Napsat recenzi

Nejhorší zážitek

Recenze hotelu Les Quatre Saisons *** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 302x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po přečtení několika špatných i dobrých recenzí jsem měla pocit,že to nemůže být tak špatné.Opak byl ale pravdou.Ti lidé,co psali ty špatné recenze měli bohužel pravdu.Nikomu bych tento hotel nedoporučila.Vypadá zajímavě,to ano,ale to je bohužel všechno.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje jsou celkem dobře zařízený,nešel nám splachovat záchod,po upozornění na tuto závadu nam poslali opraváře(ještě týž den)a bylo opraveno.Jiní čekali na opravy déle.Na pokoji jsme měli malou ledničku,takže na pití dobrý.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Stravování v tomto hotelu bylo to nejhorší,co jsme kdy zažili.Jídlo stále stejné,z ovoce pouze meloun,zákusky asi dva druhy,stále stejné.Na pití kelímky,žádné skleničky.Nejhorší byly fronty na jídlo.Ruská a tuniská klientela se chovala jako dobytek.Jako kdyby celý rok nejedli a tam to chtěli napravit.Předbíhali ve frontě,odstrkovali děti,hadali se tam,no hrůza.Když měl člověk štěstí,tak si ukořistil talíř,jinak čekal,až umyjí nadobí,aby se najedl.Pak zase příbory,to stejné.Mám pocit,že hotel těžce nezvládá tolik hostů,ale nic s tím nedělá,i když si člověk stěžuje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Nejlepší byly animační večery a možnost zakoupení výletu

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Na pláži bylo celkem dost lehátek,ale čistota nic moc.V písku byly zbytky nějaké sutě,hovínka od velbloudů a mořská tráva.Moře bylo docela čisté a teplé.Plavaly tam ale medůzy,tak člověk musel dávat pozor.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Pár obchůdků v okolí hotelu je,mají ale stejný sortiment.Jinak na ulicích je bordel,všude se válejí odpadky a je tam smrad.I výkaly jsme tam přeskakovali.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Byla jsem na Djerbě poprvé a naposledy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání