Napsat recenzi

Dovolená byla parádička !!!

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 381x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 1
Komentáře: 0
  • uklízečky nám skládali labutě z ručníků
uklízečky nám skládali labutě z ručníků
  • hotel měl nádherně upravenou zahradu, hodně zeleně...to se nám líbilo hotel měl nádherně upravenou zahradu, hodně zeleně...to se nám líbilo
  • jeden z bazénů jeden z bazénů

Galerie videí

S přítelem se nám v tomto hotelu líbilo. Hotýlek je pěkný, bazény jsou super, zahrada u hotelu nádherně upravená, hodně zeleně, pokoje čisté, personál v pohodě, animátoři úžasní, strava celkem ušla, i když se jídla často opakovala, ale to je v Tunisku téměř všude stejné.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování bylo v pohodě, pokoje jsou hezky barevně vymalované, čisté, uklízečky denně uklízí a jsou velmi milé a usměvavé. Na posteli nám skládaly z ručníků různé obrazce a často jsme měli postele posypané květinami. I když jsme dostali pokoj bez balkónu, což nám nejprve trochu vadilo, nakonec jsme si ho neměnili, protože jsme měli pěkný výhled na bazén a nechtěli jsme o něj přijít, ale jiní si pokoje měnili, protože měli výhled na koleje a bylo to bez problémů.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Ze začátku jsme vůbec nevěděli, co si z toho obrovského množství vybrat, ale pak po 11 dnech nám přišlo, že se jídla hodně opakovala, Vždycky jsme si ale vybrali, bylo tam hodně zeleniny, ovoce taky a úplně nejlepší byly ty dezerty, na ty jsou v Tunisku fakt experti. Rozhodně se nám nikdy nestalo, že bychom si nevybrali ani jedno z jídel. Jen možná přítel byl občas zklamaný z masa, které grilovali venku, protože často stál dlouhou frontu a pak dostal na talíř maso, které nebylo pořádně dopečené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Všichni byly usměvaví a ochotní, od uklízeček, čísníků až po recepční, nemůžeme si rozhodně na nic stěžovat. Nejlepší byli ale jednoznačně animátoři. Super parta kluků, kteří vás baví po celou dobu. Celý den mají dobrou náladu a rozhodně vás nijak neotravují, když se vám prostě něco nechce dělat nebo hrát, do ničeho vás nenutí...jsou fakt super a jejich večerní SHOW TIME nás hrozně bavilo, skvěle tancujou a jsou to fakt šoumeni. Jsou tam i 3 holčiny, ale ty tak šikovné nejsou, kluci je strčí do kapsy. Takže personál naprosto v pohodičce.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Ze začátku bylo moře nádherně čisté, úplně průzračné, až nás to překvapilo, že je tak nádherné. Po pár dnech se ale zkalilo, naplavily se tam chaluhy, plaval tam i trošku bordel a byly dost vlny. Jenže tohle asi nikdo neovlivní. Jinak pláž hezká, dlouhá, čistá s možností vodních sportů. Jediné, co byl humus, jsou záchody a sprcha na pláži. To byla fakt tragédie. A cesta na pláž byla přes silnici, kde byl docela dost provoz. Nám to třeba s přítelem nevadilo, ale převádět tam malé děti moc příjemné asi nebylo, hlavně proto, že auta tam parkují na chodnících.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okolí hotelu je jen pár obchůdků, ale město Hammamet je nedaleko, takže si tam můžete zajet taxíkem, před hotelem vždy nějaké taxíky čekaly. Dobré bylo to, že kousek u hotelu je krámek s pevnými cenami, takže tam se můžete mrknout, kolik tak daná věc stojí a pak vás v podatatě při smlouvání nikdo nenetáhne, když víte, jak se to, co sháníte, pohybuje cenově, což bylo fajn.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkově se nám v hotelu líbilo. Nečekali jsme žádný luxus, takže jsme neměli z čeho být zklamaní. Moře jsme si užili, díky skvělým animátorům jsme se i pobavili, takže domů se nám rozhodně nechtělo. Tento hotel můžeme vřele doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání