Napsat recenzi

Dobrá dovolená za velmi dobrou cenu

Recenze hotelu Club Thapsus & Beach Resort **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 368x
Recenze se líbila: 413 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

I přes obavy, které jsme měli o dovolené v Tunisu, a o názorech známých, kteří se vrátili z hotelu, byla skutečnost taková, jakou prezentovala cestovní kancelář. Tunis jsme navštívili poněkolikáté a letošní pobyt byl jedním z těch lepších co se týče moře a ubytování.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Denně vyměněné ručníky a ložní prádlo, uklízeno čistě, až na pár mravenců, kteří si pochutnávali na žvýkačkách, které jsme měli v zavazadle. Pokoje slušně zařízené, počet hvězdiček odpovídá Tunisu, na pokoji lednice, televize,kde sechytají stejné programy jako v jiném hotelu, klimatizace funkční.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídla byl dostatek a výběr značný, ale vše se odvíjí od počtu klientů. Vzhledem k tomu, že hotel byl naplněn zhruba z 1/3, tak asi byl i personál o to v menším počtu. Proto se občas stávalo, že pokud něco chybělo, tak trvalo delší dobu než doplnili, ale i tak se člověk dokázal najíst.

Co je velmi pozitivní, že jsme mohli chodit i do restaurace u bazénu, kde sice byl výběr omezený, ale zase jsme se nemuseli oblékat.

Pití bylo opět dostatek, každý na pokoj obdrzěl poukázky na balenou vodu, a pokud došli poukázky na recepci dali bez problému další.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Wifi v recepci hotelu zdarma, ale připojení pomalé, a když přišlo více lidí najednou tak připojení padalo, ale mezi jídly jsme se připojili zcela bez problému.

Osušky jsou zdarma pouze na vratnou kauci, trezor za poplatek a byl na recepci hotelu. Lehátek u bazénu dostatek, ale jak by to vypadalo v případě vyššího počtu hostů tak nevím. Na pláži pouze lehátka, která jsou ale dost popraskaná. Taky dostatek k nižšímu počtu hostů.

Personál se ale snaží pokud je nějaký problém vše vyřešit.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

No takové moře jako bylo letos jsem v Tunisu ještě nezažil. Bylo opravdu jako z katalogu. Čisté a blankytně modré. Na pláži spoustu mušliček, žádná tráva a písek čistý až na nedopalky od cigaret.Prodejci neotravovali kdo si chtěl něco koupit musel jít za nimi.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Kdo byl v Tunisu, tak to zná. Nákupních možností minimum, promenáda vlastně žádná, prodejci jsou vzhledem k situaci znudění a hlavně Vás ani nanahánějí do obchodů. Zcela pro letošní rok rezignovali. Ani v Mahdii to není nějak zvláštní pouze pád obchodů, ale vzhledem k situaci se stále ohlížíte, a jste tam jako exot.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Dojem z hotelu byl dobrý, ale jak by to vypadalo při plném zatížení hotelu, tak to nevím.

Bezpečnost která je deklarovaná mi připadala jako demonstrace síly s nulovým efektem, protože z letiště Vás vezou za doprovodu policie, a zpět se jede bez doprovodu. V recepci sedí unavený policista, který by v případě konfliktu stejně nic nezmohl. Na pláži občas projde policista a projedou se na čtyřkolce. Z mého hlediska o ničem. A pokud by někdo připlul od moře, tak asi máme smůlu, protože hotel je na konci resortu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 64
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání