recenze, opravdu začínám mít strach jak to tam bude vypadat. Letos poprvé letíme s přítelem na společnou dovolenou a oba se moc těšíme. Jsme sice nenároční a mladí, ale i tak se nám nechce být 8 dní ve smradu. Snad to nebude tak strašné jak tady píšete.. =) reagovat

Radka: Re: .. - 23. 8. 2013 8:05

Paní Patricie, je to opravdu o vlastním názoru. Nenechte si s přítelem pokazit dovolenou, těšte se na sluníčko a teplé moře. Na to ostatní prostě nekoukejte. Nechtěla jsem vás touto recenzí strašit, ale takhle jsem to tam viděla. Pokud jedete na svojí první dovolenou k moři a nejste nároční, třeba se vám tam bude líbit. Já byla již několikrát v různých letoviscích, takže srovnání bylo na místě. A jak z výše uvedených rezencích je vidět nebyla jsem jsem jediná, ale jsou zde i takové info, že se lidem hrozně líbilo ( já byla tedy hrozně zklamaná ). reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání