Napsat recenzi

Hezký hotel se super bazénem, pláží a lidmi.

Recenze hotelu Djerba Holiday Beach Hotel Resort **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 512x
Recenze se líbila: 388 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž. Místa bylo dost pořád Pláž. Místa bylo dost pořád
  • Bazénový bar. PS: SUPER Bazénový bar. PS: SUPER

Dovolená se nám velice líbila. Hotel, bazén i pláž pěkná. Za úplatu 10 E a usměvu jsme se sestřenicí dostaly pokoj v 1. patře s krásným výhledem na zahradu a na bazén. Všude jsme to měly blízko k moři do recepce i k bazénu. Prostě super. Velmi chci pochválit delegáta Petra, který byl ochotný, přátelský a se kterým jsme my i s dalšími češi, každý večer popíjeli. Docela mě vadilo, že za námi každý den číšníci chodili a pořád vás otravovali. Samozřejmě jsem to trošku čekala, když jsme tam jely 2 holky a já ještě blondýna, ale jakmile jsem si sedli ke klukům, jak kdyby jsme nebyly. Takže se to dalo snést :D Poslední dny mě šla hlava kolem s každodeního tancování s dětmi. Pořád to samí no hrůza, ale teď si na to ráda vzpomenu, pustím si to na youtube a zatancuju si u toho :D

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoje dobré. Mely jsme na pokoji LCD televizi, velkou manželskou postel, sedačku a dostacující skrín. Koupelna dobrá a překvapil mě fén, který fungoval jak má. Akorát záchod moc nesplachoval. Klimatizace fungovala jak měla až moc. I když byly tam i pokoje s nefunkční klimatizací a horším vybavením, ale ten jsme my naštěstí nedostaly.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava byla suprová. Jídla bylo dost a spoustu, sice jsme si musely skoro vše dosolovat, ale jinak dobré. Jeden večer byl i tuňák a krevetky. Rozmanité a každý večer jiný styl jídla. Jednou jsme šli na večeři na pláž. Moc mně to nechutnalo, prostě mořské plody, jidlo nic moc dochucené, ale jsem ráda, že jsme tam šli, aspoň změna.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Každý den nám uklízečky uklízely a měnily nám ručníky i povlečení. Vše bylo v pořádku. Animátoři byli suproví. Pořád se o nás starali, bavili se s náma, lákali nás na aerobik a další zábavu. I když je pravda, že 90% hostů byli italové a vše bylo upraveno pro ně. Všude italština i většina animátorů byli zaměřeni spíše na ně. Stejně jsme se vůbec nenudily. Všichni byli hrozně milí až občas někteří číšníci vlezlí a to mě hodně vadilo, ale dalo se to. Bazén suprovej a teplej, hlavně bar v bazénu, tomu se nic nevyrovná. Když jsme někde procházely už nás z dálky všichni znali a zdravili. Jejich česká slovní zásoba mě velice překvapila :D AHOJ. JAK SE MÁŠ? DOBŽE. JEŽIŠMARIJA. ZIMA. ČEŠKY HEŽKY.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž byla krásná a čistá. Sice mě vadilo jak tam chodili s koňma a velbloudy, ale jinak dobrý. Sekuriták to tam hlídal takže vás neotravovali, kdž jste se opalovali. Při vstupu na do vody byly řasy. Všude mělko hlavně ráno při odlivu. Moře teplé jak kafe, skoro ani neosvěžilo.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí nic moc. Popelnice přeplněné, všude se válel odpad, prostě hnus. Ale vše bylo mimo hotelový komplex, takže nám to ani tak nevadilo. Prostě arabská země.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dovolená suprová. Hned bych se tam vrátila. Krásný hotel i pláž. Našli jsme si tam i spoustu nových známích a bylo nám tam fajn. Všichni se o nás krásně starali a bavili nás. Hotel bych velice doporučila všem. O děti se starali, i o starší dámy, se kterýma to tam animátoři každý večer roztáčeli. Prostě každá věková kategorie.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání