Napsat recenzi

dovolená 2014

Recenze hotelu Sunny Garden Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 966x
Recenze se líbila: 503 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • jídelna jídelna
  • krásy ostrova krásy ostrova
  • pokoj pokoj
  • mooořřřee mooořřřee
  • vyhlídka vyhlídka
  • píseček na pláži píseček na pláži
  • bazénová pohoda bazénová pohoda
  • kuk pod hladinu..pláž porto zoro kuk pod hladinu..pláž porto zoro

Dovolená byla přesně podle mých představ v Řecku v *** hotelu.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytování je prostě klasické. Pokoj - postel, zrcadlo,fén,tv, velké šatní skříně, čistá koupelna, kuchyňka,balkon s posezením....ale protože nejezdím na dovolenou, abych řešila hotel, chci si užít moře,výlety, krásu Řecka, tak jsem byla naprosto spokojená. Hotel je kousek od pláže cca 3 minuty. A od centra Tsilivi cca 5 minut. Výborná poloha - klídeček a přitom za chvíli jste, kde potřebujete. Supermarket cca 1 minuta.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

All in.....výborně dochucený jídla. S jídlem jsem byla moc spokojená. Někdo tady píše, že se mu zdálo, že se jídla opakují, byla jsem na 12 denní dovolené a neměla jsem problém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Výborný personál..........barman Yannis. Výborný člověk. Ale v tomto hotelu měli všichni úsměv na tváři.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Lehátka a slunečník 6 euro. Moře luxusní, pláž krásná. Byli jsme na výletě třeba v Laganasu a oproti tomu bylo v Tsilivi moře čistější. Pozvolný vstup do moře.Vodní sporty, plážové bary. Ale nijak neruší.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V Tsilivi je v podstatě všechno: obchůdky, cukrárny, supermarkety, minigolf, čtyřkolky, koně. Určitě se nebudete nudit...pokud budete chtít mít rušný večer.... a nebo se rozhodnete jít na vyhlídku a koukat na západ slunce v klidné atmosféře. Krásná procházka po pláži.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Byla jsem opravdu spokojená. Pokud neřešíte na dovolené luxusní ubytování na hotelu, tak doporučuji. Pokud znáte Řecko, tak budete nadšení. Zakynthos mě překvapil, okouzlil. Byli jsme na výletě lodí na Navajo a beru to, jako jeden z nejkrásnějších zážitků. Moře neuvěřitelné, příroda, krásy ostrova.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání