Napsat recenzi

výborná dovolená

Recenze hotelu Golf Beach & Spa Hotel *** (Tunisko - Djerba - Aghir)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 293x
Recenze se líbila: 425 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Výborná dovolená. Počasí velmi teplé, moře i bazény též. Ubytování, strava all inclusive na odpovídající úrovni, občerstvení během dne na několika místech. Personál ochotný, animátoři přestože převážně ve francouštině, občas v němčině dělali co bylo v jejich silách. Krásné prostředí s rozlehlým parkem vhodným k večerním procházkám, nebo posezení. Kritizované chaluhy na pláži skutečně byly, nezapáchaly a hned po ránu je provozovatelé z valné většiny odstranili. Voda nebyla špinavá, jak píší někteří " znalci " mořského pobřeží. Plavali jsme kousek od pláže a voda byla naprosto čistá. To u břehu byl zvířený písek. Co mi tam nejvíce vadilo, byla " nenažranost " dvou starších dam, které při celodenní stravě , kdyby mohly, tak by lopatou sypaly do tašek sušené ovoce a vše, co se dalo v tašce odnést. Na setkání s velice sympatickou delegátkou donesly napsanou stránku připomínek, co se jim v tomto hotelu nelíbí. Takoví lidé by do arabského světa neměli jezdit a navíc dělat takovou ostudu. Chtěl bych též vidět, jak to vypadá u nich doma. Prostě odporné baby. Takže z mé strany velká spokojenost, až na ty ostudu dělající naše " dvě spoluobčanky ".

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Dost velký pokoj, balkón, koupelna s dostatečně velkou sprchou a WC, prostorné úložné prostory.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Dostatečný výběr i množství stravy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Bez jakýchkoliv připomínek.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Moře teplé, písečná pláž s ranními chaluhami.Lehátka, slunečníky, kajaky a vodní šlapací čluny zdarma. Motorové sporty za poplatek.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Velký a udržovaný park, hezké prostředí.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

V Tunisku jsme byli se ženou počtvrté a tento hotel podle mého názoru patří mezi nejlepší. Klidně bych ho hodnotil na místo tříhvězdičkového i na více hvězdiček.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Djerba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání