Napsat recenzi

Nejlepší dovolená

Recenze hotelu Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort & Spa ***** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Ras Al-Khaimah)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 472x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 8
  • Zmenšenina hotelu Zmenšenina hotelu

Výborná dovolená se vším všudy. Od Krásného komplexu, teploučkého moře až po výborné jídlo a super servis

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Byli jsme ubytovaní v hlavní budově a měli jsme krásný pokoj s výhledem na moře a oknem do koupelny. Dětem se to moc libilo. Na pokoji je vše co člověk může potřebovat a třeba ani nepotřebuje. Jako je Fén, žehlící prkno a žehlička, župany, bačkory, mýdla, šanpóny, sprcháče, varná konvice, káva,čaj,smetana. Velká televize a celkově hezké vybavení. Nic víc už člověk snad ani potřebovat nemůže.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Jedním slovem super. I přesto, že dost cestujeme toho byl nejlepší hotel ve stravování. Ke snídani asi vše co se dá snídat. Sice každý den téměř stejné, ale já snad nestihla za 11dní vše ochutnat. Od 10druhů cereálií, mnoha druhů sladkého i slaného pečiva, zelenina, ovoce, několik druhů jogurtů, fazolky, párečky, salámy a sýry. Salámy a párky a šunka byli i vepřové. Vajíčka na tvrdo, mýchané, buličí oka, omelety a mnoho dalšího.

U obědů a večeří každý den brambory,rýže i těstoviny. Výběr z masa taky užasný. Od kuřat, hovězího, jehněčího, ryb až po kachny, křepelky. Vše výborně dochucené. Hamburgry, hod dog. Také mají čokoládovou fontánu. Zelenina snad všechna co vás napadne plus nějaké výhonky a různé namýchané saláty.

Polévky mají na výběr dvě z čehož jedna většinou nejde jíst jak moc je pálivá.

Ovoce mají banány, dva druhy jablka, dva druhy blum, 4druhy melounů, 2druhy pomerančů, ananas, kivi. Z jídla mají opravdu pro všechny výběr. Dokonce i děti mají svůj koutek s jídlem a byl tam i popcorn a nejrůznější toustíky. Takže i nejmenší si určitě vyberou. Naše děti jedli mnohem víc jak kdekoliv jinde.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Až na pomalou wi-fi bylo vše super.

Personál ochotný, hodný a vstřícný k dětem.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Chodili jsme na menší pláž mimo zátoku- byla nám blíž. Moře čisté a velmi teplé mělo tělovou teplotu. I přes neuvěřitelná vedra( letiště hlásilo 45) a tam jsme naměřili i 47 stupňů ve stínu nás moře ani jednou nestudělo. Prostě jako kafe. Pláž každý den čistili od odpadků, vajglů a dalších nečistot. Je zde plavčík a hlídají pláž od 9 do západu sluníčka a pak již nenechají koupat. Poikud někdo rád šnorchluje musí plavat ke kamenům, které vytvářejí zátoky a najde tam hejna ryb, potkali jsme i malého rejnoka a dokonce jsou zde i želvičky. Není to šnorchlování jako v Egyptě, ale na co koukat je.

Vedlejší pláž v zátoce je také hezká, ale nenavštěvovali jsme jí.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Nikam jsme nechodili takže nemohu posoudit.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Super a určitě se vrátíme. Zatím jsme nikde nebyli 2x, ale sem určitě poletíme znova. Luxus, komfort, pohodlí, vše po ruce. Od pokoje k pláži, baru, bazénu všechno je kousek. Nádhera.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mirka: Pokoj - 24. 6. 2015 23:19

Dobrý den, kolik se prosím platí výhled na moře a měli jste balkon? Děkuji. reagovat

ji : Re: Pokoj - 1. 7. 2015 14:24

Vyhled jsme taky neplatili a měli ho. reagovat

JHDDHMPK: Re: Pokoj - 3. 7. 2015 21:23

Výhled na moře jsme měli zrovna od cestovky. Měli jsme pokoj Delux. Ale celkově většina pokojů je s výhledem na moře. reagovat

vlasta: Re: Re: Pokoj - 23. 7. 2015 17:09

Dobrý den. Ke konci září se chystám s 14 vnučkou do SAE a četla jsem Vaše hodnocení hotelu. Můžete mi na e.mail mxova @ seznam.cz zaslat info od které CK jste jeli? Moc děkuji. reagovat

Vladimir Kacer: depozit - 3. 7. 2015 18:56

Dobry den, docital som sa na inom portali o depozite 100 € pri prichode na hotel . Neviem ci to je pravda ci nie a ak ano ci sa depozit plati za izbu? Dakujem. Pripadne ci nieje problem s taxikom do dubaja. reagovat

JHDDHMPK: Re: depozit - 3. 7. 2015 21:28

Deposit chtějí 500dirhamů na týden a pokoj. Pokud, Vám ale nepůjde sebrat z karty tak ho vůbec nebudou vyžadovat. Nikam jsme necestovali, tkaže toho o taxi moc nevíme. ALe podle delegáta je cesta z Dubaje o dost dražší než cesta tam.A to několikanásobně. Ale jinak asi v pohodě reagovat

JHDDHMPK: Re: depozit - 3. 7. 2015 21:29

Deposit chtějí 500dirhamů na týden a pokoj. Pokud, Vám ale nepůjde sebrat z karty tak ho vůbec nebudou vyžadovat. Nikam jsme necestovali, tkaže toho o taxi moc nevíme. ALe podle delegáta je cesta z DUbaje o dost dražší než cesta tam. reagovat

Dobřík: dotaz - 13. 7. 2015 14:58

Prosím byl jste někdo v SAE v létě.Dá se to tam přežít ?? Moc děkuji za odpověd. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání