Napsat recenzi

Po přečtení recenzí přesně takové, jaké jsme očekávali

Recenze hotelu Club Thapsus & Beach Resort **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 495x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nádherná pláž a plážové poležení, trávili jsme tak každý den a pláž nám nahrazovala průměrný standardní pokoj, který jsme dostali. Z jídla se pokaždé dalo vybrat něco co vám chutná, leč alkoholických nápojů jsme se v programu all in dočkali jen uvnitř lobby baru - takže obrázek toho jak si vychutnáváme mojítko na pláži jsme bohužel rychle zapomněli. Personál byl vždy maximálně ochotný. Hosté hotelu byli povětšinou ruští čeští/slovenštní a arabští. Nezaznamenali jsme nějaké jiné chování k nám a k jiným zahraničním hostům, jak o tom někdo jiný už psal. Animační tým se snažil a večer se bylo na co koukat.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Objednán jsme měli pokoj standart tedy bez výhledu na moře v prvním patře. Pokoj byl průměrný, ale vše fungovalo - klimatizace, televize (ovladač byl již na pokoji), fén a lednička. Trochu jsme měli problém se vejít jen do dvou zásuvek s telefony (z toho jedna ledničky), ale to se dá vyřešit rozdvojkou. První den, kdy jsme přijeli jsme v ledničce našli starý dortík s talířkem, takže úklidu moc paní nedala. Každopádně jsme neměli problémy jako jiní návštěvníci - teče záchod, nefunguje klima, chybí jedna postel atd. Ty pokoje, které mají výhled na moře jsou o level výš než byl náš standart pokoj. Bylo znát, že mají komplet nové vybavení těchto pokojů a i koupelna vypadala uplně jinak.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Pokaždé jsme si něco vybrali a večeře byly každý den obměňovány. Pro obědy jsme využívali zejména snack bar u bazénu, kde byla k dispozici pizza a nějaké těstoviny s dalšíma přílohama a pokaždé ovoce - to se každý den měnilo (meloun, švestky, vodní meloun, hrozny,...). Na večeře je určitě lepší chodit dřív, protože ještě stále to stolování má nějakou úroveň - stoly jsou pěkně připravené a všude je čisto, když dorazíte později, tak čišníci nestíhají sklízet a už to tam vypadá poněkud hůř. Já jsem si vybrala jídlo vždy, přítel měl trochu problém, ale i tak se najedl.

S čím jsme nebyli až tak spokojeni bylo all in alko pití. Lehávali jsme každý den na pláži a ještě první den jsme byli schopni z plážového baru získat nějaký koktejl (pivo tam nečepují o tom jsme byli ihned srozuměni od delegáta). Další dny už nám říkali že žádný alkohol nemají a jen nealko, takže pokud chtěl člověk pivo - došel si do snack baru u bazénu, ale pokud jsme chtěli nějaký koktejl, museli jsme až do lobby baru, kde ale nedávali drinky do plastu ale jen do skla a tudíž jsme si je nemohli vzít k bazénu, k tomu pokud jsme dovnitř šli v plavkách tak nás vyhodili. Vzhledem k tomu, že lobby bar je vcelku daleko a ještě se musíte převléct a donést si svůj kelímek, tak je to vcelku nepraktické a alkoholické nápoje jsme si dávali jen večer.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál byl velice ochotný a animační tým se hodně snažil udělat nějakou zábavu. Každý den jsme hráli volejbal a tančili aqua gymnastiku nebo latinské tance na pláži. Dále se hrál petanque a šipky. Jeli jsme bez dětí, takže nemohu říct jaký byl program pro ně, ale co jsme chodili kolem bazénu tak skluzavky fungovali a večer děti dováděli během večerního programu s animátorkama.

Po celou dobu našeho pobytu nefungovala wifi, ač pokusy o to aby tomu bylo jinak byly zřejmé. Na wifi jsme nakonec chodili do nedaleké kavárny.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

V porovnáním s dvěma pobyty v Egyptě byla tato pláž nejlepší! Pozvolný přístup do moře, všude jen písek. Človek si sice musel přivstat a jít si zabrat nějaké to lehátko pod slunečníkem, ale stálo to za to. Z pláže jsme se za celý pobyt nehli. Líbilo se nám, že na pláži byl hotelový hlídač a tak plážoví prodavači nás nemohli otravovat.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Thapsus je první hotel na okraji města a taxíkem do centra Mahdie to bylo asi 10 minut za 5 dinárů. Naproti hotelu bylo nákupní centrum, kde člověk sehnal vše co bylo třeba. Pokud se dalších 10 minut prošel, narazil na další obchody a kavárnu. První den jsme si chtěli vybrat ze dvou bankomatů, které byly v okolí, ale oba mimo provoz a lékárna taky žádná. Pro tyto služby jsme museli taxíkem do centra, na nákupy to tam ale nebylo, protože v 21h už jsou všechny obchůdky zavřené. V centru jsme byli dvakrát a jen jsme si ho prošli a řekla bych že to nestojí za to tam jezdit.

Do centra ještě jezdí turistický vláček 2x týdně - je to koncipováno jako atrakce takže si musíte zájezd objednat předem a zaplatit za něj myslím kolem 15 EUR. Je to spojené s výkladem, ale mi tuto možnost nevyužili. A program na výlety do okolí nebyl moc vábný.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Hotel už má něco za sebou, nebo alespoň náš pokoj měl, každopádně na přespání a umytí to stačilo. Spíše je to pro nenáročné cestovatele. Všechny nedostatky ale spravila pláž, která byla opravdu nádherná.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání