Napsat recenzi

Chci zpatky

Recenze hotelu Golf Beach & Spa Hotel *** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 519x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Prijezd k hotelu. Prijezd k hotelu.
  • Prijezd k recepci. Prijezd k recepci.
  • Bazen a hotel zevnitr. Bazen a hotel zevnitr.
  • Hotelova plaz. Hotelova plaz.
  • Pohled z pod slunecniku na lehatku. Pohled z pod slunecniku na lehatku.
  • Pokoje jsou vsechny stejne. Pokoje jsou vsechny stejne.
  • Vyhled z naseho pokoje pres zahradu na more. Vyhled z naseho pokoje pres zahradu na more.

Hotel byl urcen spise pro Francouzkou klientelu, kam X let jezdily jen Francouzi. Tudiz hlavni jazyk je zde Francoustina a castecne Anglictina. Naslo se par lidicek z personalu kteri ovladali i Nemcinu, takze domluvit se dalo. Hlavne personal vas neodmitne i kdyz nerozumite, ba naopak, snazi se s vami komunikovat a vtahnout vas do vsech soutezi a veskere zabavy. Cesti turiste jsou tam zcela novinkou ale nasel se jeden barman ktery ovlada par Ceskych slovicek a bylo videt, ze se v brzke dobe plynule zapoji do debaty....

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Naprosto skvele, mozna by nebylo na skodu prihodit jeste jednu hvezdicku.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jidlo vynikajici, velky vyber ryb, kureci, dokonce i veproveho. Spousty dochucovacich omacek, polevky, tradicni Tuniska jidla. Nikdy jsem nestihnul ochutnat vsechno i kdyz sem se hodne snazil.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Nekolikrat za den delaji animatori souteze. Sipky, minigolf, odkopavani pantofli, zavody v kajaku v bazenu, vodni polo, vodni basket atd. Jizda na vodnim skutru do laguny a zpet, moznost nechat se tahnout na nafukovacim bananu za motorovym clunem, ctyrkolky. Fitnes zdarma, masaze za priplatek, ale muzu vrele doporucit. Personal je bajecnej stale se usmiva a vyjde se vsim vstric, nejen barmani ale vsichni vcetne uklizecek, zahradniku az po recepci.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Tady je malinko problem s cistotou more. Nejsou tam zadne odpadky ale rasy a trava. S tim bohuzel hotel nic neudela to je priroda, ale personal samozrejme vsechny naplaveniny odklizi, takze nemusite mit strach ze se do more budete brodit pres hromady travy. V mori se strida pisek s kameny, tam bych doporucil obuv do vody a nebo nelenit a zajit si na vedlejsi plaz. Voda je tepla nekdy az moc, clovek se nekdy ani neschladi. Plaz je cista, slunecniky a lehatka zdarma, bar a restaurace hned vedle sebe, toalety na plazi samozrejme taky ciste a funkcni. Abych nezapomel, plaz je soucasti hotelu, takze na velkou prochazku to neni a velikost je dostacujici........

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Vzdalenost od mesta Midoun taxikem asi 10min, cena taxiku jsou 4 Tuniske Dinary. Zde se dobre nakupuje v kamennych obchodech s napisem Fix prise, kde vas nebude nikdo otravovat a hlavne nutit smlouvat o cene. Houmt Souk je 20min za cca 11 Dinaru, ale tam jsme neradi jezdili pac jsou tam ti prodejci hoooodne otravni. Pokud si budete chtit udelat prochazku do obchodu, tak asi 1000-1200 metru smer hotel Aladin jsou tri velka Shoping centra s Fix preise, ale pozor kazde ma jine ceny. Neni na skodu si je nejdrive projit vsechny a pak nakoupit v tom levnejsim....

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Naprosta spokojenost, vubec by nam nevadilo se tam pristi rok vratit. Budem o tom hodne uvazovat.........

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání