Napsat recenzi

Velké zklamání - výhled na tovární komíny a hlučící letadla nad hlavou

Recenze hotelu Nirvana Beach Hotel *** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 352x
Recenze se líbila: 293 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel i bazén pěkný, all inclusive v sousedním hotelu Asterias až na některé výhrady ušlo, ale lokalita hotelu je strašná. Těsně nad hotelem přelétala startující letadla z nedalekého letiště, ve špičce, která byla minimálně 3 dny v týdnu, to bylo téměř každých 5 minut, velký hluk, někoho to i budilo ze spaní, nemluvě o slunění u bazénu, které bylo znepříjemněno tímto hlukem. Pláž je kamenitá neudržovaná, její panorama kazil výhled na blízkou elektrárnu s čadícími komíny. Něco takového jsem opravdu ještě na dovolené nezažila. Bohužel nemohu nikomu s klidným svědomím doporučit, kdyby aspoň cena tomu odpovídala, ale za tuto cenu (14.790 v srpnu) se dají v Řecku sehnat lepší lokality. Ostrov je jinak pěkný a stojí za procestování autem.

Ubytování  průměrně (4/5)

Bez klimatizace za příplatek 40 EUR na pokoj na týden bychom se neobešli, na pokojích a veřejných chodbách v patře je tam jako v sauně. Recepce dole je klimatizovaná. Wifi pouze v prostoru recepce a dosáhne až k bazénu. Jinak je hotel pěkně vybaven a čistý.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Nejhorší bylo prostředí jídelny v sousedním hotelu Asterias, kam se chodilo na jídlo - pod venkovním přístřeškem, gumové ubrusy se lepily na tělo - celkový dojem laciné jídelny a ne 3 hvězdičkového hotelu. Avizovaná vynikající strava, kvůli které se prý klienti vracejí, nebyla nic moc. Jídlo celkem ušlo, horší to bylo s nápoji a deserty. Dva džusy nebyly přírodní, spíš taková levná limonáda. Ovoce se střídalo pouze červený a žlutý meloun. Zákusky v podobě nezajímavé olejové buchty, která se střídala ve třech variantách. Ke svačině sušenky a zmrzlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Služby a vybavení hotelu Nirvana v pořádku. Venkovní vybavení sousedního hotelu, kam se chodilo na jídlo, bylo zoufalé. Starý popraskaný nábytek kolem bazénu, ze kterého trčel rozbitý umělý ratan. S něčím takovým jsem se ještě nesetkala. Gumové průhledné ubrusy ve venkovní jídelně, lepící se na tělo, celkový negativní dojem ještě umocňovaly.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž je široká kamenitá neudržovaná, její panorama kazil výhled na blízkou továrnu s čadícími komíny. Něco takového jsem opravdu ještě na dovolené nezažila. Jinak voda celkem čistá, navečer bylo na moři spousta surfařů (kiting), protože tam hodně foukal vítr. Prý je to vyhlášené místo na kiting. Bohužel pláž samotná je velmi neatraktivní.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V obci je několik malých obchůdků, pár hotelů a restaurací. Kdo očekává nějaké promenádování ve večerních hodinách, bude zklamaný. Mezi hotelem a pláží je pole, které se musí přejít a které bylo v době naší návštěvy čerstvě sklizené a byly na něm kulaté balíky slámy. Výhled kazí čoudící komíny elektrárny, která je na okraji obce. Těsně nad hotelem přelétala startující letadla z nedalekého letiště, ve špičce, která byla minimálně 3 dny v týdnu, to bylo téměř každých 5 minut, velký hluk, někoho to i budilo ze spaní, nemluvě o slunění u bazénu, které bylo znepříjemněno tímto setrvalým hlukem.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Toto místo lze brát jen jako výchozí místo pro další výlety, auto lze zapůjčit přes delegátku nebo přes recepci. Přes delegátku je to asi o 5EUR na den dražší, ale zase zaručuje svou plnou podporu v podobě vyřizování komunikace s půjčovnou v případě nehody. Samo o sobě je toto místo nezajímavé a nebýt toho, že jsem si autem zajeli na jiná místa, byli bychom velmi zklamaní. Ostrov je jinak pěkný a stojí za procestování autem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání