Napsat recenzi

Hotel .....

Recenze hotelu Relax Hotel Eufória *** (Slovensko - Východní Slovensko - Nová Lesná)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 897x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 1
  • za karavanem okno pokoje za karavanem okno pokoje
  • výhled z pokoje, pokoj má jen jedno okno, což by bylo normálně dostačující výhled z pokoje, pokoj má jen jedno okno, což by bylo normálně dostačující

Poukaz jsme dostali od dětí. Výběr termínu, výborná spolupráce s recepcí. Těšili jsme se.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Byl nám přidělen pokoj č.103 s výhledem na zaparkovaný karavan, který zakrýval 3/4 okna. Tento výhled určitě v nabídce nebyl. Pokoj malinký s masážním sprchovým koutem, WC.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

měli jsme polopenzi. Snídaně v 8 hod. byla v dostatečném množství šunka a tvrdý sýr, ostatní se nedoplňovalo, v pondělí už dokonce nebyla teplá voda na čaj. Večeře, výběr ze tří jídel. Při troše dobré vůle si vyberete. Polévky jsou výborné, chutné, ale studené. Živáňská mě zklamala nejvíc. Asi 2,5 ks brambor na kolečka, zalité lečem a 2ks 0.5 cm kolečka klobásky. Rizota byly 3 kopečky z toho 2 kousky 2x1cm kuřecího masa. Vedle je Koliba a tam se vaří.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel je opravdu čistý. V nabídce je whirpool, který nejde již druhým rokem. Na ostatní jsem se ani neptala. Personál příjemný.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Překrásný výhled od vchodu do hotelu na Tatry. Okolí hotelu ze předu upravené, čisté.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Jednou stačilo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Richterova: maj 2017 - 23. 5. 2017 16:02

V hoteli Euforia sme boli na 4-dnovom pobyte s labradorkou. Personal hotela je prijemny a ochotny, ranajky a vecere formou bufetu boli velmi chutne, bohate na pestrost. Moznosti vencenia psika uplne vyhovujuce. No a vyhlady od hotela na Tatry jedinecne. Krasne prostredie. Vylepsit by sa ale malo vybavenie matracami a postelnym pradlom a konkretne v izbe c. 107 pomerne labilny stolik pod televizorom. Celkovo dovolenku hodnotime velmi dobre. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Východní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání