Napsat recenzi

Super dovolená-stěžovatelé, mě třeba ukamenujte:-D

Recenze hotelu Club El Bousten *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 522x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

My jsme si s přítelem(já 26 on 30let) tuhle dovolenou i hotel naprosto užili v období od 6.9.-17.9. Když jsme skoro každý den viděli ostatní hosty jak se shlukují jako supi kolem delegáta museli jsme se smát, protože jsme měli asi opravdu štěstí a nebo jsme prostě normální?za 12 tis. na 12 dní ve 3 hvězdičkovém hotelu jsme opravdu nečekali nic nadprůměrného, a to co jsme za tuto cenu dostali s tím jsme byli naprosto spokojení. Před odjezdem jsem na recenze vůbec nekoukala a jsem za to tedy moc ráda.

Ubytování  průměrně (3/5)

pokoje uklizené,čisté žádné labutě nám na posteli nevytvářeli, měli jsme ale každý den vyměněné osušky + 2 malé ručníky, vytřeno, navoněno, klimatizace OK, TV nefungovala, ale na tu jsme se tam opravdu dívat nepřijeli. Žádná zvířátka nás nenavštívili;)

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

1 z 12 dnů jsme zažili pořádnou frontu, kdy s námi hotel obývali i místní, dalo se to v pohodě přežít, z jídla velký výběr různě upravených mas s omáčkou, mleté mas. koule, kuřecí paličky, grilované masa, ryby, těstoviny(špagety, penne, něco jako pomodoro omáčka) dva druhy rýže(suprová), pečená brambory,kuskus, cizrna, saláty různě zmíchané, nádivky,pamatuji si i výborné karbanátky u nás něco na způsob dělaných z kapusty,spousty zeleniny, také vař. zelenina jako příloha, z ovoce hrušky, jablka a žlutý a červený meloun, zmrzlina byla párkrát i k večeři, jinak od 15 cca hodinku v odpoledním baru.Dále vždy od 15-17 hod. palačinky, ze zákusků jsme si mohli vzík kolik jsme chtěli, když došli-dodali,velká láhev vody byla k dispozici během celého dne od 10 do 23 hod. Nabízeli i ředěné sirupové džusy, namíchaný půl na půl s vodou byl moc dobrý- vždy dvě příchutě, vodka i pivo se dalo v pohodě pít, víno bylo lepší buď červ. s fantou,colou, nebo bílé se spritem,ne samotné, z alc. dále gin,místo toniku dávali sprite, tonik nevedli. Pro nás jediná whiskey stála za prd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

k nám byl teda personál vstřícný, usmívali se a vždy pozdravili, směnárna na recepci OK, využili jsme trezor za 2 dináry na den. Z recepce nám vždy zavolali ochotně taxík, do dvou minut tam byl, doporučili i kam se podívat. Uvnitř hotelu byli dva krámky, kde bylo tedy vše dražší nežli ve městě ale ne zase o moc cca 1-2 dináry. Animátoři byli snaživí, vypíchla bych hlavně pláž. volejbal, zumbu, vodní pólo, a aquaaerobic, na výběr různé druhy výletů, akční i poznávací, my využili výlet na čtyřkolkách a plavbu výletní lodí, večer vždy program na pódiu. K dispozici byl v areálu za 1 dinár kulečník a stolní hokej, zdarma pak přes odpoledne stolní tenis a k dispozici byl zdarma k zapůjčení míč(fotbal, volejbal), super byla taky marocká kavárna s donáškou ven na terasu v marockém stylu, pohodlné sezení-vodní dýmka za 6 dinárů

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

moře bylo kromě jednoho dne naprosto čisté, jeden den vyplavilo moře asi tunu chaluh, to nám nevadilo, asi o 50 metrů dál nic nebylo . Na pláži zdarma slunečník i lehátka jinak poduška na lehátko za 2 dináry, na cigarety měli keramický popelník ,zavěšený na slunečníku, skleničky sbíral čišník. nabízeli jízdu na vodním skůtru, let na padáku, jízda na gumových kruzích a klasika banán;)vše absolutně v pohodě!

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

okolí hotelu nebylo nijak zašpiněné, když jsme jeli dále byla to jedna velká skládka podél silnice,ale to tam prostě nijak neřeší...jinak ve městě to bylo čisté jak stará medina tam nová, byli jsme se projít cca 2 kilometry po pláži na obě strany a vše super.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

pokud je má recenze příliš kladná, ráda bych upozornila, že nejsem ze žádné CK a klidně bych tento hotel s klidným svědomím doporučila svým známým, my jsme si dovolenou naprosto užili, ovšem chápu že někteří, když chtějí, tak si prostě chyby vždy najdou a na všem. My si tedy raději užíváme těch pozitiv než abychom se zabývali na dovolené tím co je tam špatně, jeli bychom tam klidně znovu:)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 57
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Naprosto souhlasím! - 2. 10. 2013 10:13

Prostě nejde nesouhlasit..:)na dovolené jsme byli v tom samém termínu a krom doby, kdy pobyt znepříjemňovali "stěžovatelé" (myslím, že víme kdo :D) to tam bylo skvělé. A nejvíc se mi z Vaší recenze líbí věta "My si radši užíváme těch pozitiv..." - děkuji za normální lidi!:) reagovat

drahomíra hýsková: Souhlas - 25. 10. 2013 0:10

V tomto hotelu jsem byla již několikrát a vždy stejná úroveň. Já osobně se nenechávám odratit nepodstatnými nedostatky a užívám si dovolené obklopena krásným mořem,dostatkem jídla a péče personálu..... už teď se teším na rok 2014 v El Bousten.. reagovat

Zina: chudák delegát - 17. 11. 2013 22:35

Také souhlasím. Byli jsme s rodinou v tomto hotelu v létě a dvě dámy tak dokázaly zmanipulovat ostatní, že ti málem lynčovali delegáta a i nás ostatní, kteří jsme se ho zastali. Přitom jezdím na dovolenou každý rok a ještě jsem se nesetkala s tím, že by byl delegát na hotelu každý den a navíc ochotný a usměvavý. Myslím, že většina takzvaných "cestovatelů" by si měla zjistit, co jsou služby a povinnosti delegáta. Určitě ne ve tři ráno vyhánět opilé klienty hotelu z parkoviště, kde si udělali soukromou diskotéku nebo dodávat příbory a jídlo v restauraci, když si někteří naši "čecháčci" nemohou počkat, až jídlo donesou...... reagovat

LENKA: nevěřím Vám! - 30. 11. 2013 1:10

To myslíte vážně???já tam byla v srpnu a hotel byl plný.místní čuňata v jídelně,jídlo smradlavé a stále stejné,ke snídani nic nezbylo,pouze vejse na tvrdo a to jsme chodili na sedmou!!!Špinavé kelímky - skleničky nebyly!Bagety vraceli ze stolů po místních zpět do oběhu.All In bar - pátá cenová,bordel smrad,švábi...Jediné pozitivum byla pláž a moře.Vašim recenzím nevěřím a doufám že na ně moc lidí nedá..litovali by.LIDI,VÁŽNĚ TAM NEJEZDĚTE,FAKT KATASTROFA,BUDETE LITOVAT!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání