Napsat recenzi

Hotel Rachoni imperial těžký průměr.

Recenze hotelu Rachoni Bay Imperial Hotel *** (Řecko - Thassos - Skala Rachoni)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 170x
Recenze se líbila: 94 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ostrov krásný, hotel na první pohled pěkný, jídelna otřesná, personál hrůza.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel z r. 2018. Vanička ve sprše bez silikonu, vždy se vyvalila voda do celé koupelny. Bez dveří nebo závěsu. Jedno světlo nesvítilo vůbec, 2 okna, z toho jedno za sklříní. Když pršelo na balkoně 2 dny voda 20 cm, před hotelem z parkoviště laguna. Za 3 dny všude komáři.Personál bydlí také v hotelu.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Ze stravování jsme nejdříve byly v šoku, pak jsme si i zvykly. Nejvíc vadila hygiena v jídelně, talíře mokré z myčky, příbory špinavé, stoly nikdy neutřené. Několik dní jedna solnička na celou jídelnu, pak přidali. Kočky v jídelně, občas si odskočily i do kuchyně. K snídani jen bílý toustový chleba, uzeniny nevalné chuti a kvality, dobrá vejce, jogurt, zavařeniny a med. Hodně druhů salátů, jehněčí, vepřové, zelenina, kuře, ryby. Chování bulharů v jídelně nám zvedalo žaludek. Malé děti se tam moc nenají. Desert jen puding a želé, 2 x meloun, nektarinky a jablka nakrájená. k obědu zmrzlina. Celkem neochotný pán v baru, dělal, že nerozumí, za eura se mohl přetrhnout. Málo personálu, všichni dělali všechno, občas i uklízečka v jídelně atd. Žádné čisté pracovní oblečení do jídelny, všichni vypadali docela uštvaně a nestíhali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Klidné místo, v místě několik taveren, jeden řecký večer v taverně až do půlnoci - konečně to tam žilo. Dva obchůdky, v docházkové chůzi 20 minut supermarket.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž hned před hotelem, krásná,písečná, pozvolna se svažující, vhodná pro děti a starší lidi, slunečníky a lehátka v ceně, denně uklízeli pláž. Nicméně mohl tam přijít kdykoliv kdo v hotelu nebydlel. Dělali to s oblibou Buhlaři a Rumuni, zabrati klidně10 lehátek, popíjeli, kouřili, hlučně se chovali, několikrát jsme se sebraly a stěhovyl na druhý konec co nejdál od nich. Bazén před hotelem pěkný. Týpek co čistil filtr, pak vymáchal hadr přímo v bazénu, už jsme tam od té doby nechodily. Personál z kuchyně a úklidu se koupe v bazénu s klienty, někdy obsadí celý bazén.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Na procházky se dá jít na obě strany ke kostelu i k zátoce, krásné staré olivovníky. Koupily jsme si výlet okolo ostrova, moc pěkné. Delegát CK *** vynikající. Dobrá organizace.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Ostrov krásný, pěkná pláž, hotel ušel, největší nedostatky v jídelně a příšerné chování Bulharů a Rumunů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání