Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Summer Dream Hotel *** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 900x
Recenze se líbila: 384 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Manželka ohodnotila tuto dovolenou jako nejlepší na které kdy byla - a to bylo pro mě nejdůležitější :-D

Po přečtení různých recenzí tady i z jiných zdrojů jsem nebyl nijak odvázaný s výběr destinace a hotelu ale výsledek byl v naprostém pořádku (viz níže).

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Na ubytování musíte mít nejspíše štěstí. My jsme měli standartně vybavený pokoj (na Řecké poměry a kvalitu hotelu ***) a vše bylo funkční a dostačující. Nejspíše bych se vyhnul pokojům v přízemí, kde jste jako ve výkladní skříni a je zde možnost, že pokoj bude vlhký ( ze zavlažování ) a občas vás navštíví nějaký ten brouček ( jste v podstatě obklopeni zahradou, takže to lze očekávat ).

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jak kvalita, tak i sortiment jídel byl naprosto v pořádku. Nechápu, jak může někdo o podávaném jídle psát tak hanlivé recenze. Pochopím , že ne každému musí chutnat všechna podávaná jídla, ale to že mi něco nechutná, neznamená, že je to špatné. Osobně si myslím, že kdyby stejné jídlo tihle "remcalové" dostali v některé z okolních restaurací naservírované obsluhou, tak by zaplatili X euro a pochvalovali si jak to bylo výtečné :-D

Takovým malým mínusem je snad jen pečivo - po celou dobu jeden druh žemlí.

Dále musíte vystihnout čas, kdy na které jídlo zajít, aby jste se vyhnuli návalu (u snídaně je to jedno, tam nával nebývá, oběd a především večeři je třeba si načasovat).

PS

Nejvíce úsměvné je, když vidíte někoho, kdo už 10 minut před otevřením jídelny stojí u dveří, aby se ke všemu "dorval" co nejdříve ( zbytečně, protože jídla je dostatek po celou dobu vydávání) , naloží si na talíř ( či dokonce několik talířů) vše co je k dispozici ( porci co by stačila minimálně pro 3 urostlé chlapy, a v kombinaci, že až to rozum , natož žaludek nebere), snědí všechno do poslední mrtě, a pak si na lehátku u bazénu stěžují jak se to nedalo jíst :-D - toto se stávalo běžně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

V prvé řadě zapomeňte na připojení k internetu ( my jsme si přijeli odpočinout, takže nás to nechávalo klidnými). I když je deklarováno WI FI připojení, tak je to hodně o štěstí a vytížení ( ať už ve verzi free či pokud si zaplatíte čas u počítače v recepci). K dispozici jsou kulečníky, stolní air hokej, plus nějaká další zábava za poplatek. Jednou týdně kareoke, které je spíše směšné něž zábavné, ale to je věc vkusu. Bazén s čistou vodou (čištění každé ráno), a pokud jste se v některé recenzi dočetli, že je "přechlorovaný" , tak to neberte zase až tak vážně - subjektivně si myslím , že u nás z kohoutku teče víc chlórovaná voda, než je tady v bazénu :-D . Lehátek naprostý nadbytek ( za celou dobu jsme nezažili, že by byla obsazena všechna), slunečníky zde nejsou , nahrazují je stíněná místa po obvodu bazénu.

Úklid pokojů každodenní, výměna ručníků na požádání (stačí nechat ručník v koupelně na zemi). Ostatní personál naprosto v pohodě, usměvavý a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Jak je deklarováno, pláž je cca 500 m od hotelu, takže pro kuřáka na cigárko :-D

Musíte si uvědomit, že tato strana ostrova je omývána Egejským mořem a tudíž je zde krapet větrno a moře se vlní ( na rozdíl od strany ostrova , kde je Středozemní moře s vlnami jako u nás na rybníce). Moře je krásně čisté , a jak jsem psal, s vlnami , tudíž nevhodné pro šnorchlování, zato ve vlnách se můžete vyblbnout do sytosti. Pláž je dlouhá, oblázkovo-písčitá (ne naopak) , ale pokud se projdete, tak narazíte i na čistě písčitou, oblázkovou či dokonce trávník. Pro nás velkou výhodou proti jiným destinacím bylo, že na pláž můžete přijít doslova kdykoliv a máte místa kolik chcete.K dispozici lehátka se slunečníky, sprchy, WC, restaurace a hlavně KLID (nevyřvávají tady repráky z barů ) . Do vody doporučuji obuv.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu? Prostě Řecko :-D ... olivové háje,krásné zahrady,...., ale taky odpadky kolem cest a nepořádek u místních domu (ale žádná tragedie). Kolem hlavní cesty taverny,obchody, půjčovny kol,motorek,čtyřkolek,aut. Za návštěvu stojí i vesnička nad hotelem (cca 700 m ).

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

MÍNUSY :

- v dohledu komíny naftové elektrárny ( ničemu nevadí, nesmrdí a nehlučí )

- prolétající startující letadla z blízkého letiště ( po prvním dni je přestanete vnímat)

PLUSY :

- klid

- spousta místa na pláži

- čisté moře

- vše co jsem zmínil výše u jednotlivých položek

PS

Pokud se rozhodnete pro nějaký výlet a nebude to pronajatým autem, tak doporučuji do hl.města místní dopravou.Je to celkem dobrodružství vzhledem ke stavu autobusu, ale stojí to za to ( cesta cca 1 hodinu 3 eura ). Pokud chcete i na jiné výlety, doporučuji místní cestovku , která má ceny podstatně nižší než jsou ceny fakultativních výletů Vaší cestovky.

Pokud se rozhodnete pro údolí motýlů , nenechte se ovlivnit tím, že je to "jen" 6 km od hotelu - pěšky je to peklo !!!

DESTINACI I HOTEL BYCH ROZHODNĚ DOPORUČIL PRO KLIDNOU DOVOLENOU

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 20
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání