Napsat recenzi

Hotel pro nenáročné klienty

Recenze hotelu Georgina Inn Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 201x
Recenze se líbila: 299 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkné ubytování v zrekonstuovaném hotelu na klidném zastrčeném místě pro nenáročné klienty.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Ubytováni je v pěkných zrekonstruovaných pokojích. Docela tvrdý postele. Větrat v noci nemůžete, všude jsou komáři. Dobrá klimatizace. Na pokoji není Wifi. My jsme měli pokoj bez kuchyňky a bez konvice. V televizi bylo naladěno cca 10 nekoukatelných řeckých programů. Nic zahraničního.

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Snídaně každý den stejné, bílý toastový chléb, nejlevnější šunka, nejlevnější eidam třicítka, 2 druhy nejlevnější chemické marmelády, vařené vejce a cosi jako jogurt. K pití jenom chemický džus, žádná čistá voda. 1 šálek rozpustné kávy. Z ovoce jenom meloun. U snídaně se nádobí neodklízí, aby bylo vidět co všechno jste snědli. Stůl se uklidí až po vašem odchodu. Večeře průměrné. Paní majitelka, která každý den přijížděla v obrovském mercedesu, dokázala zpracovat všechny potraviny, tak aby se všechno snědlo bez vyhazování. Takže dost často jsme dostali něco jiného, než jsme si zaškrtli. např. místo kalamárů jsme třeba dostali jídlo, které bylo minulý den v menu, ale nesnědlo se. Když se neprodal gyros, tak ho šéfová nechala rozemlít na karbanátky, které jsme dostali místo cordon blue.Musaka a pasticio bylo téměř bez masa. Každý den byla k večeři stejná příloha - opečené brambory a rýže (někdy studená, někdy teplá). Pokud jste zvyklí stravovat se v závodní jídelně, tak se to dá přežít, ale žádný kulinářský zážitek tady nečekejte!!! Vůbec nebylo překvapení, že v Georgina Inn se stravovali jenom hoteloví hosté.Přestože lákali i hosty z ulice, tak nikdo cizí tam v podstatě nezavítal. Vedle Georginy za společnou stěnou byla taverna Ole Ole a ta praskala ve švech, do půlnoci plno a všichni jedli. Rusové ubytovaní v Georgina Inn se po dvou dnech stravovali jenom tam, v Georgině přestali jíst. Večeře trvala minimálně 2 hodiny než jste obdrželi všechny chody. 1. chod - dvě rozpečené bulky a dva kalíšky s pomazánkou. 10 dní každý večer stále stejná pomazánka. Kalíšek s pomazánkovým máslem a kalíšek s kořeněnou majonézou oranžové barvy. 2. chod - můžete si vybrat buď polévku nebo stále stejný řecký salát s kousíčkem feta sýra a dvěmi malými olivkami. Občas to bylo zakápnuto olivovým olejem, ne vždy. Polévku jsem ve 30 stupňovém vedru nikdy neochutnal. 3. chod - jídlo z menu, ale často něco jiného jsme si zaškrtli. 4. chod - dezert stále stejný každý večer. Čtvereček 3x3 cm, který obsahoval kukuříčné lupínky(od snídaně) polité přeslazeným pudingem a posypané nejlevnějším cukrářským zdobením - červíky ruzných barev, červené, modré, zelené. Na všechny chody budete čekat minimálně 2 hodiny. PItí je za peníze. Velké točené pivo Mytos stojí 4 EUR. Půllitr domácího vína stojí 4,5 EUR.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Servírka není vyučená v oboru, tak je to znát na rychlosti obsluhy při večeři. Uklízečka měla práce nad hlavu na celý den a ještě musela vypomáhat v kuchyni. Podle toho to vypadalo. Vynášení koše s pokaděným toaleťákem 1x za 3 dny. Výměna ručníků a povlečení 1x za týden, úklid 1x za 4 dny. Zkrátka jedna uklízečka na cca 50 pokojů je prostě málo. Většinu času se věnovala úklidu pokojů po odchozích návštěvnících. Jenom paní šéfová se usmívala na hosty.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Pláž vzdálená cca 250 m od hotelu. Pláže pískové. Na pláži je spousta vyplavených chaluch. Voda je teplá a relativně čistá. Lehátka jsou placená - 6 EUR za dvě lehátka + slunečník. Žádná pěší zona neexistuje, nad pláží je jedna hlavní úzká ulice s krámky, kde pořád jezdí motorky, auta, autobusy a koňský taxík.

Do blízkého městečka mladých - Laganas se jde nejdříve cca 500 metrů po polní cestě, pak musíte projít kolem cikánského ležení, kde v parčíku bivakuje cca 50 - 100 příslušníků kočovného etnika všeho věku, caparti do noci pobíhají po pláži. Přes den je to malá zkouška odvahy a v noci docela velká zkouška odvahy. Zbývajících 500 metrů do centra Laganas je nutné jít mořem. Po silnici je to cca o kilometr delší. Laganas ožívá po 22 hodině a na hlavní avenue je jedna diskotéka vedle druhé. O půlnoci je tam nejvíc živo. Ulice jsou plné teenagerů a paří se do rána.

Na pěší výlety do okolí zapomeňte, nikde nic v blízkosti není a chodit po rozpálených silnicích je o život. Jsou úzké a dost frekventované. Nikdo ve vnitrozemí pěšky nechodí.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Když zájezd získáte za dobrou cenu a nejste nároční na stravování, tak budete spokojeni. V sousední taverně se skvěle najíte. Dobré jídlo tam stojí cca 10 EUR. Pokud očekáváte luxus, tak budete zklamáni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání