Napsat recenzi

Hezká dovolená

Recenze hotelu Le Zenith Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 235x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování ujde, moře a bazén super.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování pro nenáročné lidi. Náš pokoj byl opravdu hezký, s výhledem na moře a bazén (před hotelem je větší hotel, tak trošku stínil pořádný výhled). Postel dobrá, koupelna také,ale jde vidět že je hotel už více let v provozu. Balkónek opravdu malý, ale když se chce, jde to dobře uspořádat, tak aby si tam dva lidi v klidu sedli. Pro jistotu jsme si připlatili u cestovky, na recepci jsme uplatili 5 eury a dostali jsme jeden s nejlepších pokojů, známí udělali to samé, šli na recepci hned po nás a dostali kobercové pokoje, což je naprostá hrůza. Takže doporučuji pokud chcete lepší pokoj, cpěte se z autobusu na recepci mezi prvníma, rychle vyplňte papíry a běžte si pro klíčky.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava ze začátku velmi nadchne, ale po 8 dnech už vám všechno leze krkem. My byli na 11 a poslední dny jsme už ani do jídelny neměli chuť chodit. Na druhou stranu se opravdu dá vybrat, známá je vegetariánka a velice si pochutnávala a zatímco "masový" mají dost smůlu. Hotel se každý večer snažil venku dělat "lepší" věci, ale fronty někdy byli nesnesitelné. Pár večerů byli upečeny taky ozdobné a někdy výborné dorty. Na snídani se dělala moc výborná omeleta, doporučuji!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Animační program byl opravdu bohatý, každý den od rána do poledne a celé odpoledne se hráli hry, jak v bazénu tak i na hřišti. Velká výhoda hotelu, že má dva bazény, takže v jednom se hrají hry, podle rozpisu a v druhém si v klidu můžete plavat. Večer byl vždy večerní program v "divadle", tam jsme ale byli jen párkrát, hudbu jsme slyšeli přímo do pokoje, no nechtěla bych uspávat dítě v takovém hluku. Jednou večer byla udělaná diskotéka přímo u bazénu, kde se do 23 lidi koupali apod. Na recepci se střídali, mladík který směňuje peníze naprosto arogantní, druhý recepční také. V lobby baru dlouhé řady, kdo si počká ten se dočká, někdy zkoušeli že můžou dávat jen dvě pití na osobu, ale když se na ně zle podíváte, tak jde vše. V snack baru byl jeden a ten samí mladík, který neustále někam odcházel, bavil se vesele s děvčaty, jeho výraz taky stál za něco, ale když s ním prohodíte pár slov, tak je v pohodě. Někteří číšnici nepříjemní, jiní zase super. Paní uklízečka ta byla něco na moje nervy, první den jsme ji dali penízku, přišli jsme bylo uklizeno, ke konci týdne jsme ale už moc uklizeno neměli, žádné květinky, skoro neustláno (penízku dostávala každý den), rozhodli jsme se teda, že už jí nic nedáme a najednou to šlo, byly květinky krásně uklizeno. Tak jsme jí teda tu penízku zase dali, ale ono zase nic. Takže nevím jak to měla zařízený.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž hotelu je velká, ale málo lehátek, pokud nepřijdete ráno, máte smůlu. My jsme chodili k moři vždy odpoledne, tak jsme leželi na písku. Jeden den jsme šli k moři již ráno a měli jsme lehátka, všimli jsme si že lidi od moře odchází kolem 12:00 na oběd, poté už jsme si ručníky dávali na lehátky v tuto dobu a vždy nám to vyšlo. Ale pozor lidi jsou opravdu neomalení, známí si dali ručníky na dvě lehátka, přišli a měli jen jedno a na druhém oba ručníky. Moře opravdu krásné, sestupné a pak najednou jdete zase nahoru a potom zase dolů, výhodné pro děti a pro neplavce. Občas proplavala aji ňáká rybka. Jeden den opravdu boží vlny, v moři jsme snad vydrželi 2 hodiny. Na pláži se prodávají zábavné atrakce. Plážový bar je skromný. Pláž se poměrně snažili udržovat v čistotě, ale kuřáci jsou prasata, kteří neumí vajgl vyhodit někam do koše (je jich tam dost), ale zahrabat do písku.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okolí hotelu je pár obchůdků, doporučuji obchod Fix prices (ušetříte než smlouvat). Jinak binec, co se dá čekat od Tunisanů, jsou to opravdu čuňata. Jeden den jsme jeli do městečka Nabaul na trhy, doporučuji.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Hotel by potřebovat v některých věcech vylepšit. Po přečtení jsem jela celkem vyděšená, ale odjížděla jsem spokojená. Není to hotel pro žádné fajnovky. Čechy v hotelu mají rádi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 63
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání