Napsat recenzi

Nezapomenutelná dovolená v Emirátech

Recenze hotelu Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort & Spa ***** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Ras Al-Khaimah)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 2 107x
Recenze se líbila: 406 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme ubytováni v jednom z Emirátů a to v Rás al Khaimah, hodinu cesty od Dubaje. Resort byl opravdu velký, nicméně v porovnání s ostatními hotely v okolí (Al Hamra např.) byl spíše rodinný. Hotel měl punc luxusu s ochotným a přátelským personálem. Na dovolené jsme byli mimo sezónu a tak teploty dosahovaly někdy i nepředstavitelných 50 C stupňů, sezóna dle místních začíná až od 10. měsíce. Nám to ale nevadilo. Hotel nabízí mnoho vyžití - shisha bar, gym open 24 hrs denně, fotbalové hřiště, volejbalové hřiště, plážové sporty, plážové vyžití - potápění, fishing, banana ride, avocado ride, ping pong, beach club, kidz paradise pro děti od 4 let, mnoho barů, v dosahu 2 velká nákupní střediska transfer z hotelu zdarma, a samozřejmě to nejdůležitější výlet do pohádky tisíce a jedné noci Dubaje transfer z hotelu za poplatek.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Pobyt hotel nabízí buď přímo v hotelu a nebo ve vilkách po 4 pokojích. Pokoje čisté, každý den chodí room service, uklizeno důkladně a vše, na pokoji je dostupný trezor zdarma.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Výběr z evropského jídla + v menší míře místní a arabská kuchyně (kebeh, hummus). Nabízeno opravdu od všeho něco, doporučuji určitě all inclusive!!! Na oběd a večeři podávány vždy i dezerty, ovoce, dřeň, opravdu na co si vzpomenete :-) Mají výborné dortíky :-))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vše bez chyby

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž s bílým pískem a mnoha malými mušličkami, v 08-09. měsíci má moře teplotu vzduchu, v hotelu je jeden bazén vzdálený od hotelu ve vilové čtvrti, který je ochlazován. Bazén u hotelu má slanou vodu a není teplotně kontrolován.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Typické pro celé SAE, města jsou vybudována při pobřeží, dále do vnitrozemí je liduprázdno, z 95 % jsou emiráty pustoprázdné. V bezprostředním okolí se nachází mnoho malých obchůdků, mešity a vysokopatrové budovy, v celém okolí patrný stavební rozmach. Všude jen písek :-)

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Do hotelu bychom se určitě ještě někdy rádi vrátili díky vstřícnému personálu, ovšem v jiné roční období, protože díky vysoké vlhkosti vzduchu se prostě mimo sezónu v 50 stupnových vedrech nedá žít. Buď jste věčně mokří od vody, nebo od moře, když vylezete, tak ani neuschnete, protože se rovnou zpotíte neskutečným způsobem. O víkendu (pro araby pátek-sobota) se hotel množil víceméně pouze místní komunitou, která hotel brala útokem jako místní oddychové středisko díky existenci lázním. Celkový dojem ovšem 5*, protože bych tento zážitek doporučila každému :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání