Napsat recenzi

Georgina Inn

Recenze hotelu Georgina Inn Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 904x
Recenze se líbila: 492 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Z celkového pohledu se nám dovolená líbila. Od dvouhvězdičkového hotelu jsme neočekávali víc, takže jsme ubytování brali od začátku s rezervou. Moře nádherné i příroda kolem. Pláže v oblasti Agio Sostis jsou vhodné pro rodiny s dětmi, přístup do moře byl v pohodě a cca 100 m od pláže voda jen něco nad kolena a příjemně teplá. V nedalekém přístavu (cca 15 min. pěšky) bylo velkou atrakcí ranní krmení želv caretta caretta. Člověk si musel přivstat na 7 hod. ranní, ale stálo to za to. Blízký ostrov Marathonisi (želví ostrov) určitě stojí za výlet. My jsme si objednali vodní taxi za cca 200 Kč na osobu a strávili jsme tam celé odpoledne. Přenádherné koupání i pláž. Zakynthos je nádherný ostrov, letět tam znovu, určitě ale prozkoumáme zase jiné místo.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Hotel je prezentovaný jako dvouhvězdičkový, což odpovídá. Měli jsme celkem pronajaté tři pokoje a dalo by se říct, že dvoum z nich bych dala tři hvězdy. Jedná se o starší menší rodinný penzion se starším nábytkem. Koupelny malé. Vše ale čisté. Kuchyňská linka také starší, vybavena byla stroze. My jsme využili jen varnou konvici. Pokud by se někdo vydal do tohoto penzionu s představou vařit si, dost věcí by postrádal.

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Stravou jsme byli trošku zklamáni. Především snídaněmi. Celý pobyt podávali pořád to stejné - toastový chléb (topinkovač k dispozici), máslo, jeden druh sýra, salámu, vejce na tvrdo, řecký jogurt, cornflakes, "domácí" marmeláda ( příšerně sladká hmota připomínající želé), vločky, rajčata, mléko, ředěný džus, hodně slabé kafe. Asi v půlce pobytu jsme si koupili řecký med a kupovanou cherry marmeládu, abychom měli malou obměnu. Večeře nám chutnaly. Předkrm - buď řecký salát s feta sýrem nebo výběr ze tří druhů polévek (vždy stejných) - rajská, houbová, vývar. Hlavní chod - výběr cca ze 6 druhů vařených jídel, ale třeba vegetarián by měl problém. Podávali jejich řecká jídla - souvlaki, gyros, mousaka, atd...Pak následoval dezert - kousek melounu, sladká buchta od snídaně, atd. Před předkrmem majitelka hotelu podávala své pečené bagetky posypané výborným kořením spolu s máslem s bylinkama a pikantnější pomazánkou. Ty byly vynikající. Čísník, obsluhující celý pobyt, velmi příjemný s výbornou angličtinou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Velkou výhodou tohoto hotelu byla klimatizace bez poplatku. Součást hotelu tvořil bazén a pár lehátek, To vše v rámci pobytu, také bez poplatku. Bazén byl čistý, se sladkou vodou. Asi den před našim odjezdem ho majitelé přestali čistit, což bylo hned znát. Nechápu proč, protože i po nás přijížděli noví klienti. Majitele penzionu tvořil milý starší manželský pár.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Dovolenou jsme plánovali do poklidné části ostrova, což odpovídalo realitě. Řekové nejsou moc ohleduplní ke krásné krajině, kde žijí, což bylo znát. Tam, kde nevkročila noha turisty - odpadky, nepokošená tráva, binec. I cesta k pláži nebo na procházku byla sem tam lemována pohozenými odpadky, kusy plastu. Pro našince docela nepochopitelné.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Celkový dojem z dovolené jsme si odvezli dobrý. Ubytování odpovídalo ceně (u jiných CK jsme našli i mnohem vyšší ceny, ty se mi zdály neúměrné kvalitě), brali jsme pokoje stejně jenom jako místa na přespání, jídlo chutné, i když snídaně slabší. Jelikož jsme měli zaplacenou polopenzi, měli jsme představu zajistit si oběd formou něčeho teplého a rychlého do ruky koupeného na pláži - kousek pizzy, vařená kukuřice, croisant, atd. (jako známe z Chorvatska, Bulharska), tento servis mi na pláži bohužel chyběl. Dal se koupit v restauraci jen gyros do ruky za 3 Eura. Moře nás nezklamalo, i želvy jsme viděli. Určitě doporučuji prozkoumat celý ostrov v rámci nabízených jednodenních zájezdů nebo půjčením auta, skůtru. Ostrov skýtá nádherná zákoutí a místa a když jsou k mání i s výkladem průvodců, člověka nadchne ostrov ještě více.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání