Napsat recenzi

HORROROVÁ DOVOLENÁ V HOTELU CLUB EL BOUSTEN !!!

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 458x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naše první společná dovolená s přítelkyní se proměnila ve velké zklamání!!!! Jsme dva normální lidé ve středním věku, nenároční a skromní, ale tohle byla naprostá hrůza!!!!!! Pokud si chcete užít dovolenou, nejezděte do hotelu Club El Bousten!!! Před odjezdem na dovolenou jsem si tady přečetl některé recenze, bylo to tak 50 na 50, pozitivní/negativní. Nyní se jednoznačně ztotožňuji s těmi negativními!!! Ten, kdo tu psal ta slova o krásné dovolené by zasloužil pár facek!!!! NAPROSTÁ KATASTROFA V TOMTO HOTELU!!!!!!!!!!!!!

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj jsme měnili 3x!!! Nejdříve netekla voda a pokoj byl smradlavý a špinavý bez čehokoliv na přikrytí!!! Poté jsme měli na pokoji šváby a záchod nesplachoval!!!! Až ve třetím pokoji tekla voda a hygiena byla únosná. Ale za ty prachy??!! HRŮZA!!!!!

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

NAPROSTÁ KATASTROFA!!! Jídelna smrděla. Jídlo odporné!!!!! Jednou cca za tři dny dělali stejky, ovšem na palačinkovači!!!!! Tudiž maso nebylo absolutně propečené! A pokud Vám nevadila krev v mase, museli jste si počkat 20ti minutovou frontu i na tento blivajs!! Ovoce takřka žádné! Každý den jen rajčaty bez chuti, vubec nebyla sladká. Celou dovolenou jsme jedli jen brambory, protože od druhého dne jsem dostal takovou sra*ku, že se z toho ještě ted tyden po dovolené zpamatovávám!! Alkohol naprosto nechutný, z piva i vodky je Vám druhý den strašně zle ( i z malého množství!!) Většinou ani jedno není, včetně vína, k nalití, nebo nemají čisté skleničky. Hygiena nulová!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení nulové. Nic zajímavého. Personál byl ochotný pouze za peníze, jinak katastrofa. uklízečky byli líné, dokonce chtěli od přítelkyně náušnice (velmi drahé!!!). Naprostá nehoráznost.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře bylo to jediné krásné na dovolené, co nezklamalo. Na pláži ovšem samý vajgl a bordel. Slunečník jen za v přepočtu 30,-Kč den.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Nic moc. Tunisané jsou prasata, všude svinčík. Jen pláž byla fajn a nekonečný pohled do moře.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Naprostá katastrofa! Jídlo hnusné, oba jsme se z něj přiotrávili. Pití nula bodů. Žádný solidní alkohol. Ubytování jeden velký horor, kdy jsme se báli, co na nás zase vyleze. Jediné pěkné na dovolené bylo moře a poměrně solidní pláž. NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 57
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání