Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Summer Dream Hotel *** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 658x
Recenze se líbila: 307 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Netuším co to je, raději jsme nejedli Netuším co to je, raději jsme nejedli
  • Bramborová kaše z prášku, bez chuti a zápachu a mušle...bez komentáře Bramborová kaše z prášku, bez chuti a zápachu a mušle...bez komentáře
  • Daly se jíst rajčata a okurky,ale po několika dnech už to nemůžete ani vidět Daly se jíst rajčata a okurky,ale po několika dnech už to nemůžete ani vidět

Strašné! Už nikdy v životě! Pobyt jsme měli na 5 dní, déle jsme nemohli a díky za to.Vybírali jsme na poslední chvíli,tedy špatná lokalita,naše chyba..Na sever NE! Jídlo děs, pořád dokola, ubytování zdevastované, v okolí nic.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoj v "hotelu" byl neuklizený, lednička nešla, po urgenci ano, ale byla ve skříni, tedy celá horká.Klima za 5 Eur na den nám nešla, dali nám jiný pokoj,po opravě druhý den nás přestěhovali SAMI!! bez dovolení nám odnosili naše věci zpět do původního pokoje! Z klimy,ale kapala voda na zem. Ručníky neměnili, koš vysypali za 5 dní 2x, podotýkám,že se do něj háže toal.papír! Vše staré, zničené.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Na jídlo nestačí slova,ani tato kolonka.Nic horšího jsme nezažili.Pod pojmem All inclusive si představuji něco jiného. Snídaně- 1druh veky,nebo bulky, máslo, džem, párky,vejce uvařená na tvrdo, salám stylu gothaj a něco jako bábovka, ta jediná se dala sníst.Oběd i večeře to stejné- viz foto...je to cca vše, co měli - rýže,kaše z prášku,1těstoviny, rajčata,okurky,olivy,sterilovaná zelenina, mušle a bud tučné maso, nebo kosti se zbytky masa. Dezerty nebyly žádné, pouze zmrzlina z prášku, ovoce nic, zvadlé hroznové víno, 1xbroskev.Někteří si nosili své jídlo,ti,co měli děti, kupovali pizzu,nebo jezdili na výlety, kde se najedli.Balíčky se naštěstí nedělaly.Na stolech igelity, lepící se na nohy....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení žádné.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pokud jste surfaři,tak ok.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Nic tu není, zdevastovaná krajina.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Byli jsme na hodně místech, ale toto by nemělo byt nabízeno,jako HOTEL s All.inn., ubytování, strava ani služby tomu neodpovídají.Mají napsáno pro nenáročné klienty, tak toto zvládne opravdu jen člověk zvyklý jezdit do stanu a neočekává nic.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 20
z 29 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání