Napsat recenzi

PŘÍŠERNÉ UBYTOVÁNÍ!!!

Recenze hotelu Sunny Garden Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 193x
Recenze se líbila: 278 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

SUNNY GARDEN NIKDY VÍCE!!!

Ubytování jen pro nenáročné dobrodruhy, strava výborná pro bezdomovce nikoliv pro běžného Čecha. Nápoje all inclusiv nechutné, lepší si musíte koupit sami.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Obrázek v katalogu vůbec neodpovídá tomu, kam vás nakonec ubytují.

Pokoj je v podstatě holopokoj.

Začnu u vchodových dveří: 2 cm škvíra dole, podobná i nahoře, tzn. do pokoje vám volně přicházejí ještěrky, což jsme sami zažili. A ještěrek jsou v areálu hotelu desítky a některé i pěkně veliké. Kromě ještěrek se v pokoji i v koupelně volně procházejí mravenci. Navíc je všude plno komárů, po našem příchodu jsme jich vybili nejméně dvacet a pak každý den opakovaně alespoň deset.

Ale nejen komáři nám po celou dobu pili krev.

V pokoji samotném vás upoutá absolutní nedostatek jakýchkoliv úložných prostorů, tzn. celou dovolenou strávíte v podstatě přehrabováním se v kufrech. Je zde hned u vchodu jedna police, nad ní tyč na 5 ramínek. To je vše. Jeden noční miniaturní stoleček cca 30x20 cm a jeden konferenční stoleček. Pokud v pokoji bydlí dva cizí třebaže spřátelení lidé, je to problém, jako to bylo u našich sousedek, starších dam. Dělily se o jeden noční stoleček, jednu poličku.

Postele pamatují snad konec minulého století, naprosto rozvrzané, takže každé noční pootočení budí druhého, matrace je již od používání snad kamenná, takže se ráno probudíte rozlámaní. Dcera nakonec několik nocí raději trávila na nafukovací matraci do vody než na takové posteli. Kdo má rád více pod hlavou má také smůlu, miniaturní polštářek cca 50x30 cm musí prostě každému stačit.

Pak vyjdete na terasu, kde najdete plastový stoleček, o který se nemůžete trošku opřít loktem, protože se hned naklání, takže kávu si zde nedávejte, protože ji hned rozlijete. Navíc můžete mít to „štěstí“ jako my a teráska je situovaná na západ, tzn. posedět si zde odpoledne je v podstatě jen na úpal.

Největší zážitek nás ovšem čekal v koupelničce. Sprchový kout se sprchovou vaničkou je tak miniaturní, že normální český chlap se tam prostě otočí jen stěží. Navíc je držák na sprchu ve výši cca 1 m, tzn. tak pro pětileté dítě. Ten držák je ještě vtipně umístěn na rohu té vaničky, takže voda teče mimo vaničku, vytopí vám koupelnu a díky neexistenci prahu se pak dostane i do pokoje. Ve sprchovém koutku nenajdete žádnou poličku třeba na šampon nebo sprchový gel, je tam pouze mistička na tuhé mýdlo, prostě výbava také z minulého století. Také u umyvadla nenajde kromě mističky na tuhé mýdlo vůbec nic, tzn. není kam si dát třeba zubní pastu, kartáček, hřeben apod. kosmetické věcičky.

My jsme kromě toho měli „štěstí“ i na WC. Prkénko nedrželo vůbec, bylo pouze položené na keramické míse a nádržka na vodu neustále protékala. Přes den to moc nevnímáte, ale v noci vám to nedá spát, naštěstí jsme to vyřešili, že jsme vypínali kohoutek na přívod vody. Ale je toto normální?

K moři se jezdí kvůli koupání. V koupelně jsou ale jen dva háčky na ručníky (jejich místní ručníky poutka nemají, takže háčky jsou stejně nepoužitelné), ale jinak nemáte kam pověsit osušky, plavky, ručníky apod. Takže to přehazujete různě přes zábradlí na terase nebo přes židli a pokud bydlíte v přízemí riskujete zcizení nebo odfouknutí větrem. To zde nemůže být nějaká šňůra? To ještě provozovatele hotelu za ta léta nenapadlo dát do pokoje nebo na terasu nějaký rozkládací sušák na prádlo? Bohužel jsme byli ubytovaní v druhořadé části hotelu, v té lepší části tyto sušáky měli a měli i na pokoji policovou skříňku, my jsme byli jen druhořadí hosté, prostě do starší části ubytovávají hlavně Čechy. A vytočí vás ještě nápis na dveřích pokoje pouze v češtině v tom smyslu, abychom nešpinili ručníky, jinak že je zaplatíme a dokonce je zde ceník, osuška např. za 15 EUR. Nevím, zda si podobný leták dovolí třeba k Italům nebo Němcům.

Otrávení z šíleného ubytování si chcete zatelefonovat. Bohužel v pokoji, říkejme mu raději přízemní kobka, signál není. Musíte ven. Stejné je to s připojením k Wi-Fi, po desítkách marných pokusů si začnete nadávat proč jste sem ten notebook tahali. Pak si chcete pustit televizi. Naladíte 3 programy ještě se sekající. Přízemí je prostě hrozné, v 1 patře měly pokoj naše děti, ty s mobilním signálem, s připojením k Wi-Fi i s televizním signálem problém neměly. Děti navíc ale v koupelně měly držák na sprchu ulomený, takže sprcha dost k ničemu. V požadavku pro CK jsme měli, že chceme pokoje vedle sebe, v hotelu na to vůbec nebrali ohled, prý nemají místo, což nebyla pravda, jak jsme se ještě ten den přesvědčili po obhlídce ostatních pavilonů. Takže nás čekalo několikrát denně 18 schodů nahoru a dolů, což po mojí květnové operaci nebyla zrovna dobrá rehabilitace.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Ke stravě: jediné pozitivum je, že jídla je dost po celou dobu. Horší to je s úmornou jednotvárností, stejné jídlo obden, stále se opakující varianta těstovin s rajčaty, stále různé hořčicové omáčky a všude spousta cibule. Stále nějaké zapékané směsi. Snídaně téměř stejné každý den, oběd obvykle lepší než večeře. K večeři zřejmě různě zpracovávané zbytky z oběda. Spousta hostů raději chodila na večeře do města. Maso moc nečekejte, zato opečenou klobásu s různými omáčkami budete mít často. Ze sladkostí jen pudink nebo želé, z ovoce obvykle 2 druhy melounů, občas pomeranč, občas bluma, jedenkrát hroznové víno. Kuchař prostě dokolečka točí maximálně 10 druhů jídla, takže jsou-li obvykle na výběr 4 jídla, pak se jídlo opravdu obden opakuje. Kdo má rád maso tak má docela smůlu, nějaký např. přírodní řízek nečekejte, nejčastěji budete obírat kuřecí kosti nebo lovit kousky vepřového v různých šlichtách. Česká školní UHO omáčka by vám nakonec přišla jako luxusní jídlo.

Nealko nápoje jsou jedna velká bída, bezejmenná Cola, Fanta, Sprite, Tonic, chuťově dost strašné, navíc do 2 dcl sklenky vám dají po okraj velké kostky ledu, takže skutečného nápoje je méně než polovina. Takže nechutný nápoj tak ještě více rozředí až je to prostě jen obarvená nechutná voda. Jsou tu nějaké šťávy z automatu, jeden ze dvou automatů po celou dobu sotva tekl, ale nikoho zodpovědného nezajímalo, proč je jeden stále prázdny a druhý téměř plný, protože prostě netekl. V dalším automatu tekly rádoby ovocné šťávy, ale šíleně přeslazené. Čaj: volně položené sáčky různých neznámých druhů, ale nepopsané, tzn. metoda pokus omyl, zda je to čaj černý nebo heřmánkový. Zmrzlinu jsme si dali jednou, nejlacinější ze supermarketu, nechutná. Můžete si dát krabicové místní víno nebo několik druhů kávy z automatu. Jinak nápoje za peníze třeba i džus řecké výroby. Nakonec se raději vykašlete na all inklusive a jdete si nápoje koupit do nedalekého supermarketu. Dětí zde bylo docela dost, ale třeba kakao v nabídce vůbec nebylo, něco jako koláč, kobliha také ne, jen denně bábovka. Vyhlášený řecký jogurt v místním provedení byl zcela nepoživatelný, něco jako pribináček tu asi neexistuje, takže i k snídani se děti musely ládovat slaninou, vajíčky, salámy apod.

V areálu žije 5 koček, které při našem pobytu ulovily pěknou krysu tak 5 metrů od restaurace. Skoro mrtvou krysu jsme si vyfotili, ale chuť k jídlu tím nezískáte.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Uklízečkám je vhodné hned na začátku dát nějaké spropitné, pak budete mít čisto a možná dostanete i polštářek navíc.

Kuchař je ničema ničící svými nastavovanými nechutnými šlichtami pověst řecké kuchyně.

Obsluha baru čeká až si něco dáte za peníze, tváří se mile, ale v podstatě se vás snaží ošidit na všem co je možné.

Recepční a příležitostný barman Yiannis přiděluje pokoje asi podle národností, Češi dostávají ty nejhorší pokoje. Vede-li Vás do zadního pavilonu snažte se z toho nějak vykroutit, jsou tam ty nejhorší pokoje, nejlepší jsou naopak hned po pravé straně od restaurace.

Uklízečky mají většinu pokojů uklizených do cca 10 hod. Když přijedete z letiště na hotel kolem 10 hod ,stejně čekáte na ubytování na recepci do 12 hodin, než nastoupí na směnu Yiannis. Jsou to zcela zbytečně strávené 2 hodiny času!

Takže snad jediné, k čemu jsme v tomto hotelu neměli výhrady, byl bazén, voda čistá, teplá, lehátek dostatek, zahrada také pěkná, udržovaná, jen ty palmy na obrázku cestovní kanceláře tam prostě nejsou.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

K moři dojdete asi po 250 metrech, moře teplé, čisté, asi 50 metrů mělké, většinou klidné, pokud nezačnou řádit motorové čluny a dělat vlny. Pláž písčitá, neudržovaná, dlouhá, šlapadla předražená, sprcha občas nefungovala.Většinu dlouhé pláže však zabírají lehátka a slunečníky hotelů umístěných přímo na pláži, takže máte možnost si za lehátko zaplatit (set 2 lehátka + slunečník za 7 EUR na den), jinak máte omezené možnosti kam si dát vlastní lehátko nebo osušku. Na pláži je několik barů a občas zahlédnete i chodící nabídku sendvičů a nápojů, poněkud předražených. Klienti Sunny Garden mají smůlu, hotel nemá smlouvu s nějakým barem na pláži, kde by se mohl uplatnit jejich all inclusiv program.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Naproti přes silnici se staví nový ubytovací areál. Čekejte proto celé dopoledne hluk od sbíječek a vrtaček.

100 m od hotelu vpravo je supermarket Alex na druhou stranu vlevo je to cca 400 m na kraj městečka Tsilivi, kde najdete spoustu taveren, restaurací, prodejen suvenýrů a místních cestovních kanceláří nebo půjčoven aut. Vyplatí se navštívit i některý z místních supermarketů kde se dají najít suvenýry i za nižší ceny než u specializovaných prodejen suvenýrů.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Díky příšernému ubytování a stravě a neschopné delegátce CK A*****, která se věnovala svému příteli, nebrala telefony a měnila hodiny schůzek, považujeme tuto dovolenou za zkaženou a tento celkový dojem nevykompenzuje ani pěkné moře a městečko Tsilivi.

Ubytování v Sunny Garden bych rozhodně nikomu nedoporučil.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání