Napsat recenzi

hotel Thapsus. slušná dovolená

Recenze hotelu Club Thapsus & Beach Resort **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 201x
Recenze se líbila: 399 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

slušná dovolená za průměrné peníze. jsme pár kolem 30 let, poprvé u moře na drazší dovolené než pod stanem-). vybírali jsme na poslední chvili a kriteria byli- hezká pláž a moře, slunce, a slušnej hotel.cena 13 tis na 11dní ušla i když bych si představoval nákup na poslední chvili ještě výhodnější, ale pochopil jsem, že to se už dávno u cestovek nekoná, aby neco prodali hluboce slevněné. myslím že později než v září bych už do tunisu nejel, mohlo by tam být už chladněji. ale s jistotou to nevím.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

pokoje, jsou hezké, staršího data, ale myslím že nikoho neurazí. myslím že je všude nově vymalováno. hotel je celkově pekný, čistý.teplá voda bez problému, teče okamžitě, klimatizace funguje snad jen v noci. ve velkých vedrech bych se trochu obával, aby stíhala. co bylo celkem špatné byla hlučnocnost klimatizace. jedná se o vnitřní jednotku a vetrák trochu rachotil. takže spaní trochu horší kvuli tomu. recepce pekná, recepční v poho, jazyky ovládaj. česky ne-))

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

výběr jídel byl dobrej a v hojné míře akorád neumějí maso moc dobře uvařit, jídlo se hodně opakuje, ale 11 dní jsem přežil dosytosti-). rád se dobře najím, a tak bych kuchyni ohodnotil trochu podprůměrně co se týče chutnosti jídla, ale jinak vše bylo v pořádku, čisto, obsluha super, výběr atd. myslel jsem, že budu baštit hodně ryby, ale nechutnali mi. malé a spálené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

personál hotelu je super, všichni jsou moc ochotní a slušní, jazyky tak nejak ovládaj. ručníky k pláži jsou za zálohu a je trochu trápení aby meli na recepci ručníky na výměnu za špinavé. občas tam človek přijde i třikrát než dostane novej. celkově nejsme nároční dovolenkáři, takže v klídku zkousnem všechno. není kam spechat, nic vám tam neuteče-). hotelové obchudky nic moc.venkovní bazen, slušnej, čistej, pro děti taky, skluzavka obyčejná krátká. celkově je v hotelu spíše starší klientela. Hotel není fabrika na turisty, což bylo fajn. večerní program trochu staršího ražení, hlavně hudba, ale celkově fajn, sice trochu hluk do pulnoci, chodily jsme dřív spát, ale balkonové dveře těsní dobře, takže v pokoji hluk ujde, a stejně musí bejt zavřené, jinak vám je klimatizace k ničemu. a bez ní to v noci moc nejde. je dost teplo i v noci.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

bylo nám řečeno, že pláž je nejlepší co snad muže být a byla to asi pravda, nemáme srovnání, ale byla čistá, plno mušliček, a krásně vlnité moře. neustály trochu silnější vánek ale to bylo super žádná zima, a aspon se človek nepotil jako prase-).moře pozvolné a každý den měnící se dno vlivem vln.voda je teplá tak akorát, ale určitě je to v sezoně příjemnější než v září. boty do vody nejsou vubec potřeba. ve vodě je jen písek a mušličky o které se určitě nezraníte. meduza sem tam občas spíš skoro vubec.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

mesto je taxikem kousek, cca 60 kč za cestu tam. je tam velmi levno i na naše poměry. za 200 kč nás vozil taxikář 2 hodiny po mestě a čekal na nás a zpet do hotelu.chudá země a všude rozestavěno-).ve mestě jsou v pátek trhy, trochu náročné na teplo, a k vidění co by človeka ohromilo moc není. krásné závěsy a záclony, určitě b ych si nechal místo v kufru na koupi. jinak stejný hovadiny jako jinde. výlety za peníze jsme nedělali. jinak smlouvejte smlovejte smlouvejte, tak na třetinovou cenu i méně. ceny v krámkách mají nastavené na nemecké turisty. rozeznávají čecha a nemce i když mluvíme nemecky.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

celkově jsme byli velmi spokojeni s pláží, mořem, hotelem, pokojem, prostředím, obsluhou, čistou atd.hotel by se dal doporučit asi pro starší klientelu a pro ty co hledají klideček, a nejsou moc nároční.evropské nadstandarty tam nehledejte kdo chce luxus a lepší jídlo at jede do evropy. já jsme si od práce odpočal dostatečně na pláži a o to myslím šlo. rád vzpomínám v dobrém. dos tejného letoviska bych nejel protože je plno zemí ,které lze poznávat. myslím že jezdit do stejného hotelu nemá smysl. zapomněl bych na bezpečnost. myslím, že když vás bude chtít někdo zastřelit tak to stějně udělá. ale veřte, že není se čeho obávat, jistě se nejdou lepší cíle než hotel thapsus-). myslím, že ochranka v hotelu je zbytečná, naopak spíš to lidi znervoznuje.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 64
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání