Napsat recenzi

Hrozné, nedoporučuji

Recenze hotelu Garden Palace Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 391x
Recenze se líbila: 253 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vrátila jsem se z týdenního pobytu (2. – 9.9.2018) na řeckém ostrově Zakynthos, Laganas, hotel Garden Palace.

Jednalo se o pobyt All Inclusive, ubytování bylo dostačující, strava bohužel byla nevyhovující a majitelé hotelu (rodinný klan) byli lehce arogantní.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Dostačující, pouze uklízečky jsou vstřícné, zřejmě nepatří do rodinného klanu.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strava v tomto hotelu je jednotvárná, je zde hodně omezený výběr nepříliš chutně upravených jídel, pokud se nedostavíte hned po otevření restaurace, nebývá již „jídlo“ teplé. Nápoje a džemy (dokonce i nutela) byly naředěné vodou, ovoce bylo nahnilé a zeleninové saláty uvadlé.

Během stravování v hotelové restauraci na hosty dohlíží majitelé osobně nebo kuchyňský personál, to samé platí i pro nápoje, které jsou dostupné ve „snack baru“ - připadala jsem si, jako bych zde pobývala zadarmo.

Při celodenních výletech nemáte nárok na náhradu oběda (přestože jej máte započítaný v ceně) a balíček na zpáteční cestu při odjezdu lze ve „snack baru“ vyzvednout předešlý den jen do 21.00 hod. Protože jsem tuto dobu zmeškala, bylo mi ve 22.00 majitelem hotelu řečeno, že zaměstnanci kuchyně již nic nepřipraví - předpokládala jsem, že balíček na cestu obdrží hosté při odjezdu automaticky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

All Inclusive (AI) v tomto hotelu probíhá každý den od 11.00 – 23.00, to znamená, že v této době má být přístup k nápojům a občerstvení. V den příjezdu AI začíná od 12.00, ostatní dny již od 11.00 hod. Majitelé si nepamatují, kdy který host přijel a proto se běžně stává, že mezi 11. – 12.00 se ptají, zda jste nepřijel právě dnes, abyste náhodou během této doby (jedna hodina) nekonzumoval již zředěné nápoje a trochu sušenek (za mého pobytu se jiné občerstvení mimo snídaní, obědů a večeří neobjevilo). Navíc tzv. AI zde funguje tak, že o co později se „snack bar“ otevře, o to dříve se večer uzavře.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláže uklizené, moře čisté a teplé, super koupání.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Nepořádek, všude poházené odpadky.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Vzhledem k ceně zájezdu jsem očekávala vyšší úroveň stravy a chování ze stran majitelů hotelu k hostům. Můj osobní názor je, že tento hotel by neměl provozovat All Inclusive.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání