Napsat recenzi

Fajnová dovolená

Recenze hotelu The Ksar Charming Hotel & Spa *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 581x
Recenze se líbila: 559 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po zakoupení 3* hotelu jsem měla strach co na mě bude čekat. Když jsme dorazily do hotelu čekalo nás milé překvapení. Hotel sice nebyl obrovský, jako mnoho 4* a 5* hotelu v tunisu ale byl velmi příjemný. Pásky na all inclusive jsme dostali ihned po příjezdu do hotelu a mohli jsme jít ihned navštívit hotelovou restauraci. Ihned po obědě jsme dostaly klíče od pokoje a mohly jsme se jít ubytovat. Dalších 7 dní naší dovolené jsme strávily v pohodové atmosféře v prostředí hotelu Ksar, kde nám takřka nikdy nic nechybělo. Možná, že to byl i nejlepší kup, co se týče všech mých návštěv v Tunisu. Zde mi to přislo z jedno nejlepších míst co jsem v Tunisu navštívila. ;)

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokojíček jsme měly pohodlný. Velkou vždy čistě povlečenou postel (každý den). Vyměněné ručníky. Zameteno, vytřeno, zkrátka tak jak by to mělo být. Žádná plíseň loupající se omítka, nic podobného se v našem pokoji nevyskytovalo. Chodila k nám denně stejná paní uklízečka a na doporučení CK jsme jí tam nechaly obden nějaký ten dinár. Klimatizace fungovala na 1 s *.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Na jídlo s cizí kulturou se mi špatně zvyká, ale téměř každý den se dala udělat vhodná kombinace jídla, na kterém jste si dokonce pochutnali a odcházeli s pocitem plnosti! Takže žádná katastrofa, jako zde někdo psal to nebyla. Zda-li někdo čekal řízky, svíčkovou a gulášek, tak se nedivím, že pak prskal. Do jídelny se muselo přijít ve správný čas. Ne v dobu kdy se zrovna vykopalo z pokoje 100 lidí najednou a začal boj o stoly, talíře, příbory, skleničky, nápoje, atd. Takže pokud na večeři tak hned v 7 večer jak se otevře jídelna, což di myslím, že je ideální čas. Nebo pak vyrazit az po 8 hodině. Jinak k jídlu jsou vždy: špagety, pizza, brambory v různé podobě, mnoho zeleninových a těstovinových salátů, velké množství dortíků ( mimochodem nejlepší byla jejich krupicová kaše zalitá horkou čokoládou :-D) a vždy nějaké maso. Nejčastěji kuřecí a mleté na různý způsob ( vždy je tam jejich koření a hodně rozmarýnu). K snídaním klasika co všude jinde: vejce, omeleta, veka, jejich salám a sýr, zelenina, lívance atp. Pití dobrý postmix colaspritefanta. Ale nehorázně přeslazený džusy většinou ještě teplé. ALE!!! TO JE JEDINÉ MÍNUS. Stejně ty džusy nikdo nepil.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení starší, ale pohodlné. Ostatně nejela sem do hotelu na Djerbu abych vysedávala na gauči a kochala se pohledem na svou postel v hotelovém pokoji. Personál hotelu typický arabové, který opravdu zajímá jak se máte :D, takže klasika. Milý, ale nesmíte být na ně nepříjemný, to pak už tak milí nejsou. S úsměvem to vždy všechno šlo. Služby hotelu dobré. Využili jsme jen službu směnárenskou, animační a bar. Animátoři byli velice milí lidé. Skvělí tanečníci a baviči. Jejich základní znalosti češtiny zpříjemní dovolenou.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Pláž byla fajn, nejsem náročná na velikost a luxus okolo sebe na pláži. Moře v Tunisu není ukázkové, ale pokud nejste uplakánek tak si to v moři i užijete! Zvládla to i moje věčně nespokojená mamka, takže to musí dát každej normální člověk. A že jsou někde velbloudí a koňské výkaly, s tím se dalo počítat, když jich tam za den projde víc než jich je v celý Evropě. Já spíš někdy zašnu co vidím na ulicích v Praze. Tady to buď překousnete a nebo se budete litovat celý týden. Moře špinavé nebylo tak jak sem čekala. Metrový pruh trávy a chaluh který se dal přejít během pár sekund.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí špinavé, protože oni odpadky neřeší. Arabové mají jiný způsob života a tam holt čisto nikdy nějak extra nebude. Ale obchody mě mile překvapily :-) velký výběr suvenýrů.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Klidně bych tuto dovolenou opakovala. Člověk nemusí nic řešit a jen si užívat klidu, pohody a volna od školy a práce. A myslím si, že jsme si to neužívaly jen my ale i ostatní lidé v našem turnusu. Takže shrnuto hotel DOPORUČUJI byl fajn a za tu cenu výhodný kauf! :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 53
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání