Napsat recenzi

Relax a pohoda

Recenze hotelu Nirvana Beach Hotel *** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 166x
Recenze se líbila: 278 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Moře, klid, slunce a relax v nádherném Řecku.

Ubytování  průměrně (4/5)

Velmi čistý hotel i jeho okolí, na Řecko až netypické. Každý den výměna ručníků a úklid pokojů. Prostorná koupelna i pokoje. Klimatizace za poplatek, ale my jsme ji nevyužili, vzhledem k umístění pokoje na sever nebyla potřeba. Komárů poskrovnu, zato cikády makají.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

V této cenové relaci víc než dostačující. Naprostá spokojenost, jídlo se sice opakuje (zejména u snídaně), ale vybere si každý. Asi nejlepší jsou večeře. Na jídlo se chodí do vedlejšího hotelu, je to jen pár kroků. Pokud se sejde najednou víc hostů, je trochu problém sehnat volný stůl, ale interval vydávání jídla je poměrně velký, stačí chvíli počkat. Sortiment se neustále doplňuje, všechno je čerstvé. Možná by prospěla trochu větší nabídka ovoce.

Pivo lehké osmiprocentní Zorba (no, plzeň to nebyla, ale což), bílé víno nic moc, červené jsme neochutnali, rakije lepší než ouzo. Barmani jsou skvělí mladí lidé z Čech, takže jazyková bariéra odpadá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

U bazénu jsou lehátka, ale je otevřený pouze do 18 hodin. Potom lze jít do vedlejšího hotelu, kde je otevřeno do 20. Vzhledem ke krásnému moři jsme do bazénu nešli ani jednou.

Personál hotelu v pohodě, taková rodinná atmosféra. Delegátka Bára výborná a spolehlivá.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

U moře divoká oblázková pláž, prostor, žádná hlava na hlavě. Fouká vítr, takže krásné vlny a jako bonus pohled na surfaře a kitaře. V pohodě se dá najít místo ve stínu, není potřeba slunečník ani stan. Zato boty do vody jsou nutné kvůli kamenům. Ježci ve vodě nejsou, spousta krabů poustevníků. Komín elektrárny v blízkosti nic moc, ale kdo by řešil maličkosti. Pláže se neuklízejí, pouze pokud jsou přímo u hotelových komplexů, což se Nirvany netýká. Rodičům s malými dětmi bych spíš doporučila pláže na východním pobřeží, tady na západním pobřeží jsou vlny skutečně velké a mohou být zákeřné.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Theologs/Tholos je vesnička o dvou částech. Při pobřeží jsou hotely a cca čtyři "supermarkety", procházka na pár minut. Ale stojí za to zajít si do krásné starší části, původní vesničky (cesta je snadná, obě zatáčky vlevo do vnitrozemí, asi 10 minut cesty do kopce). Výhodou toho, že Theologos ještě zdaleka není turistickým megacentrem, je minimální přítomnost nášich druzjéj iz savětskovo sajůza.

Do hlavního města se dostanete v pohodě autobusem za 3 eura, určitě stojí za návštěvu, my jsme tam vydrželi celý den. Stejně tak je super zajet si půjčeným autem na krásné pláže východního pobřeží a do města Lindos, nám stačil jednodenní výlet, ale dalo by se toho projet víc. Rhodos je překrásný.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nečekejte zábavu, ale klid, moře, slunce a pohodu. S partou přátel to byla nezapomenutelná dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání