Napsat recenzi

Už nikdy !

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 630x
Recenze se líbila: 540 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Naprosto nechápu pozitivní informace k tomuto hotelu. Podotýkám, že nejsme žádní rozmazlení turisti, kteří by vyžadovali na dovolené 5* hotel apod. , ale do hotelu Le Zenith a vůbec do Tuniska už nikdy nepojedeme. S nádherným Řeckem nebo Chorvatskem se to absolutně nedá srovnat. Personál tohoto hotel byl tak arogantní a neochotný, že jsem se s tím v životě nesetkal. Pakliže jste si šli v rámci all inclusive například během 10 minut potřetí pro pití (jelikož pití Vám dají do minimini kelímků), tak už na Vás personál kouká tak opovržlivě, že Vám to naprosto znechutí dovolenou a pizí jsme si radši kupovali v obchodech !!! Na hotelu všudypřítomný smrad z jejich jídel (za to oni nemohou), ale nám Čechům to prostě příšerně smrdí. Další obrovským problémem byli mouchy, které byly naprosto všude a vy si připadáte s prominutím jako ho*no! Dále neskutečný bordel mimo hotel. Sečteno podtžreno do hotelu Le ZENITH UŽ NIKDY !!!

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hotel nevypadá napoprvé tak hrozivě, ale ve finále Vám nenabídne v podstatě vůbec nic. Wellnes , které bylo na obrázku, bylo jedno velké smradlavé, rozbořené skladiště, pokoje velmi malé. Ochota recepce jedna velká tragédie. A navíc Vám bude jen velmi málo Tunisanů rozumět anglicky.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Tady se musím trochu omluvit. Jejich vývěr je v tomto směru obrovský, ale po pár dnech Vám začne jejich jídlo strašně smrdět a máte vůči tomu averzi. Viz neskutečný problém ohledně programu All inclusive, který máte sice v ceně, ale personál, který ho Vám má bez keců vydávat na Vás slušně řečeno kašle a dává Vám neskutečně najevo jak je obtěžujete , když si jdete pro pití. Né-li třeba víckrát !!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Tady bych nejradši nedal jedinou hvězdu do hodnocení!!! Naprosto nejarogantnější personál co jsme zažili na dovolené !!! A přitom se jedna o naprosto průměrný hotel, přesto personál je na vísost povýšený až hamba blít.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

To jediné čeho jsme se na dovolené obávali, bylo jako jediné v pořádku a krásné. Pláž byla udržovaná a moře krásně čisté.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Jakmile opustíte hotel setkáváte se s jedním jediným pojmem a to je bordel !

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem je jednoduchý, nikomu toto nedoporučuji a už nikdy do tohoto a hotelu a patrně i do Tuniska nepojedeme !

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 63
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

harry: tunisko - 9. 11. 2013 17:43

Souhlasím... To není země pro normální Evropany. Buďte rádi, že bylo alespoň čisté moře, já zažil jen plné odpadků. Je to jiná kultura, nenávidí nás (farizejské úsměvy za bakšiš mě nechávají chladným) a libovat si tam můžou jen chudáci, s oblibou se fotící u hromad recyklovatelného žrádla... Hnus! reagovat

Hana: Souhlasím také!!!! - 25. 5. 2014 8:11

Byli jsme v tomto hotelu v říjnu a přesně co popisujete je svatá pravda. Domnívám se, že kladnou recenzi píší pracovníci CK, aby prodali zájezd. Nejhorší na tom bylo, že jsme odletěli z tuniskou společností a pokud vám rozbijí kufr, náhrady se od nich nedovoláte. Dle pracovnice u reklamací na letišti V.Havla jsem reklamaci s fotodokumentací zaslala v anglickém i arabském jazyce do Tuniska na leteckou společnost. Škoda času....nikdo se nenamáhal odpověď. Celkově shrnuto: nejhorší dovolená v mém životě. Hrůza a děs!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání