Napsat recenzi

Parádní dovolená :)

Recenze hotelu Les Quatre Saisons *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 463x
Recenze se líbila: 428 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejlepší hotel v této cenové kategorii.

Ubytování  průměrně (3/5)

Co se týká samotného hotelu, tak ten byl krásný. Postavený v tuniském stylu a zároveň měl šmrnc. Jediné, co mělo slabinu byl pokoj. Bydleli jsme zřejmě ve starší části (pokoje na klíč, novější - karta), takže i na pokoji bylo starší vybavení. Trezor, minibar ani lednička na pokoji nebyla, ale podle mého názoru to vůbec nevadilo. Hned na začátku jsme si o ledničku řekli a ihned jí dodali. Koupelna dostačující, postel pohodlná a balkon poměrně prostorný.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Na rozdíl od ostatních hotelů jsme měli velký výběr jídel. Tunisané mají úplně jiné chutě a jídla, takže ne všechno nám chutnalo, ale vybrat se určitě dalo.

Snídaně - vše, na co si vzpomenete. Sladké pečivo, lívanečky, omelety, párečky, vajíčka, jogurty....

Oběd a večeře - jejich chutě jsou sice jiné, ale výborné brambory, bramborová kaše, kuřecí maso, párečky, ovoce, saláty a zákusky. K salátům byl i dresing, což bylo supr. K obědu dávali i zmrzlinu a k večeři zase pekli čerstvé žemle. Pro ty, co nemají rádi cizí kuchyni byla vždy pro záchranu pizza.

Svačiny - byla jen ta odpolední, ale na tu jsme nechodili, jelikož jsme byli přecpaní z oběda a byli jsme na pláži. Ale viděli jsme tam nějaké sladké pečivo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál ochotný, ale většinou jen francouzsky mluvící. Když jsme číšníkovi dali první večer dinár, tak další 2 dny jsme měli krásně připravený stůl, což bylo milé.

Uklízečce jsem nechávali každý 2. den dinár na posteli a uklizeno vylo vždycky hezky + čisté ručníky + nějaká ta ozdoba na posteli. Jen jednou jsme narazili na uklízečku, která chtěla bakšiš, jinak nám nedá ručníky. To nás dost naštvalo, ale nakonec nám za dinár ručníky dala. Číšníci na baru byli ochotní, chtěli se hned z každým bavit. Pán v maurské kavárně byl ochotný a milý. A jelikož jsme poslední den měli už jen 9 TDN a vodnice stála 10 TDN, přinesli jsme mu colu a dal nám to i za 9 ;)

Na hotelu byli 2 čeští animátoři, kteří se starali jak o zábavu, tak si s náma povídali, takže absolutní spokojenost.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž i moře krásně čisté. Po pár krocích se dalo plavat. V moři malé rybičky i krabíci. Občas sem tam kousek chaluhy, ale to bylo jen opravdu maličko. Pláž široká, písek trošku hrubší, takže alespoň všude nelítal, když foukal vítr.

Jediné, co nám hodně vadilo je, že v moři myli koně a ty tam vykonávaly svou potřebu, takže občas se to někde muselo přeskočit. Většinou to ale rychle spláchlo moře, takže nikdo nic nevěděl.

Slunečníky i lehátka pohodlné. Ihned, jak jsme přicházeli, místní pán nám nesl matrace, očistil a ani nic nechtěl :) takže jsem se mohli hnedka opalovat. Místo bylo vždy.

Bar na pláži vyhovující. Nealko pití a navíc i pivo, což chlapi hojně využívali.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Tunisko je Afrika = špinavá země a s tím musíte i počítat. My to čekali horší, takže to šlo. Navíc většinu času stejně trávíte na hotelu a tam je čisto.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

První dovolená v Tunisku byla skvělá. Pokud nebudete hledat maličkosti a neustále si chtít na něco stěžovat, tak si to určitě užijete :)

TIP: Udělejte si sami taxíkem výlet

na trhy do Midounu (2,5 TDN) a do Houmt Souku (7 TDN)

na koupačku do laguny (10 TDN)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání