Napsat recenzi

Holiday Beach - Djerba

Recenze hotelu Djerba Holiday Beach Hotel Resort **** (Tunisko - Djerba - Midoun)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 875x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená za přijatelné peníze ve špičkovém hotelu.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování opravdu skvělé. Hotel je koncipován jen jako příuemí a 1. patro, tudíž člověk má celkem i klid. Pěkné pokoje, čisté. Každý má i svojí velkou lodžii, jenže v Tunisku je takový vedro, že ji člověk využije maximálně na osušení ručníků a plavek :-) V pokojích regulovatelná klimatizace, bez které si nedokážu představit pobyt (pozn. v ceně prý pouze červenec a srpen, jinak za příplatek). Trezor na pokoji zpoplatněn 15€, což je ok, ale je malý - nevejde se do něj např. notebook. Málo zásuvek (typ jako naše), doporučuji si vzít malou prodlužku. Wifi připojení zadara v lobby.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava vynikající, člověk si může vybrat z nepřeberného množství jídla, které je velmi chutné. Možnost si dát pivo (překvapivě celkem dobré), víno a "džusy". Dopoledne možnost pozdní snídaně, odpoledne zase svačinka. V ceně pobytu jsme měli 1 večeři v tuniské restauraci přímo v areálu, kde bylo jídlo hodně podobné jako v jídelně, ale tím, že to člověku správně naservírovali z toho byl příjemný požitek (zde nápoje zpoplatněny). Výhodou je bar v bazénu, kde je možno si dát od piva až po míchané nápoje (jsou celkem ok) nebo různých Coca Cola, Fanta, Sprite...U pláže naopak příjemný bar s možností nealkoholického osvěžení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Možnost posilovny, masáží (€), Jo, bacha na webech na fotky s tobogánama, aquaparky nikde totiž na Djerbě nejsou!!!!

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláže by mohli být čistější, voda pohádkově azurová, bohužel metr až dva od břehu směrem do vody byly v době našeho pobytu řasy, mě to vůbec nevadilo, člověk si jde 30m do moře a je furt mělko a krásně čiro. Překvapila mě teplota vody, kafe! :-) Také mi na pláži vadili nonstop velbloudi, koně, které kazí dojem z pláže a moře. Lehátka a slunečníky v ceně, možnost za pár šupů dokoupit madračku, lehátka jsou totiž umělé a časem je člověk otlačenej. Co se týče bazénu, je opravdu krásný. Nevýhodou byl pro mne velký ruch během dne kvůli animačním aktivitám, hraje tam nahlas disko muzika nonstop celý den a dost nahlas, člověk se těžko zrelaxuje, když mu hrajou kousek odvedle songy alá Crazy Frog :-) Francouzský animátoři se ale snaží a během dne je možnost jít např. na aquagym, step aereobik, vodní pólo, petanque, bach voleyball, minigolf, fotbal atd, atd...

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Člověk se tam celkově cítí jako ve Francii, všichni (80% klientely a 100% personálu) mluví hlavně francouzsky, člověk se domluví dobře s němčinou, angličtina je minoritním jazykem a je kolikrát problém sdělit perzonálu či lidem v okolí, co vlastně potřebuje.... Jinak je hotel i pláž obšancován sekuriťákama, tak člověk neměl vůbec strach o věci a bezpečnost už vůbec ne. V blízkém okolí je pár shopů s fixnimi cenami se super cenami všeho možnýho. Trhy jsou kapitola sama o sobě a lze na nich sehnat opravdu super věci, člověk ale musí opravdu tvrdě a tím slovem tvrdě myslím opravdu TVRDĚ smlouvat, obchodníci jsou kolikrát velmi neodbytní a snaží se člověka kolikrát opravdu vzít na hůl, ale když na to člověk má nervy, sežene velmi levně hodně pěkných věcí (trhy jsou párkrát týdně ve městě Jarbah Midun a Houmt Souk - člověk musí taxíkem, ale stojí opravdu hubičku, my jeli do Midunu a platili jsme ani ne stovku :-) )

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem, pohodová dovolená v luxusním hotelu v námi netradiční zemi za super peníze.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání