Napsat recenzi

Rachoni bay - Imperial

Recenze hotelu Rachoni Bay Imperial Hotel *** (Řecko - Thassos - Skala Rachoni)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 118x
Recenze se líbila: 76 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Ostrov krásný, hotel strašný.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje i koupelna byly nové a slušné, jen tam byla dvě malá mýdla, která nebylo kam odložit. Šampon žádný. Měl probíhat denní úklid s výměnou ručníků, ale uklízečky pouze vysypávaly koše. Ručníky i povlečení nám hotel vyměnil až po urgenci po 5 dnech. To, že nemá hotel dost lidí a ti stávající se tak pohybují mezi hosty v civilním ušmudlaném oblečení, se nijak nepromítlo do snížení ceny pseudoslužeb hotelu.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

All incllusive rozhodně neodpovídá názvu. Jídlo 3x denně v zanedbané jídelně nádražního typu, na stolech bez ubrusu upatlané plastové prostírání, 4 slánky na celou jídelnu, výběr jídel velmi omezený, žádné sladkosti, či zákusky, téměř žádné ovoce (o jednou v týdnu podávaný meloun se strhla mela), k pití jen voda a ráno káva, čaj a někdy džus, na pultu dlouhém cca 3m se podávalo jídlo v malých lodnách, které byly prázdné vždy do několika minut a pak se čekalo na doplnění. Jídlo nebylo nijak označené a bylo i špatně rozeznatelné, neboť byla jídelna velmi málo osvětlená, takže co jsme si vzali, jsme zjišťovali až venku před dveřmi a byla to trochu loterie. Personál upatlaný, na pohled někteří velmi líní. Přes den žádné jídlo v baru na pláži, jen káva, cola, sprite, voda, slabé pivo a ouzo. Ostatní alkohol se platil. Ve srovnání s ostatními destinacemi, kde jsme měli možnost konzumovat formou All incllusive, bylo toto největší zklamání. Snad by se to dalo označit za plnou penzi a i to jen s akceptací šílené kultury stravování. Hlady jsme netrpěli, ale to bylo vše.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Viz ubytování

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž přímo u hotelu výborná, pokud ji neobsadili buď místně ubytovaní rumunští hluční rekreanti nebo úplně cizí návštěvníci. Na pláži neprobíhal žádný úklid.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí hotelu nic zajímavého, do nejbližšího obchodu několik km, autobusy nejezdí dle jízdního řádu a v místě jen dva malé krámky, které ale na běžné nákupy stačí. Chcete-li něco vidět, pak jen půjčit si auto nebo připlatit za zájezd, pořádaný CK. Hned u hotelu taverna, kde se sice asi dobře jí, ale hluk je do noci, zvlášť o Řeckém večeru, kdy končí zpěv po půlnoci a hosté přestávají hlučet až k ránu.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Krásný ostrov jsme si prohlédli a už tam víckrát nemusíme. Do tohoto hotelu nikdy víc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

MR: Výstižná recenze - 20. 7. 2022 14:05

Bylo je a bude v Řecku vždy. Prodávají že slunce svítí a voda je modrá.Vyzkouseli jsme je 15x v různých * ostrovech atd . Agina,Paralia,Faliraki,Stális ,Kasandra. Hudba řve ,hotel vytírají Lisolem ,strašná zem reagovat

Jiří: hotel Rachoni Bay,Thassos , Ŕecko - 9. 6. 2023 12:58

Bohužel jsme to zažily na vlastní kůži o rok později. Stále stejné, nic se nezměnilo reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání