Napsat recenzi

Perfektní odreagování od všedních dní

Recenze hotelu The Ksar Charming Hotel & Spa *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 416x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

v tomto hotelu jsme byly s kamarádkami již třetím rokem po sobě a opět jsme byly maximálně spokojené. Člověk, pokud dokáže mávnout rukou nad některými nedostatky si dovolenou užije - pokud chce. To že pokoje nejsou zrovna luxusní nevadí, stejně jsme zde jen přespávali a sprchovali se. Animátoři - ti jsou skvělí každý rok, ikdyž se tam dost mění, jsou velmi kvalitní a neskutečně všechny zabaví, mají energie na rozdávání. Hotel odpovídá 3* + nádherná palmová zahrada kolem bazénů u hotelu.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Již jsme věděly, co nás čeká, takže žádné překvapení, zažily jsme i odpadávající kachlíky v koupelně, i lehčí plíseň na závěsu v koupelně... ale brali jsme to.. prostě Afrika, kde je obrovská vlhkost. Možná jen že prostěradlo na přikrytí je cítit dost chlorem, ale žádná hrůza to nebyla. Jinak čisto, každý den uklizeno, občas nazdobené pokoje, vyměněné ručníky, pokud jsme hodily špinavé na zem, tak vždy jsme měly nové. Toaletní papír doplňovaly uklízečky bez problémů.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Vždy se dalo něco vybrat, pokud člověk něco neznal, pokaždé byla v nabídce pizza, špagety, rýže, brambory, hranolky, různé maso, dušená zelenina, kuskus, saláty, zákusy, vynikající melouny, broskve, jabka, hrušky. Jen snídaně byly chudší - jeden druh salámu (typ náš junior) sem tam jeden druh sýra, máslo, méně zeleniny na snídani, ale také croisanty, palačinky, jogurt, cornflakes, bagety.. snídaně nebyly moc rozmanité, ale dalo se vybrat. káva, čaj - ten bych si vozila svůj, nemají dobré sáčky s čajem, mléko nám připadalo jakoby do slana, pití jako sprite, fanta, cola - vše dost sladké, zákusky dobré, ale mají vše velmi sladké, vodu jsme si čepovali z barelů, takže žádný problém, nabrala jsem si limetky a ochutila tím vodu, protože koncentrované nabízené džusy byly dost sladké, večer nabízely dva druhy vína - které je nic moc, ale lepší než nic, v recepci v baru pivo, víno, nějaké koktejly - např. mojito - to snad dělají mix půl rumu půl vody -síla:-) Vždy jsme si vybrali, mám ráda ostrá jídla, což se tam vždy nějaké objevilo, nebo si člověk mohl přiostřit pálivou pastou. jeden večer byly i mořské plody..... A tři kila navíc nikoho z nás neminuly

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

služby byly vynikající, hlavně animátoři, kteří si nás pamatovali i z předchozích let - pokud tam byli ti samí, pamatují si jména, umí česky, jsou skvělí, starají se o zábavu celý den, od rána, přes odpoledne až do 23hod: strečing, aqua aerobic, zumba, vodní polo, volejbal, fotbal, šipky, soutěže v bazénu, výuka arabštiny, výuka tanců, cabaret show - scénky, zapojují i diváky dost, zábava obrovská, mají rádi děti, jsou milí, ale ne vlezlí a dokáží strhnout lidi k akci a k zapojení se, ikdyž se vám kolikrát nechce :-) opravdu šikuly. Na recepci také dobré - 2x se nám rozbila klimatizace a na požádání byla do hodiny opravená, problém byl pouze s výměnou plážových ručníků, nestíhali prát a žehlit nové, čekali jsme občas i den. V jídelně, pokud něco došlo a požádali jste ,tak doplnili, podali, někteří číšníci byli milí, někteří už méně, ale to je tady taky. Jinak nabízejí masáže, výlety atd... takže celková spokojenost. Delegátky vynikající, vždy pomohly - delegátka Lenka, profesionál, české animátorky velmi ochotné, poradily, pomohly..

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

moře bylo čistší než vloni, poslední dny nádherné, velké vlny, ale bohužel kameny při vstupu do vody, což nebývalo, ale to je síla přírody, pláž teda dost špinavá, vajgly, kelímky, papírky, bobky od velbloudů, popraskaná lehátka a občas nedostatek, ale snaží se je doplňovat. Není v jejich moci celou pláž uklízet, takže leccos musíte přehlídnout a uvědomit si ,že je to Afrika a spousta věcí se tam neřeší. Na pláž je to procházkou cca 10minut ale po cestě příjemně fouká, koukáte po okolí, tak to uteče. na pláži malý bar, s vodou, fantou, spritem, colou.... také ucházející wc - na ty poměry :-) Moře neskutečně teplé :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

to je teda holá hrůza, ale za to nemůže ani hotel, ani CK - prostě všude velbloudí trus, pet lahve po zemi, katastrofa, ale k smíchu nám připadnou místí taxi, auta a motorky :-) stejně jsme okolí využívaly pouze na cestu k pláži a zpět. Jinak v okolí nějaké kavárny, obchůdky se suvenýry, o bezpečnost se bát nemusíte, úplně v pohodě.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Doporučuji lidem, kteří se chtějí bavit a zrelaxovat a zapomenout na starosti všedních dní. Neřešit, kde je co špatně, ale vidět, to co je pozitivní a zábavné. Úžasné teplé moře i bazény, celodenní aktivní programy a zábava, nudit se nebudete. Výběr zájezdů též hezký , doporučuji celodenní výlet s piráty, moc hezké a zábavné. Animátoři super, super, super, jídlo v pohodě, vybere si každý (kdo není "frfňa"), pití se také dá vybrat. Děkujeme za skvělé zážitky !!! jela bych znovu ale až tak za dva tři roky - už to tam známe, tak zas objevit něco nového, ale vím že se sem jednou stoprocentně vrátím :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 53
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání