Napsat recenzi

NIKDY VIAC!!!

Recenze hotelu Relax Hotel Eufória *** (Slovensko - Východní Slovensko - Nová Lesná)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2015
Přečteno: 611x
Recenze se líbila: 436 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Najhorsi silvestrovsky zazitok !!!!

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Na prvy pohlad su izby celkom slusne...mienka zacala upadat, ked mi sprcha zostala v ruke alebo striekala vsade...plachty na posteli roztrhane...na ibach velka zima...davkovac na mydlo bol prazdny uz pri prichode...asi bol za priplatok kedze ho za cely 5-dnovy pobyt nenaplnili..

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

tento pobyt sme mali kupeny s polpenziou vsetko bolo v poriadku...az na silvestrovsky vecer, ktory kupon zahrnal a na ktori sme sa cely hotel tesili...zacal celkom slusne,...pokial neprislo asi 50-60 romov z toho 9 si zacali pocas hlavnej veceri stelovat hudbu a hrali tak nahlas ze som nepocula spolusediacu ani ked sme kricali!!!!napriek tomu ze ubytovani hostia zacali hned po veceri odchadzat,, kedze kapacita hotela je myslim na max pocet ubytovanych hosti, nie ked este z vonka si pozve dalsich 60 romov a sme sa tam nevedeli hybat. a neskor si posadali aj na nase rezervovane stoly bo ich stale pribudalo...majitelke to zrejme neprekazalo, kedze sa venovala len romom...aj ked bola od hosti upozornena...ako to dopadlo neviem, kedze my sme odisli na izbu skoro ako posledni a bolo este pred polnocou...tak za nas priplatok ktori sme si vsetci ubytovani zaplatili a nebolo to malo sa uzivili romovia, ktori pojedli jedlo ktore bolo pre nas ubytovanych nachystane po polnoci...majitelka dost mimo,...odmietala sa k tomu postavit zodpovedne az pokial sme sa jej vsetci na druhy den nepostavili...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

casnicky velmi mile ochotne...

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

pekny vyhlad na tatry...a vedla hotela jedna super koliba kde sa da posediet, a najest ...

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

moj celkovy dojem je ze majitelka mozno po 10 rokov praxe spravi dobru zabavu ktora bude postavena na kvalite ktoru si ludia platia a nie na kvantite co chce rychlo zarobit!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

host : cele a velmi zle !!! - 3. 1. 2015 16:12

Súhlasim, hotel a silvestrovsky vecer bol čistá KATASTROFA. Lutujem zamestnancov a čudujem sa majitelke, ze toto dopusti. reagovat

lukaš: Velmi v pohode - 6. 1. 2015 22:24

Mne to tam bolo perfektne reagovat

peter: silvestrovska zabava strasna - 14. 1. 2015 10:15

silvestrovsky vecer bol priserny, dufam ze uz taky nezazijem reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání