Napsat recenzi

Pobyt nebyl dle představ

Recenze hotelu Garden Palace Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 290x
Recenze se líbila: 204 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla objednaná all inclusive. Přijeli jsme na místo v 8.30 hod, unaveni . Na pokoj jsme čekali až do 12.30 hod, Zavazadla jsme měli po celou dobu u recepce. V recepci neseděl nikdo, tutíž celkem 6 lidí, které přiletělo s námi se střídalo u zavazadel. Na dotaz, jestli by nám nedali alespoň něco k pití - jako čistou vodu, tak nám bylo sděleno, že až od 11hod. Je pravdou, že jsme mohli na snídani. Mezitím se naše pokoje uklidily, ale mohly jsme na ně jít až v 12,30 hod, taková je tam zvyklost. Ptám se proč? Zásady, ty se neporušují. Konečně po ubytování nás čekalo další překvapení, protékající záchod a šílený zápach z koupelny. Řešení? Zcela žádné, přišla paní uklízečka, bouchla do splachovadla a bylo to, zápach přetrvával stále.V koupelně žádná polička na věci ani mýdlo. Pokoj jsme měli do hlavní cesty, kde neustále jezdily tříkolky, motorky, auta a ruch , že jsme se navzájem vůbec neslyšeli - po celou dobu dne i noci.V cestovce vůbec není vyobrazena jejich - údajně dle personálu zahrada. Zahrada? To je spíše spoušť s nepořádkem. Jde o rodinný hotel, kde si hlídají zcela všechno,přesně hodiny, kdy otevřou bufet u bazénu s pitím a placama jsme si připadali, že jsme ne v hotelu, ale někde ve vězení - ostře sledovaní, co si neseme. Dalším šokem pro nás bylo moře. U moře binec,hlava nehlava,špína a přístup do moře opravdu poznenáhlý.Ušli jsme si dost kroků, než jsme konečně mohli plavat ve špinavém slaném moři. Po příjezdu domů jsme se konečně mohli odslanit, tam jsme po celou dobu měli jednak slanou vodu i ve sprše a nádobí zřejmě umývali také ve slané vodě. Pokud pijete z hrníčku, tak i jazyk je slaný.Jediným snad kladem bylo jídlo, které bylo chutné, ale už ke konci deseti dnů se dost opakovalo. K pití je k pití snad pouze pivo,víno ala krabicové u nás, vynechávám ostatní alkoholické nápoje - jako je vodka, ouzo a ostatní, V jídelně ve sklenici, všude v plastu.Běda si po obědě vynést z jídelny ovoce - jen jedno, třeba banán, který si člověk dá rád až mu oběd slehne.Na to, že dovolená stála pro dva 47 tisíc, tak to vůbec neodpovídá pobytu a to mohu s klidem napsat, že jsem procestovala hodně.Hlavně cestovka nedává ty správně informace, jak to v hotelu chodí i jaký je přístup do moře.Je to za roky snad nejhorší dovolená, co jsem kdy absolvovala. Dá se říct, že lituji deseti ztrávených dní.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Nevyhovující ceně

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Chutná, ale ke konci pobytu dost opakující.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Postele- styl palandy. Pokoj bez skříně - pouze věšáky. Naštěstí dvě palandy navíc, tak jsme rozložili si věci na ně. Každý den vynesení koše, ale vytírání a úklid za minutu hotový.Personál - ostře sledoval a něco komentoval. Spíše občas nepříjemný.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Špína a ještě jednou špína moře a pláže.Vzdálenost k moři 250 m, vstup do moře poznenáhlý- několik kroků, slunečníky a lehátka za 5 - 8 Eu,

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Obchod Supermarket vzdálen 100m, kde bylo všechno předražené. Muselo se dál pokračovat do rušného okolí a sledovat v každém obchodě pohyb cen, tak jako asi u nás. Vycházky zcela žádné, jen pouze z nabídky výletů do okolí.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem, velké zklamání. Byla jsem i v jiné části Řecka, ale takové zklamání, co jsem měla tady tam nebylo. Závěr? Už více Řecko a moc si ověřím do budoucna , co mi navykládají v cestovce. Tam jen prodat a tvářit se, že nic neví anebo nechtějí informovat klienty. Což je velmi smutné. Klienti si jedou odpočinout a hlavně, když už nemalou částku zaplatí, tak by měla být adekvátní k pobytu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání